אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי yiffy » 24 יוני 2011, 08:03

אם המידע ש-cannon שופך פה נכון, אז התיאוריה שלי מקבלת משנה תוקף...
ליונל צ'אלמרס זה שחקן פח. אני זוכר אותו באא"ק אתונה לצד דרור חג'ג'. זה היה הקו האחורי הכי עצוב שראיתי בחיים שלי.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 יוני 2011, 08:11

איפו למדת חש-ן בדיוק : כסף השתפנה בנטו : איידסון 750, גרין 450, פרקינס 350 פיני 500 = 2050 אלף דולר
תוספת שחקנים חדשים : גיימס 350, שייר 200 , הלפרין 500 סמית 400 + 150 באי אוט = 1600 אלף דולר
תוספת משדרוג חוזים : פרגו 750 , מצבאן 300 , פניני 200 , בלאט 100 , ליאור 50 , בלו 50 = 1450
תוספות עחד 3050 נטו - מול חיסכון של 2050 = כבר הוצאה שך 1000 נטו שבברוטו זה 1500 כי יש המון ישראלים שחתמו/שפרו שכר .
לזה תוסיף הוצאת לאדריאטית 300 אלף דולר
וזחקן אחרון שיש להחתים ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 יוני 2011, 08:13

המקור הוא תפוז וממש לא אמין .... אותו מקור דיבר על משהו מבולוניה בכלל , גם שהכינו לו דיסקים וכו .... ופועל זקרו ג'יפה על סמית בעיקר בשל עובדה שאף אחד לא היה בכיוון שלו .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי BasketBoy » 24 יוני 2011, 08:16

טיקי חוזר כתב:איפו למדת חש-ן בדיוק : כסף השתפנה בנטו : איידסון 750, גרין 450, פרקינס 350 פיני 500 = 2050 אלף דולר
תוספת שחקנים חדשים : גיימס 350, שייר 200 , הלפרין 500 סמית 400 + 150 באי אוט = 1600 אלף דולר
תוספת משדרוג חוזים : פרגו 750 , מצבאן 300 , פניני 200 , בלאט 100 , ליאור 50 , בלו 50 = 1450
תוספות עחד 3050 נטו - מול חיסכון של 2050 = כבר הוצאה שך 1000 נטו שבברוטו זה 1500 כי יש המון ישראלים שחתמו/שפרו שכר .
לזה תוסיף הוצאת לאדריאטית 300 אלף דולר
וזחקן אחרון שיש להחתים ....

אתה שוכח את ה-2 מיליון של האדריאטית . לפי החישוב שלך נותר בסביבות המיליון ( כולל מיסים) להחתמת שחקן . ז"א , סביבות 800 אלף משכורת נטו לשחקן .
BasketBoy

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 יוני 2011, 08:21

זה בדיוק מה שאני כתבתי . לפעמים אנשים כאן חושבים שמשהו במכבי תתחיל להכנס למינוס כדי לעשות החתמות גדולות או שכסף גודל על העצים . מכבי כבר המון שנים מנסה להתנהל פחות או יותר מאוזן . זה מה שיש ועם זה נחיה .
מה טוב ששחקנים מוכנים לשחק במכבי גם בפחות כסף בגלל האכות של הקבוצה וזה כבר טוב . גם סמית הזה הולך להרוויח פחות 150-200 אלף ביחס לשכר בבנטון ..
טיקי חוזר

הודעהעל ידי מילוס » 24 יוני 2011, 09:11

בקיצור, אף אחד לא באמת יודע מה קורה ואנשים פה סתאם זורקים מילים על השערות.......
אני יכול להגיד לכם שדיברתי עם דודה של פדרמן והיא סיפרה לי שבלאט מתכנן להחזיר את דרור חג'ג' כרכז מחליף, כדי לפנות כסף להחתמה של ויקטור אלכסנדר... וזה יעשה פה בלגאן כאילו מי ישמע..

מה שיפה זה, שכשמרום מביא שם של מועמד וטועה, גם 5 שנים קדימה אנשים מסוימים יעופו עליו.. אבל כל אחד פה מביא את המקורות שלו, ואם זה לא נכון (בדרך כלל הדברים האלה לא נכונים) זה ישכח כבר בת'רד הבא.........
על זה יאמר, שוין!

אני חושב שיש הגיון בזה שקבוצה כמו מכבי מביאה שחקנים צעירים יחסית, זולים יחסית, ושעוד לא עשו משהו משמעותי מדי בקריירה שלהם....
אם תסתכלו על ההיסטוריה, זה בדיוק השחקנים שהובילו אותה, ובו בזמן היא יכלה להשאיר אותם לתקופה ארוכה יחסית (נגיד 3 שנים והלאה)..האפמן, וויצ'יץ', פארקר היו כאלה..פרקינס יכל להיות כזה בלי הפציעה...פארגו פוטנציאלית..
כשאתה מביא שחקן כזה בזול יחסית והוא מבקש לשדרג את המשכורת אחרי עונה- יש למכבי את היכולת לעשות את זה..
אבל כשאידסון כזה שמראש לא זול, מבקש שידרוג- זה גדול על מכבי והיא צריכה למצוא אידסון חדש כל שנה-שנתיים..
לחבר'ה כאלה פשוט יש דרייב יותר גדול.. הם צריכים להוכיח את עצמם כדי לעשות את הכסף שלהם, וזכיה באיזה גביע זה דבר הרבה יותר גדול בשבילם.. ומצד שני אם אנחנו לוקחים איזה לאקוביץ' כזה... הוא נטו יבוא לעשות עוד חצי מיליון דולר לפני פרישה, אין לו יותר מדי שאיפות בתחום..
מילוס

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 יוני 2011, 09:22

זה שאם במקרה של מרום הסיכוי הוא לפחות 50-50 שזה נכון או לפחות שם יהיה הגיוני , במקרה הזה זה זה משהו שקשור להחנט הדיסקים ... מאוד מוזר העניין שבלאט פונה בעצמו ועוד להתבסס על עובדה שגיסו הוא דני גוט ופיתח תוכנה לא רעה בנושא .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי p&p » 24 יוני 2011, 09:46

לפי הבלוג הזה איבי ג'אבר נמצא על הכוונת של מכבי :( לצערי הבלוג הזה מאוד אמין (פירסם לראשונה על מועמדותו של סמית').

http://ifdevotionn.blogspot.com
p&p

הודעהעל ידי yellowaura » 24 יוני 2011, 09:59

איבי ג'אבר שחקן לא רע אפילו בחירה טובה. הוא היה מצויין במשחקים הראשונים. במכבי הוא יהיה חלק משרשרת של גארדים. הוא מסוגל לשחק ב- 2 עמדות הגארדים, חוטף טוב, בעל ניסיון.

בהנחה שאין איזה שחקן ברמה של בו מקאלב על הכוונת זו בחירה טובה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי אורי » 24 יוני 2011, 10:05

איבי ג'אבר יהיה הבחירה הכי מזוויעה שאני יכול לחשוב עליה. שחקן שלהפועל ירושלים לא הייתי מביא.
אורי

הודעהעל ידי saymo » 24 יוני 2011, 10:22

אני משער שמכבי לא תמהר עם ההחתמה האחרונה , יש מספיק זמן כדי לראות לאן הדברים מתפתחים בכל מה שקשור לשביתה בנ.ב.א
ואין שום צורך לסגור דברים, בטח כשיש בסיס מצויין לקבוצה שצריכה את הפוליש האחרון ( תרתי משמע ).

אני חושב גם ששמות גדולים דווקא לא מתאימים לקונספציה שבלאט רוצה. זה היה אולי מתאים לקבוצה שאפי בנה, שלד חסר שרירים
וחסר צבע שהיה צריך איפור כבד בדמותו של עלק כוכב נ.ב.א , הרי הקבוצה הזאת כבר מונה 12 או 13 שחקנים בכירים ולא צריכה
איזה סופרמן שיציל אותה .
השאלה מה מכבי רוצה ? רכז מחליף לפארגו ? שחקן שישחק לצד פארגו ? ( מה עם הלפרין ? ) סלאשר ? קומבו גארד זה מינוח יפה, אבל
יש כל מיני סוגי קומבואים.
לעניות דעתי זה יצטרך להיות הרבה יותר לכיוון גארד אתלטי ומגוון שחותך הגנות מאשר טיפוסים חיוורים כמו זיזיס ודומיו.
saymo

הודעהעל ידי where is the love? » 24 יוני 2011, 10:29

מה אפשר כבר להגיד...אין לדעת אבל נקווה לטוב....
בכל זאת אני מאוכזב.
לגבי לינול צלמרס מישהו/י מכיר/ה אותו?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 24 יוני 2011, 10:29

p&p כתב:לפי הבלוג הזה איבי ג'אבר נמצא על הכוונת של מכבי :( לצערי הבלוג הזה מאוד אמין (פירסם לראשונה על מועמדותו של סמית').

http://ifdevotionn.blogspot.com

הבולג הזה פירסם על סמית, ופירסם עוד 100 שחקנים ש"סגרו" במכבי
לא בלוג הכי אמין. אם אני לא טועה, זה הבלוג שבשנה שעברה פירסם שהקוו הקידמי של מכבי יהיה ראדוליצה, פרילנד, מאצ'באן וכדיר :?
הוא גם תחת חוזה.
אם בלאט באמת רוצה אותו, אני מקווה שמכבי לפחות ידחפו להם את פוט וכדיר בעסקה (בהנחה שזה נכון..)
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 24 יוני 2011, 10:33

חבל שג'קסון חתם לעוד עונה בקבוצה שלו..
איזה עוד שחקנים יש באירופה ששולטים בכדור כמו שהוא שולט? באמת יהיה נחמד לראות במכבי שחקן נוסף עם שליטה טובה בכדור יחד עם פארגו..

הנה קצת סרטונים סתם בשביל האווירה:

נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 24 יוני 2011, 10:40, נערך 4 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2011, 10:34

yellowaura כתב:איבי ג'אבר שחקן לא רע אפילו בחירה טובה. הוא היה מצויין במשחקים הראשונים. במכבי הוא יהיה חלק משרשרת של גארדים. הוא מסוגל לשחק ב- 2 עמדות הגארדים, חוטף טוב, בעל ניסיון.

בהנחה שאין איזה שחקן ברמה של בו מקאלב על הכוונת זו בחירה טובה.

הוא שחקן אפור ואני בכלל לא אוהב אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יוני 2011, 10:44

ג'אבר לא יהיה בחירה טובה פשוט בגלל העובדה הפשוטה שהוא לא מרשים בשום דבר..
הוא לא קולע הרבה-10-13 נקודות למשחק(משחק שיא של 20 נגד ואנולי שסיימה מקום 12)
הוא לא מוסר הרבה אסיסטים-רק 2 למשחק(משחק שיא של 9 נגד ססארי אבל כל השאר לא קרובים אפילו)
אפילו בריבאונד זה לא שיש לו שם ספרות כפולות שנגיד ''וואו,כזה נמוך ולוקח כל כך הרבה?''
מצד שני הוא כן מאבד 2 כדורים למשחק(איבד 6 נגד סיינה)אז היחס איבודים אסיסטים שלו לא בשמיים כפי שאפשר לראות
אבל חוטף גם 2.3(5 משחקים עם 5 חטיפות)
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 24 יוני 2011, 10:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 24 יוני 2011, 10:46

אני רוצה לחדד כאן משהו בקשר להודעה הקודמת שלי.
כל מה שכתבתי היה מדוייק לגמרי וממקור מאוד אמין. ליונל צ'למרס הוא מועמד נכון לעכשיו ומעבר לאיזכור שמו ברשימה של דייויד בלאט אין איתו איזשהו סיכום או משהו כזה נכון לעכשיו, כך שלגבי השם שלו, קחו את זה בערבון מוגבל. זה שם שפשוט עלה אתמול ונמצא בבדיקה.

לגבי הכספים מהאדריאטית והעובדה שלא מחתימים שחקנים יקרים, אני משער (וזו השערה שלי שנשמעת הגיונית גם לאור המידע שמסר לי אותו מקור וגם לאור פרסומים בתקשורת שציטטו את דייויד בלאט וגיא גודס) שבאמת לא יחתום שחקן יקר כי:
א. רוצים מחליף לפארגו כיון שחוץ משייר שהוא טירון ולא שיחק בכלל באירופה עדיין, אין למכבי 1 טהור. טל ויותם לא מספרי 1.
ב. מכבי ישמחו לקבל את פרקינס ולדעתי אם יחתימו שחקן זול יגיעו איתו להסכם ולכן כל הצדדים ירויחו.
cannon

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2011, 11:26

cannon כתב:אני רוצה לחדד כאן משהו בקשר להודעה הקודמת שלי.
כל מה שכתבתי היה מדוייק לגמרי וממקור מאוד אמין. ליונל צ'למרס הוא מועמד נכון לעכשיו ומעבר לאיזכור שמו ברשימה של דייויד בלאט אין איתו איזשהו סיכום או משהו כזה נכון לעכשיו, כך שלגבי השם שלו, קחו את זה בערבון מוגבל. זה שם שפשוט עלה אתמול ונמצא בבדיקה.

לגבי הכספים מהאדריאטית והעובדה שלא מחתימים שחקנים יקרים, אני משער (וזו השערה שלי שנשמעת הגיונית גם לאור המידע שמסר לי אותו מקור וגם לאור פרסומים בתקשורת שציטטו את דייויד בלאט וגיא גודס) שבאמת לא יחתום שחקן יקר כי:
א. רוצים מחליף לפארגו כיון שחוץ משייר שהוא טירון ולא שיחק בכלל באירופה עדיין, אין למכבי 1 טהור. טל ויותם לא מספרי 1.
ב. מכבי ישמחו לקבל את פרקינס ולדעתי אם יחתימו שחקן זול יגיעו איתו להסכם ולכן כל הצדדים ירויחו.

זה עדיין לא מעודד אותי
זה שאנחנו מגיעים למצב שצ'אלמרס בכלל מועמד זו בושה ושלא נדבר על זה שהם כנראה רוצים את הלפרין בחמישייה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 יוני 2011, 11:31

יותם אם וכאשר יכול יופי לרכז את המשחק . עם המינוסים שלו יש לו המון פלוסים ואיטלגנציית משחק , ראית המגרש וכו זה חלק חשוב במשחק שלו . עכשיו שבוע לא יהו לנו שום דברים קונקרטיים אולי אפילו יותר .
מכבי שוב הקימה מח' סקאוטינג ברשות אבי אבן (אהבתי פרסומים שהוא עוזב וכו - היתה הרגשה כאילו הוא רב עם כל העולם וכו ) ולדוד יהיה עוזר אחר , אחד בשם שארפ ...... בלי נסיון אימון בכלל אבל מומכים מ*****בסקט אומרים שבחור מבין קצת כדורסל :הוא מביו בכלל מה זה מכבי ומה המטרות שלה .....
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 60&lang=HE
משהו מכיר את השארפ הזה ? :grin :grin :grin :grin :grin
נערך לאחרונה על ידי טיקי חוזר בתאריך 24 יוני 2011, 11:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יוני 2011, 11:33

Holiday_Armadillo כתב:ג'אבר לא יהיה בחירה טובה פשוט בגלל העובדה הפשוטה שהוא לא מרשים בשום דבר..
הוא לא קולע הרבה-10-13 נקודות למשחק(משחק שיא של 20 נגד ואנולי שסיימה מקום 12)
הוא לא מוסר הרבה אסיסטים-רק 2 למשחק(משחק שיא של 9 נגד ססארי אבל כל השאר לא קרובים אפילו)
אפילו בריבאונד זה לא שיש לו שם ספרות כפולות שנגיד ''וואו,כזה נמוך ולוקח כל כך הרבה?''
מצד שני הוא כן מאבד 2 כדורים למשחק(איבד 6 נגד סיינה)אז היחס איבודים אסיסטים שלו לא בשמיים כפי שאפשר לראות
אבל חוטף גם 2.3(5 משחקים עם 5 חטיפות)

מה שתיארת , חוץ מאולי ריבאונדים שבפועל הוא יותר טוב בזה בדרך כלל ממה שהציג העונה , זה בדיוק מה שפרקינס עושה .
ג'אאבר שחקן הגנה מעולה ( אני נזכר בשתי החטיפות הרצופות שהוא עשה לפרקינס כשנכנס לשחק...) וחוטף אחד הטובים באירופה .
10-13 נק' למשחק ממוצע זה לא הרבה ?? אני קונה את הסטט' לכל גארד שיגיע .
אני דווקא די מחבב את ג'אאבר .....
אבל שורה תחתונה הוא שחקן יקר ועדיף באמת ללכת על שחקן זול ואלמוני (אולי אפילו מהמכללות ) ובטרה שבשאר הכסף יחתימו את פרקינס....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים