תקרא שוב את הפוסט הקודם שלי עד הסוף ואז אולי תבין.
אתה בתבסס על מה שראית בעבר, אבל מה לעשות שהשחקנים מתפתחים עם הזמן (מה גם שההתרשמויות הישנות שלך לא תמיד היו נכונות)
לפני שנה חשבת שיוגב אוחיון הוא שחקן חלש שלא מתאים ליורוליג, ותראה מה אתה חושב עליו היום.
לידיעתך, ג'אוואי היה מצוין מול הקו הקידמי "ההגנתי" של בארסה בעונה שעברה. אם אתה מתעצל לבדוק, אז אעזור לך. ג'אוואי קלע בסידרה מול בארסה 14 נקודות בממוצע למשחק. וזה ללא רכז ברמה גבוהה.
קראתי עד הסוף, והבנתי מצוין. אני לא מתבסס על היכולת של לפני 5 שנים, אבל עם כל הכבוד, אתה לא יכול להתבסס גם על 3-4 משחקים, במקרה הטוב, שראינו את הקבוצות האלה השנה. ברור ששחקנים מתפתחים, אבל זה לא שטומיץ' עלה 20 קילו והפך לשחק הגנה אימתני, ולא שוואלאס הפך לשחקן התקפה גדול. ההתרשמויות שלי לא תמיד נכונות, בדיוק כמו שלך, ושל כל אחד אחר. זה ממש לא קשור. גם הדוגמא של אוחיון לא קשורה. אוחיון לא היה שחקן טוב בתחילת השנה, ולא רק אני אמרתי את זה, אלא גם אתה, וכולם פה. הוא התפתח מצוין. אבל זה לא דבר שאפשר לחזות. אתה לא יכול להתחייב שוואלאס וטומיץ' השנה יהפכו למפלצות יורוליג. כרגע, בסך הכל, הקוו הקדמי של צסק"א פשוט חזק יותר. הגנתית והתקפית.
ג'וואי קלע 14 נקודות? אחלה... גם קרסטיץ' העמיד מספרים אדירים. סך הכל המספרים של ג'וואי שנה שעברה ממש לא היו כאלה מרשימים. כמו שכל פעם אתה סולד מלשפוט שחקן על פי תקופה קצרה, או סדרה, בדיוק כמו שאמרת שלא צריך להתרשם רק מההברקות החד פעמיות של הנדריקס בטופ 16, ככה אי אפשר לשפוט את ג'וואי על פי סדרה טובה. מה גם, שתמיד אמרתי שהוא שחקן עם כישרון לא רע בכלל. לא זאת הטענה שלי בעניין שלו, אלא הטענה שלי היא שהוא פשוט שחקן טיפש. שחקן שמנסה דברים שהוא לא יודע, לוקח זריקות קשות, ומאבד הרבה. אם אומרים לי לבחור בין קרסטיץ' וקאון לעומת ג'וואי וטומיץ', אין ספק שאני אלך על הצמד של צסק"א. ככה גם בעמדה 4. לורבק שחקן אדיר, אבל וואלאס, המחליף היחיד שלו, שחקן בינוני. לעומת זאת, חריאפה הוא שחקן מעולה, האולארונדר האולטימטיבי, ושחקן הגנה מעולה, וורנצביץ' שחקן מאוד כשרוני, וגם ארצג. אל תשכח שלבארסה יש רק 4 שחקנים בקוו הקדמי, זה מעט מדי, ובמקרה של פציעה הם יהיו בבעיה. לצסק"א יש 6 שחקנים בקוו הקדמי, ויסתדרו עם כל פציעה (ברור שפציעה של קרסטיץ' לדוגמא תפגע בהם מקצועית, אבל הם לא יתרסקו, ולא יהיה צריכים לחלק 80 דקות בין 3 שחקנים)