aribari24 כתב:yzafrir כתב:aribari24 כתב:אחרי ההחתמות של העונה הקודמת למדתי שאי אפשר לבקר מראש את ההחתמות (ראה פארגו).
אני סומך על דיוויד בלאט.. שמכיר את השחקנים.. להזכירכם הוא חתום על כל ההחתמות הגדולות של מכבי בעבר..
הוא יודע מה יש מבשוק.. הוא יודע מה צריך.. ואני סומך עליו.. גם אם על פניו השם לא נראה הכי אטרקטיבי
צודק , לא ההינו צריכים לבקר את החתמת פוט וכדיר ובורשטיין.....
גם דיויד בן אדם וגם לו מותר לטעות כמו שטעה בעבר במכבי (קווינסי לואיס , בשוק ואולי גם גורי ואודריך שלא הבריקו...)
בחייך.. שנינו יודעים טוב מאוד ש-3 ההחתמות האלה הונחתו לו על הראש מההנהלה...
בנו אודריך? סתם שחקן NBA
אני לא קונה את התרוץ הזה , לגבי בורשטיין אני יודע בוודאות שזהלא כך מתוך הכרות עם המשפחה שלו (אמא שלו) , דיויד התקשר אליו לפני שחתם ואמר לו שהוא עומד לחתום והוא רוצה אותו בקבוצה .
לגבי פוט , זה דווקא בדיוק השחקן שהייתי מנחש שמאמן כמו דיודי יכול ליפול איתו , דיויד מכיר את הכדורסל האמריקאי (ואת המכללה שלו בפרט ) יותר טוב מכל אחד אחר במכבי וקשה לי להאמין שמישהו הנחית עליו את השם הזה בניגוד לרצונו .
לגבי כדיר , זה היחיד שיכול להיות הנחתה של ההנהלה בחסות הצביון הישראלי....
אודריך זכה לשריקות בוז בהיכל עוד ליפני הלפרין . הוא היה אפס מוחלט במכבי . זה שיש לזה סיבות מקלות כמו שהוא היה מאוד צעיר ופעם ראשונה מחוץ למדינה שלו , ורק מאוחר יותר התפתח להיות מה שהוא היום זה לא משנה את העובדה שההחתמה שלו במכבי הייתה לא טובה בזמנו...