אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי felix_r » 23 יוני 2011, 19:38

Holiday_Armadillo כתב:
6 לב צהוב כתב:השתגעתם ? לא רוצים את כספי בקבוצה ? זה שחקן שיהיה כוכב באירופה מה קורה לכם חברים.

הוא הפך לנאד נפוח..
שישחרר קצת אוויר ואז נשקול את זה..
בינתיים שימשיך לעשות עוד קצת פרסומות..הוא כבר עשה לקורנפלקס,מטוסים,מחנה כדורסל..הפרסומת הבאה תהיה ''להטביע את הטחורים''

מסכים איתך לגמרי. פשוט התנפח ללא כל פרופורציה הילד.
וזה קרה לו עוד לפני העונה הזאת.
אני זוכר אותו משחק בליגת קייץ עם שחקנים, שרובם ללא חוזה ב NBA, והוא אפילו לא מסתכל עליהם כאילו הם אוויר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי misha » 23 יוני 2011, 19:39

כספי, או כל שחקן אחר תחת חוזה לעונה הבאה, לא יגיע לפה מהסיבה הפשוטה שהוא יהיה חייב לחזור לNBA ברגע שהשביתה תיגמר (כמה חודשים לתוך תחילת העונה מקסימום) ואז מה עשינו בזה? בלאט התבטא לגבי הסוגיה הזאת באופן ברור (במתמסרים ובעוד כמה ראיונות). השביתה תעזור לגבי שחקנים חופשיים שהם על גבול הNBA או שחקני רוטציה נמוכים שלא ירצו לחכות ולקחת סיכון, ויעדיפו חוזה בטוח באירופה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 23 יוני 2011, 19:41

misha כתב:כספי, או כל שחקן אחר תחת חוזה לעונה הבאה, לא יגיע לפה מהסיבה הפשוטה שהוא יהיה חייב לחזור לNBA ברגע שהשביתה תיגמר (כמה חודשים לתוך תחילת העונה מקסימום) ואז מה עשינו בזה? בלאט התבטא לגבי הסוגיה הזאת באופן ברור (במתמסרים ובעוד כמה ראיונות). השביתה תעזור לגבי שחקנים חופשיים שהם על גבול הNBA או שחקני רוטציה נמוכים שלא ירצו לחכות ולקחת סיכון, ויעדיפו חוזה בטוח באירופה.

זה נכון, אבל יש שחקנים שזה הזמן שלהם לחזור לאירופה באופן סופי (אני לא מדבר על כספי).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2011, 19:43

felix_r כתב:
misha כתב:כספי, או כל שחקן אחר תחת חוזה לעונה הבאה, לא יגיע לפה מהסיבה הפשוטה שהוא יהיה חייב לחזור לNBA ברגע שהשביתה תיגמר (כמה חודשים לתוך תחילת העונה מקסימום) ואז מה עשינו בזה? בלאט התבטא לגבי הסוגיה הזאת באופן ברור (במתמסרים ובעוד כמה ראיונות). השביתה תעזור לגבי שחקנים חופשיים שהם על גבול הNBA או שחקני רוטציה נמוכים שלא ירצו לחכות ולקחת סיכון, ויעדיפו חוזה בטוח באירופה.

זה נכון, אבל יש שחקנים שזה הזמן שלהם לחזור לאירופה באופן סופי (אני לא מדבר על כספי).

כמו? רודי פרננדז?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 23 יוני 2011, 19:43

felix_r כתב:

תאמת הייתי שמח אם רודי פרננדז היה מחזק קצת את ריאל מדריד ומוריד קצת את ברצלונה לקרקע ..
שחקנים כאלה אתה מתכוון שצריכים לחזור לאירופה ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 יוני 2011, 19:46

felix_r כתב:

נכון, אבל צריך להבחין היטב מי אילו השחקנים הללו.
שחקנים זקנים כמו פארקר וקיד, ככל הנראה יעדיפו לפרוש בתום העונה (במידה ותהיה שביתה) והם גם אמרו זאת.
שחקנים צעירים שנמצאים במגמת פריצה באנ.בי.אי, יעדיפו להשאר שם ו/או לשוב לשם בתום השביתה (אם תהיה).

צריכים לכוון לשחקנים מתנדנדים או לפרי אייג'נטים שמקומם באנ.בי.אי לא מובטח.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 23 יוני 2011, 19:55

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
6 לב צהוב כתב:השתגעתם ? לא רוצים את כספי בקבוצה ? זה שחקן שיהיה כוכב באירופה מה קורה לכם חברים.

הוא הפך לנאד נפוח..
שישחרר קצת אוויר ואז נשקול את זה..
בינתיים שימשיך לעשות עוד קצת פרסומות..הוא כבר עשה לקורנפלקס,מטוסים,מחנה כדורסל..הפרסומת הבאה תהיה ''להטביע את הטחורים''

מסכים איתך לגמרי. פשוט התנפח ללא כל פרופורציה הילד.
וזה קרה לו עוד לפני העונה הזאת.
אני זוכר אותו משחק בליגת קייץ עם שחקנים, שרובם ללא חוזה ב NBA, והוא אפילו לא מסתכל עליהם כאילו הם אוויר.

פליקס,
אם עומרי כספי היה מנהל בית תמחוי הייתי מסכים איתך.

חלק מהמקצוענות של שחקן כדורסל זה להיות קילר רציני על המגרש ולא לשים על אף אחד (אני עדיין זוכר את הקרב בין עומרי לפופס בשנה שעברה במשחק מול בריטניה בקיץ).
אם עומרי היה בא בדמות "הילד הטוב", ספק אם היה לו את הביצים לתת עונה ראשונה מצויינת בסקרמנטו + אולסטאר.
זה בדיוק מה שנקרא "חוצפה חיובית" ולעומרי יש את זה.

נכון שצריך להיות אמפתי וסולידרי, אבל אין מה לעשות מעומרי כספי אלן אנדרסון.
הבנאדם עבד קשה כדי להיות הישראלי הראשון באנ.בי.אי ומגיע לו לקחת את הקרדיט גם אם זה אומר להופיע לך על מסך הטלויזיה עם מטוס אלעל או עם חבילת קורנפלקס.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 23 יוני 2011, 19:57

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

כמו? רודי פרננדז?

כמו אותו בנו אודריך לדוגמא.
מסכן הבחור, משחק טוב, אבל המאמן משקיע בטייריק אוונס הטיפש, כי אוונס נבחר גבוה בדראפט. זה משהו שקורה רק ב NBA. מקבלים זמן משחק לא לפי היכולת אלא לפי גובה החוזה.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 23 יוני 2011, 19:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 23 יוני 2011, 19:58

חביב אורנג'ד כתב:
felix_r כתב:

נכון, אבל צריך להבחין היטב מי אילו השחקנים הללו.
שחקנים זקנים כמו פארקר וקיד, ככל הנראה יעדיפו לפרוש בתום העונה (במידה ותהיה שביתה) והם גם אמרו זאת.
שחקנים צעירים שנמצאים במגמת פריצה באנ.בי.אי, יעדיפו להשאר שם ו/או לשוב לשם בתום השביתה (אם תהיה).

צריכים לכוון לשחקנים מתנדנדים או לפרי אייג'נטים שמקומם באנ.בי.אי לא מובטח.

אמרתי "לחזור לאירופה". התכוונתי לאירופים, שלא זוכים ליותר מדי זמן משחק, ולא לזקנים אמריקאים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי misha » 23 יוני 2011, 20:02

felix_r כתב:כמו אותו בנו אודריך לדוגמא.
מסכן הבחור, משחק טוב, אבל המאמן משקיע בטייריק אוונס הטיפש, כי אוונס נבחר גבוה בדראפט. זה משהו שקורא רק ב NBA. מקבלים זמן משחק לא לפי היכולת אלא לפי גובה החוזה.

שחקנים כמו אודריך לא רלוונטיים כי יש לו חוזה של 7.2 מיליון דולר לעונה הבאה והוא לא בדיוק הולך לוותר עליו. מה גם, שהוא קיבל הכי הרבה דקות בקריירת הNBA שלו בעונה שעברה ועלה כמעט בכל הפרמטרים לעומת שנים עברו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יוני 2011, 20:03

יאללה חברה
מרום אמר להרים ידיים ...מרום אמר ידיים על הראש...מרום אמר להזיל ריר....

לא מאמין שבכלל מתעסקים בשטויות של הבן אדם הזה.
לפני שנתיים הוא היה כותב לי כל מיני הודעות פרטיות באינטרבאסקט שהיו כשאני קורא אותם אני פשוט נקרע מצחוק...הכי מצחיק זה הבטחן שהוא מציג את הדברים עד כדי כך שיש כמה פאתטים שאשכרה מאמינים לו...
גם תרנגול עיוור תופס גרגיר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2011, 20:04

פליקס,
אם עומרי כספי היה מנהל בית תמחוי הייתי מסכים איתך.

חלק מהמקצוענות של שחקן כדורסל זה להיות קילר רציני על המגרש ולא לשים על אף אחד (אני עדיין זוכר את הקרב בין עומרי לפופס בשנה שעברה במשחק מול בריטניה בקיץ).
אם עומרי היה בא בדמות "הילד הטוב", ספק אם היה לו את הביצים לתת עונה ראשונה מצויינת בסקרמנטו + אולסטאר.
זה בדיוק מה שנקרא "חוצפה חיובית" ולעומרי יש את זה.

נכון שצריך להיות אמפתי וסולידרי, אבל אין מה לעשות מעומרי כספי אלן אנדרסון.
הבנאדם עבד קשה כדי להיות הישראלי הראשון באנ.בי.אי ומגיע לו לקחת את הקרדיט גם אם זה אומר להופיע לך על מסך הטלויזיה עם מטוס אלעל או עם חבילת קורנפלקס.

אף אחד לא מדבר על הקילר אינסטינקט של כספי..
כמה פעמים השתמשנו במונח ''חוצפה חיובית'' כשהוא היה במכבי? כולם אהבו את זה אצלו..
אבל יש הבדל בין להיות אגרסיבי על המגרש לבין להיות נאד מחוצה לו..ורואים על כל ההתנהלות שלו שהשתן טיפה עלה לו לראש

yzafrir כתב:יאללה חברה
מרום אמר להרים ידיים ...מרום אמר ידיים על הראש...מרום אמר להזיל ריר....

לא מאמין שבכלל מתעסקים בשטויות של הבן אדם הזה.
לפני שנתיים הוא היה כותב לי כל מיני הודעות פרטיות באינטרבאסקט שהיו כשאני קורא אותם אני פשוט נקרע מצחוק...הכי מצחיק זה הבטחן שהוא מציג את הדברים עד כדי כך שיש כמה פאתטים שאשכרה מאמינים לו...
גם תרנגול עיוור תופס גרגיר...

עברנו את זה כבר לפני איזה 3 עמודים ואתה חוזר לזה..זה לא נראה לך כבר קצת אובססיבי כבר?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יוני 2011, 20:12

מהכרות עם הבן אדם , הוא אובססיבי לא אני...
מצטער פשוט לא הייתי פה כמה שעות וכבר מילתם שלושה עמודים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2011, 20:14

yzafrir כתב:מהכרות עם הבן אדם , הוא אובססיבי לא אני...
מצטער פשוט לא הייתי פה כמה שעות וכבר מילתם שלושה עמודים...

עובדה שאתה זה שהיית צריך להגיב על משהו שהיה כבר לפני שלושה עמודים..
עזבו את כל העניין הזה כבר..
לא רוצים להאמין לו? אל תאמינו לו
מישהו אומר עליו משהו? תנו לבן אדם לדבר ולדסקס עם אחרים שגם רוצים..לא ייצא מזה כלום בסוף אז לא ייצא מזה כלום..לא קרה כלום מזה שדיברו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 23 יוני 2011, 21:56

כרמל אני מסכים איתך לגבי הדברים על כספי, המון אומרים שהוא יותר מדי.... אני לא יודע אם זה נכון, אבל דבר אחד בטוח אם נניח הוא יגיע לכאן יהיו כל כך הרבה ציפיות ממנו, ואם הוא לא יהיה טוב, אז יהיו דיבורים. כספי שחקן נפלא וכולנו מאחלים לו בהצלחה!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי cannon » 24 יוני 2011, 07:08

מידע חם מהתנור וממקור מהימן מאוד...
1. מכבי ממש לא מתכננים להשתולל עם השחקן הזר האחרון. למרות ההכנסה מהליגה האדריאטית, אין ספק שתקציב השחקנים לא יגדל ב-2 מליון דולר... מכבי דבקים בעמדתם שלעיתים קרובות דווקא שחקנים זולים יותר עדיפים על פני שחקנים יקרים ו"שבעים" ורוצים להגיע למכבי בשביל להיות מקפצה קדימה אחרי שנתיים-שלוש... הפכנו להיות סוג של לובליאנה/פרטיזן לעשירים...
2. מכבי אכן אמרה שעל הרכז יישפך סכום כסף גדול. הרכז הזה הוא ג'רמי פארגו..
3. השחקן האחרון שיגיע יהיה מחליף לפארגו, כלומר אחד מבין יותם ושאייר אמור להיות שחקן חמישייה.
4. השם החם עכשיו הוא ליונל צ'למרס שנמצא חזק אצל דייויד בפנקס.
cannon

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2011, 07:13

אני מקווה שזה לא נכון
זה ממש יעצבן אותי עם מכבי לא תשקיע בשחקן הבא שלה כי גם גדלו לה ההכנסות וגם הם חסכו עד עכשיו וזו כבר תיהיה פגיעה באוהדים אם לא יביאו שחקן מוכח
יותר מעצבן שהוא לא יפתח בחמישיה ושהלפרין יפתח ממש קטסטרופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 24 יוני 2011, 07:24

cannon כתב:מידע חם מהתנור וממקור מהימן מאוד...
1. מכבי ממש לא מתכננים להשתולל עם השחקן הזר האחרון. למרות ההכנסה מהליגה האדריאטית, אין ספק שתקציב השחקנים לא יגדל ב-2 מליון דולר... מכבי דבקים בעמדתם שלעיתים קרובות דווקא שחקנים זולים יותר עדיפים על פני שחקנים יקרים ו"שבעים" ורוצים להגיע למכבי בשביל להיות מקפצה קדימה אחרי שנתיים-שלוש... הפכנו להיות סוג של לובליאנה/פרטיזן לעשירים...
2. מכבי אכן אמרה שעל הרכז יישפך סכום כסף גדול. הרכז הזה הוא ג'רמי פארגו..
3. השחקן האחרון שיגיע יהיה מחליף לפארגו, כלומר אחד מבין יותם ושאייר אמור להיות שחקן חמישייה.
4. השם החם עכשיו הוא ליונל צ'למרס שנמצא חזק אצל דייויד בפנקס.

אני באמת כבר לא יודע מה להגיד אכזבה פשוט
חוץ מפארגו על מה בזבזו את הכסף ? :sad1 :yuck
תמונה
refael

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 יוני 2011, 07:44

הכפלת חוזה של פניני , שדרוג אומטי שח חוזים קיימים של לאור , מצבאן , קצת הנדריקס , חוזה של מאמן , החמה של שייר, הלפרין ו גיימס וסמית .- תעשה חשבון פשוט
טיקי חוזר

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2011, 07:59

טיקי חוזר כתב:הכפלת חוזה של פניני , שדרוג אומטי שח חוזים קיימים של לאור , מצבאן , קצת הנדריקס , חוזה של מאמן , החמה של שייר, הלפרין ו גיימס וסמית .- תעשה חשבון פשוט

כל ההחתמות שציינת עכשיו לא שוות אפילו לאידסון(אולי גם פרקינס)גרין,דרוקר ופיני וזה עןד בלי האדריאטית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־24 אורחים