המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
טיקי חוזר כתב:איפו למדת חש-ן בדיוק : כסף השתפנה בנטו : איידסון 750, גרין 450, פרקינס 350 פיני 500 = 2050 אלף דולר
תוספת שחקנים חדשים : גיימס 350, שייר 200 , הלפרין 500 סמית 400 + 150 באי אוט = 1600 אלף דולר
תוספת משדרוג חוזים : פרגו 750 , מצבאן 300 , פניני 200 , בלאט 100 , ליאור 50 , בלו 50 = 1450
תוספות עחד 3050 נטו - מול חיסכון של 2050 = כבר הוצאה שך 1000 נטו שבברוטו זה 1500 כי יש המון ישראלים שחתמו/שפרו שכר .
לזה תוסיף הוצאת לאדריאטית 300 אלף דולר
וזחקן אחרון שיש להחתים ....
p&p כתב:לפי הבלוג הזה איבי ג'אבר נמצא על הכוונת של מכבילצערי הבלוג הזה מאוד אמין (פירסם לראשונה על מועמדותו של סמית').
http://ifdevotionn.blogspot.com
yellowaura כתב:איבי ג'אבר שחקן לא רע אפילו בחירה טובה. הוא היה מצויין במשחקים הראשונים. במכבי הוא יהיה חלק משרשרת של גארדים. הוא מסוגל לשחק ב- 2 עמדות הגארדים, חוטף טוב, בעל ניסיון.
בהנחה שאין איזה שחקן ברמה של בו מקאלב על הכוונת זו בחירה טובה.
cannon כתב:אני רוצה לחדד כאן משהו בקשר להודעה הקודמת שלי.
כל מה שכתבתי היה מדוייק לגמרי וממקור מאוד אמין. ליונל צ'למרס הוא מועמד נכון לעכשיו ומעבר לאיזכור שמו ברשימה של דייויד בלאט אין איתו איזשהו סיכום או משהו כזה נכון לעכשיו, כך שלגבי השם שלו, קחו את זה בערבון מוגבל. זה שם שפשוט עלה אתמול ונמצא בבדיקה.
לגבי הכספים מהאדריאטית והעובדה שלא מחתימים שחקנים יקרים, אני משער (וזו השערה שלי שנשמעת הגיונית גם לאור המידע שמסר לי אותו מקור וגם לאור פרסומים בתקשורת שציטטו את דייויד בלאט וגיא גודס) שבאמת לא יחתום שחקן יקר כי:
א. רוצים מחליף לפארגו כיון שחוץ משייר שהוא טירון ולא שיחק בכלל באירופה עדיין, אין למכבי 1 טהור. טל ויותם לא מספרי 1.
ב. מכבי ישמחו לקבל את פרקינס ולדעתי אם יחתימו שחקן זול יגיעו איתו להסכם ולכן כל הצדדים ירויחו.
Holiday_Armadillo כתב:ג'אבר לא יהיה בחירה טובה פשוט בגלל העובדה הפשוטה שהוא לא מרשים בשום דבר..
הוא לא קולע הרבה-10-13 נקודות למשחק(משחק שיא של 20 נגד ואנולי שסיימה מקום 12)
הוא לא מוסר הרבה אסיסטים-רק 2 למשחק(משחק שיא של 9 נגד ססארי אבל כל השאר לא קרובים אפילו)
אפילו בריבאונד זה לא שיש לו שם ספרות כפולות שנגיד ''וואו,כזה נמוך ולוקח כל כך הרבה?''
מצד שני הוא כן מאבד 2 כדורים למשחק(איבד 6 נגד סיינה)אז היחס איבודים אסיסטים שלו לא בשמיים כפי שאפשר לראות
אבל חוטף גם 2.3(5 משחקים עם 5 חטיפות)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cifkcv, Neo, עידן, שמוליק ו־40 אורחים