אדם כתב:סתם שאלה לידע כללי
מי עדיף מבין השמות הללו שכביכול יכולים לשחק ב1 2 3 בגדול
סמי מחיה אם הוא עדיןן רלוונטי
וויליאמס
אהרון גקסון שלא היתלהבתי ממנו אם מותר לציין
קייל וויבר שאני מאוד מחבב
ריברס שלא היתלהבתי ממנו גם
גסי קארול שאני אוהב
או בוורלי
על מי אתם ממליצים מבין השחקנים האלה
ומי לא נורא שלא יבוא
מחיה שחקן טוב, הוא 2-3 בסגנון אנטוני פרקר (לא ברמה שלו כמובן, אבל בסגנון). שחקן שיודע ליצור לעצמו מצב זריקה תוך כדי כדרור ולקלוע תוך כדי תנועה. הבעיה איתו שיש לו חוזה בשולה, וגם צסקא רוצה אותו.
מרכוס וויליאמס שיחק בקבוצה קטנה בסיביר (לא היו שידורים משם), כשרק הוא ולוני באקסטר היו הכוכבים הגדולים שלה, אז אני לא יודע אם אפשר לסמוך על הסטטיסטיקה שלו.
אהרון ג'קסון שחקן מוכשר מאוד, אבל מאוד לא יציב, כך שאי אפשר לדעת מה הוא מסוגל לתת ברמת היורוליג. גם אני לא ממש התלהבתי ממנו באופן כללי (אם כי היו לו מבצעים מלהיבים פה ושם). לי הוא נראה כמו הגירסה הפחות טובה של פארגו. בגלל שיש לנו כבר את פארגו בגרסה הטובה יותר, אני לא בטוח אם אנחנו צריכים עוד שחקן באותו הסגנון.
את קייל וויבר וגם את ריברס לא יצא לי לראות בכלל, כך שאין לי מה להגיד עליהם.
את האיכויות של קארול כולנו מכירים, אבל יש הרבה קבוצות שרוצות אותו (כולל בראסה וריאל), כך שאני לא רואה הרבה סיכוים למכבי.
לגבי בוורלי. אני יודע, שיש פה הרבה אנשים שמתלהבים ממנו, אבל הוא בלגניסט נוראי, ומשחק בעיקר בשביל עצמו. נתון מעניין שקראתי בפורום רוסי: ספרטק שיחקה העונה 6 פעמים נגד חימקי (3 בליגה ו 3 בפליי-אוף). ספרטק ניצחה רק ב 2 מהם. ב 2 המשחקים האלה, שספרטק ניצחה, בוורלי לא שותף!