פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

11 אוקטובר 2012, 15:13

LIAV10 כתב:
Chen כתב:
rc4991 כתב:
Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2572899

עצוב, באמת שלפחות שחקן אחד מהרשימה הזאת יכל להיות שלנו.

יש שם כמה שחקנים שבכלל לא ראויים לכך כמו היינס(WTF?)וריברס

אני מעדיף את ריברס על סמית(ריברס קלעי 3 אבסולוטי ממה שאני זוכר בניגוד לסמית' ויותר טוב בהתקפה,מצד שני לסמית יש את ההגנה) ואת היינס על מדלי.

אתה מעדיף שחקן התקפי לא רע על אחד משלושת הסמולים ההגנתיים באירופה אם לא הראשון?
מזכיר לך שהוא הועדף עליו לפני שנתיים..

אני מעדיף שההגנה תבוא מהגארדים. אני מתגעגע ללחץ של הפ"פ.. כנראה שהוא לא יחזור בקרוב.

13 אוקטובר 2012, 10:11

האוהדים של בשיקטאש

13 אוקטובר 2012, 16:34

felix_r כתב:האוהדים של בשיקטאש

איזו אווירה
הופעת בכורה שלהם ביורוליג,לא?

13 אוקטובר 2012, 18:57

כן

13 אוקטובר 2012, 23:59

מישהו מכיר אתר אמין עם רשימות השכר של השחקנים ביורוליג ובאירופה?
יש כמה שחקנים שנורא מעניין אותי לדעת כמה הם מרוויחים

14 אוקטובר 2012, 06:42

Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2572899

עצוב, באמת שלפחות שחקן אחד מהרשימה הזאת יכל להיות שלנו.

את ריברס , היינס בכלל לא הייתי מכניס לרשימה .
לגבי קארול , לדעתי השנה הוא הולך להפגע מהרוטאציה במדריד ולא יימצא את הפוטנציאל שלו שם .
לגבי ווימס , יש שתי אפשרויות לגביו , או שהוא יתן עונה גדולה אבל זה יבוא על חשבון ההצלחה הקבוצתית . או שהוא יצא מהרואטציה ויעלם...מההכרות עם מסינה , יש סיכוי שהאמת תיהיה איפה שהוא באמצע (שחקן רוטאציה לא רע אבל גם לא הכי חשוב בקבוצה אבל הקבוצה רק תרוויח מיזה...)
לגבי היירסטון , אני כבר מחכה לפיצוץ עם לאנגפורד (לא במובן האישי) . קשה לי להאמין ששני שחקנים כאלו יכולים להצליח ביחד בקבוצה ואני מאמין שאחד מהם יפגע .

14 אוקטובר 2012, 07:16

אני מסכים איתך לגבי ווימס והיירסטון/לנגפורד, אבל לא לגבי קארול, קלעי אבסולוטי כמוהו לא צומח באירופה כל יום, וההוכחה הכי טובה היא היכולות שלו מהעונה שעברה. הוא ימצא את מעמדו בקבוצה. זה שחקן שהייתי לוקח למכבי בכל יום ובכל שעה.

14 אוקטובר 2012, 08:47

אלכס אקר יגיע עם פרוקום לת"א. סיכם שם..

14 אוקטובר 2012, 08:57

cannon כתב:אלכס אקר יגיע עם פרוקום לת"א. סיכם שם..

מה הוא עשה בשנים האחרונות אחרי שברצלונה הרסו אותו?

14 אוקטובר 2012, 10:43

LIAV10 כתב:
cannon כתב:אלכס אקר יגיע עם פרוקום לת"א. סיכם שם..

מה הוא עשה בשנים האחרונות אחרי שברצלונה הרסו אותו?

שיחק שנה שעברה לא רע בצרפת אבל אף פעם לא הצליח לשחזר את התקופה שלו באולימפיאקוס . מאוד חיבבתי את השחקן הזה ....
ואגב , זה הפציע הרסה אותו יותר משברצלונה....

14 אוקטובר 2012, 10:46

er79 כתב:אני מסכים איתך לגבי ווימס והיירסטון/לנגפורד, אבל לא לגבי קארול, קלעי אבסולוטי כמוהו לא צומח באירופה כל יום, וההוכחה הכי טובה היא היכולות שלו מהעונה שעברה. הוא ימצא את מעמדו בקבוצה. זה שחקן שהייתי לוקח למכבי בכל יום ובכל שעה.

אני לא חולק איתך לגבי היכולות של קארול וגם אני הייתי שמח לראות אותו במכבי . אני רק חושב שכרגע בריאל הוא בסיטואציה לא כלכך טובה לו והוא יצתרך להאבק על הדקות שלו....

14 אוקטובר 2012, 10:56

Get your popcorn ready!
קית' לאנגפורד בבלוג ליורוליג:
http://www.euroleague.net/features/blog ... corn-ready
כמה שאני מתגעגע לשחקן הנהדר הזה

14 אוקטובר 2012, 17:06

יובל נעימי קלע 27 נקודות (7/12 לשלוש) נגד ז'לגיריס בליגת VTB. קבוצתו הפסידה בהארכה

14 אוקטובר 2012, 18:11

פרוקום החתימה את אלכס אקר

14 אוקטובר 2012, 20:18

felix_r כתב:יובל נעימי קלע 27 נקודות (7/12 לשלוש) נגד ז'לגיריס בליגת VTB. קבוצתו הפסידה בהארכה

ת'כלס הוא יכול להיות במכבי מכבי,הבעיה שלו זה הראש למרות שבלאט יכול לסדר אותו קצת

14 אוקטובר 2012, 20:26

rc4991 כתב:
felix_r כתב:יובל נעימי קלע 27 נקודות (7/12 לשלוש) נגד ז'לגיריס בליגת VTB. קבוצתו הפסידה בהארכה

ת'כלס הוא יכול להיות במכבי מכבי,הבעיה שלו זה הראש למרות שבלאט יכול לסדר אותו קצת

בלאט כבר הוכיח במכבי שלא בא לו להיות פסיכולוג(אנדרסון וסופו)

14 אוקטובר 2012, 20:29

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:

אלא מקרים שונים...
היה ברור שאנדרסון לא ימשיך הרבה לפני שנגמרה העונה,נעמי ממש לא אגואיסט כמוהו אבל לפעמים הוא נסחף
אני חושב שהבעיה היחידה שהיתה לבלאט עם סופו זה ההגנה,תפסיקו להפוך אותו להד קייס

14 אוקטובר 2012, 20:35

rc4991 כתב:

שחקן מוכשר, אבל הוא לא שמחק הגנה ומכבי בנויה על הגנת גארדים. יוגב אולי קצת פחות טוב התקפית, אבל במכלול הדברים הוא שחקן טוב מנעימי. כל עוד יוגב במכבי, אין לנעימי מקום.

14 אוקטובר 2012, 20:41

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:

שחקן מוכשר, אבל הוא לא שמחק הגנה ומכבי בנויה על הגנת גארדים. יוגב אולי קצת פחות טוב התקפית, אבל במכלול הדברים הוא שחקן טוב מנעימי. כל עוד יוגב במכבי, אין לנעימי מקום.

לדעתי צריך להביא אותו(בתיאוריה)כ-2 שיכול לעזור בניהול המשחק כי זה מה שהוא עושה הכי טוב

14 אוקטובר 2012, 20:51

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:

אלא מקרים שונים...
היה ברור שאנדרסון לא ימשיך הרבה לפני שנגמרה העונה,נעמי ממש לא אגואיסט כמוהו אבל לפעמים הוא נסחף
אני חושב שהבעיה היחידה שהיתה לבלאט עם סופו זה ההגנה,תפסיקו להפוך אותו להד קייס

לקראת סוף העונה היו הרבה כתבות על כמה שהצוות המקצועי מתוסכל וכמה נמאס להם ממצבי הרוח של סופו

אבל לא בא לי להיכנס לזה שוב..הוא כבר לא שחקן של מכבי ואני לא אוהדת פאו שאני אתחיל לדון בזה
נושא נעול