23 ספטמבר 2012, 19:48
שחף כתב:מי זה גנאיי לוואל?
23 ספטמבר 2012, 19:48
23 ספטמבר 2012, 19:49
felix_r כתב:אחרי שראית היום את השילוב הטוב בין שרמאדיני לקנר-מדלי, הגעתי למסקנה שהסנטר השני של מכבי צריך להיות סנטר הגנתי שישולב עם אליהו. הוא לא חייב להיות שחקן התקפה גדול, אבל שיצטיין בהגנה
23 ספטמבר 2012, 19:50
23 ספטמבר 2012, 19:50
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:אחרי שראית היום את השילוב הטוב בין שרמאדיני לקנר-מדלי, הגעתי למסקנה שהסנטר השני של מכבי צריך להיות סנטר הגנתי שישולב עם אליהו. הוא לא חייב להיות שחקן התקפה גדול, אבל שיצטיין בהגנה
בקיצור אלאבי או דיוגו
23 ספטמבר 2012, 19:51
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:אחרי שראית היום את השילוב הטוב בין שרמאדיני לקנר-מדלי, הגעתי למסקנה שהסנטר השני של מכבי צריך להיות סנטר הגנתי שישולב עם אליהו. הוא לא חייב להיות שחקן התקפה גדול, אבל שיצטיין בהגנה
בקיצור אלאבי או דיוגו
אם אינני טועה, דיוגו הוא לא סנטר, והוא גם לא כזה שוס גדול בהגנה
23 ספטמבר 2012, 19:53
23 ספטמבר 2012, 19:55
LIAV10 כתב:איך דיוגו בהגנה באמת?
הגוף שלו הוא מפלצתי (לא פחות מרוב הסנטרים באירופה) הוא לא מאוד נמוך והוא חזק עם מוטות ידיים אדירות, אבל אני לא יודע איך זה יבוא לידי ביטוי בהגנה..
23 ספטמבר 2012, 19:55
23 ספטמבר 2012, 19:57
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:מי זה גנאיי לוואל?
PF צעיר ומאוד חזק(23,2.06)
נבחר ע''י הסאנס אבל הייתה לו פציעה בקרסול שגרמה לו להפסיד עונה שלמה(לפני שנתיים)
בעונה של השביתה הוא חתם בפולין ושיחק טוב מאוד עד שהשביתה הסתיימה ואז הוא ניסה את מזלו במחנות..בגלל שלא הלך הוא חתם בסין ועכשיו הוא ברומא
23 ספטמבר 2012, 19:57
LIAV10 כתב:איך דיוגו בהגנה באמת?
הגוף שלו הוא מפלצתי (לא פחות מרוב הסנטרים באירופה) הוא לא מאוד נמוך והוא חזק עם מוטות ידיים אדירות, אבל אני לא יודע איך זה יבוא לידי ביטוי בהגנה..
23 ספטמבר 2012, 19:58
שחף כתב:באמת שאני לא מבין מה עפתם מדיוגו. האיש כבר בן 29, לא עשה כלום בקריירה המקצוענית שלו והוא גם לא סנטר או שומר גדול.
אני מקווה שיתקנו את הטעות עם פופס ולא יביאו איזה חרגול מתחזה לסנטר.
איך כותבים את השם שלו באנגלית?
23 ספטמבר 2012, 19:59
אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:שמעון מזרחי לפני כמה דקות ב-103FM:
1. תוך שבוע יוחתם סנטר זר. מחפשים גבוה עבר בשר.
2. אתמול נשלח לקובאן נייר המבטל את החוזה של אוחיון מולם וכשהם יחזירו אותו חתום תסתיים הפרשייה הזו.
אני לא אוהבת ששמים לוח זמנים להחתמה של שחקן כי אז כולם מחכים על הדקה וזה אף פעם לא קורה
הייתי שמחה אם היו נותנים לוח זמנים ועומדים בו אבל מכיוון שזה לא קורה אני יודעת שאני סתם אתאכזב
אני איתך.
בחיים לא קרה שאמרו "עד סוף השבוע" או משהו בסגנון, וזה באמת התגשם.
למעשה כל מה שאמור להיסגר "בימים הקרובים" נמשך הכי הרבה זמן. למרות שבמקרה הזה מתחילה העונה. גם השחקן רוצה כבר לשחק מאשר להיות ללא קבוצה, וגם הקבוצה רוצה להתחזק.
23 ספטמבר 2012, 20:00
23 ספטמבר 2012, 20:01
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:באמת שאני לא מבין מה עפתם מדיוגו. האיש כבר בן 29, לא עשה כלום בקריירה המקצוענית שלו והוא גם לא סנטר או שומר גדול.
צודק
בוא נעזוב את דיוגו נביא את לורבק..או אולי ניקולה וויצ'יץ' של גיל 25? אני יודעת! שמעתי שכריס בוש לא מרוצה במיאמי בוא נביא אותו
נו באמת..איזה שמות נוצצים יש שכן עשו משהו בקריירה שלהם?איך כותבים את השם שלו באנגלית?
gani lawal
23 ספטמבר 2012, 20:02
שחף כתב:אני מעדיף שחקן כמו אלאבי. לפחות יש לו גודל של סנטר וסיכוי להיות סנטר הגנתי סביר באירופה.
23 ספטמבר 2012, 20:02
שחף כתב:באמת שאני לא מבין מה עפתם מדיוגו. האיש כבר בן 29, לא עשה כלום בקריירה המקצוענית שלו והוא גם לא סנטר או שומר גדול.
23 ספטמבר 2012, 20:05
LIAV10 כתב:שחף כתב:אני מעדיף שחקן כמו אלאבי. לפחות יש לו גודל של סנטר וסיכוי להיות סנטר הגנתי סביר באירופה.
איכס, אני לא חושב שהקהל בנוקיה יצליח לסבול נגר שכזה..
23 ספטמבר 2012, 20:06
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:באמת שאני לא מבין מה עפתם מדיוגו. האיש כבר בן 29, לא עשה כלום בקריירה המקצוענית שלו והוא גם לא סנטר או שומר גדול.
צודק
בוא נעזוב את דיוגו נביא את לורבק..או אולי ניקולה וויצ'יץ' של גיל 25? אני יודעת! שמעתי שכריס בוש לא מרוצה במיאמי בוא נביא אותו
נו באמת..איזה שמות נוצצים יש שכן עשו משהו בקריירה שלהם?איך כותבים את השם שלו באנגלית?
gani lawal
יש לך סטט' של הבחור?
זה כל מה שמצאתי:
http://www.draftexpress.com/profile/Gani-Lawal-1269/
23 ספטמבר 2012, 20:07
felix_r כתב:LIAV10 כתב:שחף כתב:אני מעדיף שחקן כמו אלאבי. לפחות יש לו גודל של סנטר וסיכוי להיות סנטר הגנתי סביר באירופה.
איכס, אני לא חושב שהקהל בנוקיה יצליח לסבול נגר שכזה..
אנחנו לא ממש צריכים סנטר התקפי. שרמאדיני מספיק טוב בהתקפה. אנחנו צריכים סנטר הגנתי, שיוכל לשים גוף על שחקנים כמו קרסטיץ', סופו, ג'אוואי