פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
20 יוני 2011, 12:40
הזכרתם בעבר שחקן בשם קופנן(נראה לי)שמשחק באיטליה וסיינה מעוניינת בו אבל כעת ראיתי שהיא החתימה פורוורד אחר
אתם חושבים שמכבי יכולה להביא אותו והאם מישהו יכול לפרט עליו+סטטיסטיקה?
20 יוני 2011, 12:51
rc4991 כתב:הזכרתם בעבר שחקן בשם קופנן(נראה לי)שמשחק באיטליה וסיינה מעוניינת בו אבל כעת ראיתי שהיא החתימה פורוורד אחר
הוא בכלל רכז שמשחק בבולוניה אם אני לא טועה
20 יוני 2011, 12:56
פילזן כל שנה מחתימה שחקנים מבטיחים. בין אם זה נכבאר, ראקוצ'ביץ', ניקולאס וכו'. הבעיה שהם חייבים לאזן ופתאום מביאים איזה וישנייבסקי כרכז הפותח, שדופק להם את כל העסק. והקטע שהם עושים זאת במודע! לא אתפלא אם הם יחתימו עוד שני שחקני יורוליג תותחים ופתאום יביאו לעמדת הרכז הראשון את ונטיגו קאמינגס.
20 יוני 2011, 12:57
גל גל כתב:rc4991 כתב:הזכרתם בעבר שחקן בשם קופנן(נראה לי)שמשחק באיטליה וסיינה מעוניינת בו אבל כעת ראיתי שהיא החתימה פורוורד אחר
הוא בכלל רכז שמשחק בבולוניה אם אני לא טועה
צודק טעות שלי
20 יוני 2011, 16:27
ולנסיה העבירה לשורותיה את הרכז המוכשר סטפן מרקוביץ' (חברו של מילאן מצ'באן) מבנטון טרוויזו.
אני בהחלט רואה מצב שהאיטלקים יפנו כעת לגל מקל למלא את החלל שנוצר בסגל.
20 יוני 2011, 16:41
rc4991 כתב:הזכרתם בעבר שחקן בשם קופנן(נראה לי)שמשחק באיטליה וסיינה מעוניינת בו אבל כעת ראיתי שהיא החתימה פורוורד אחר
איפה ראית שסיינה החתימה פורוורד?
20 יוני 2011, 16:50
http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... ersen.htmlדיוויד אנדרסן בדרך חזרה לאירופה ?
נשמע יותר הגיוני מהידיעה על פקוביץ'.
20 יוני 2011, 16:52
אבל דווקא לסיינה? חשבתי שאם הוא יחזור זה יהיה לעשירות(ספרד\יוון\טורקיה)
20 יוני 2011, 17:02
שישקא וגם וורונצביץ' האריכו את החוזה בצסקא
20 יוני 2011, 17:03
לגבי אנדרסון - יש להורנטס אופציה עליו של 2.7 מיליון. לדעתי הם לא יממשו אותה (לא הרשים ואותו, בניגוד לפקוביץ', יש סיכוי שנראה באירופה.
בכתבה כתוב שאולימפיאקוס מציעה לו יותר, אבל אני מניח שעוד נשמע עליו הקיץ בהקשר של כל מיני קבוצות.
20 יוני 2011, 17:05
felix_r כתב:שישקא וגם וורונצביץ' האריכו את החוזה בצסקא
ורונצביץ' כישרון גדול מאוד .
אתה יודע מה קצב ההתדקמות שלו השנה לא ממש ראיתי אותו ואם שנה הבאה המעמד שלו ישתפר ויקבל יותר דקות משחק ?
20 יוני 2011, 18:18
לא התקדם במיוחד השרוך הזה
20 יוני 2011, 19:13
אני עדיין מחכה שמישהו יסביר לי איך פיט מיקל חתם חוזה חדש בברסה אחרי שכולם אמרו שאני לא מעודכן ושהוא סיים את הקריירה.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 18084.htmlאגב אני לא מעודכן, אידסון חתם רשמית בברצלונה ??
כל עוד אין חתימה מבחינתי עוד יש סיכוי.. הערכה שלי שבסוף נראה אותו בטורקיה
20 יוני 2011, 19:16
yellowaura כתב:אני עדיין מחכה שמישהו יסביר לי איך פיט מיקל חתם חוזה חדש בברסה אחרי שכולם אמרו שאני לא מעודכן ושהוא סיים את הקריירה.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 18084.htmlאגב אני לא מעודכן, אידסון חתם רשמית בברצלונה ??
כל עוד אין חתימה מבחינתי עוד יש סיכוי.. הערכה שלי שבסוף נראה אותו בטורקיה
בנתיים אין כמעט הודעות רישמיות אל אף החתמה גדולה באירופה וזה מאוד מוזר כי כל הליגות הבכירות הסתיימו....
אמרו שמאחיה חתם בצסקא ולא יצא שום דבר רישמי על זה וכך גם בנוגע לאיידסון.....
20 יוני 2011, 19:47
שאלה קצת לא קשורה...
מי לדעתכם 10 הפוינט פורוורדים הטובים באירופה כיום ?
הכוונה שלי לפוינט פורוורדים אמיתיים, לא לסמול פורוורדים שיודעים קצת להוביל כדור או לסקנד גארדים גבוהים.
יותר שחקנים כמו אידסון או דיאמנטידיס שיכולים לשחק 3 ופוינט גארד ברמה כמעט שווה ושיחקו את 2 התפקידים במהלך הקריירה.
20 יוני 2011, 19:51
10?, אין, כאלה יש רק 3 ברמה גבוהה
1.DD
2.אידסון
3.סאן אמטריו
20 יוני 2011, 20:00
itai7 כתב:10?, אין, כאלה יש רק 3 ברמה גבוהה
1.DD
2.אידסון
3.סאן אמטריו
סאן אם לא רכז בשום צורה. הוא 2-3.
טפיץ' היה אמור להיות כזה באופן תיאורטי, אבל הוא לא ממש התקדם מאז שעבר לפאו.
פונקראשוב הרוסי משחק גם רכז וגם סמול.
שישקא יכול לרכז באופן סביר בהחלט, אבל הוא שונא לשחק רכז.
20 יוני 2011, 20:11
yellowaura כתב:שאלה קצת לא קשורה...
מי לדעתכם 10 הפוינט פורוורדים הטובים באירופה כיום ?
הכוונה שלי לפוינט פורוורדים אמיתיים, לא לסמול פורוורדים שיודעים קצת להוביל כדור או לסקנד גארדים גבוהים.
יותר שחקנים כמו אידסון או דיאמנטידיס שיכולים לשחק 3 ופוינט גארד ברמה כמעט שווה ושיחקו את 2 התפקידים במהלך הקריירה.
10 פוינט פורוורדים ?

איפה אתה חי ? אם היו כ"כ הרבה לא הייתה הייחודיות שבשחקנים הללו וההכלאה המוזרה שיצרה את המוטציה הזו לא הייתה קיימת.
בקיצור, רק נדב
20 יוני 2011, 20:20
יש שמועות שעוד כמה שעות החתימה של צ'אק תהיה רשמית(בברצלונה כמובן)
20 יוני 2011, 20:24
גם מאט וולש