יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי התנין » 23 נובמבר 2012, 22:03

קודי כתב:שון ג׳יימס עושה סיבוב ראשון מצויין, בדיוק כמו שדיאור פישר עשה בזמנו. כשנכנסים לקרבות האמיתיים בטופ 16 הסיפור הופך כבר הרבה יותר קשה.

דיאור פישר באותה עונה(הראשונה שלו במכבי)היה אדיר בכל העונה. הוא אפילו העל את הממוצעים שלו בטופ 16.
התנין

הודעהעל ידי NY boy » 23 נובמבר 2012, 22:03

jol9 כתב:
NY boy כתב:אז במקום לחכות שהוא יהפוך לשחקן של 700-800 (או שאיזה מילאנו\ריאל או כל קבוצה הזויה אחרת) תתחיל להציע לו את הסכומים ההזויים האלה... עדיף לנסות לפנות אליו ולהעריך לו את החוזה. בתור שחקן שמשחק כל הקריירה שלו בארץ ומכיר רק את הארץ ולא שום מקום אחר, זאת אמורה להיות משימה פשוטה הרבה יותר.

למרות שזה יעלה למכבי הרבה כסף, אני מסכים איתך.
מכבי צריכה להפסיק את הקשקושים וההימורים. יש שחקן טוב שהוכיח את עצמו - תשאירו אותו במקום להביא עוד שני מחליפים בינוניים.

אבל זהו שזה לא יעלה הרבה כסף. מכבי מוכנה להוציא בקיץ 700-800 אלף דולר על שחקנים שהם "הימור" במכבי כמו מדלי או שארמדיני (שרק השנה מרוויח 600). אני לא מציע ללכת ולהחתים את ג'יימס ב700-800 עכשיו, אלא ב450-500, שגם עם המס זה שווה לעלות של שחקן שיחתום ב700-650 למשל. אפשר לחשוב איזה גבוהים בדיוק נוכל להביא בקיץ ב700 אלף דולר שיהיו טובים יותר? כשמחברים את זה לזה שהבנאדם במערכת כבר שנתיים יש פה הזדמנות לנסות להשאיר גבוה טוב, שיש לו עוד לפחות 2-3 שנים טובות לתת, בעלות סבירה, ובלי להמר על כל הקו הקידמי מחדש.

בו רק נחשוב איפה היינו אם גם את ג'יימס היו משחררים הקיץ ובמקומו היו מביאים עוד הימור כמו שארמדיני או תומאס.
NY boy

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 נובמבר 2012, 22:05

התנין כתב:
קודי כתב:שון ג׳יימס עושה סיבוב ראשון מצויין, בדיוק כמו שדיאור פישר עשה בזמנו. כשנכנסים לקרבות האמיתיים בטופ 16 הסיפור הופך כבר הרבה יותר קשה.

דיאור פישר באותה עונה(הראשונה שלו במכבי)היה אדיר בכל העונה. הוא אפילו העל את הממוצעים שלו בטופ 16.

הכוונה היא לשנים שאחרי.
חוץ מזה, פישר התבלט באחת הקבוצות החלשות ביותר שהיו למכבי מאז תחלית שנות האלפיים. לא משהו לכתוב עליו הביתה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 22:05

התנין כתב:קודם כל חייב לציין שהיה משחק נהדר, הראשון העונה שבאמת נהנתי ממנו, למרות ההפסד המעצבן.
מכבי שיחקה טוב מאוד בחלקים גדולים של המשחק, וללא היום המטורף של סיינה מהשלוש, היינו יוצאים עם ניצחון. לוגאן מאכזב בענק, ממש לא ברור לי כל העסק הזה, חשבתי שלמכבי יש מנהיג לשנתיים הקרובות והוא פשוט נראה רע. היקמן לעומת זאת הוא בובה של שחקן. הוא לא כוכב ולא יהיה כוכב, אבל הוא לוחם, שחקן הגנה מצויין ואולי החוטף הכי טוב ביורוליג, שיודע גם לתת נקודות כשצריך. פגיעה בול. מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר? כנ''ל סמית'. צמד לוחמים. ג'יימס במשחק מדהים, ולא רק במונחים של ''שחקן מפתיע שנותן משחק גדול'', אלא בכל קנה מידה של סנטר באירופה. ועזבו שההגנה של הגבוהים של סיינה פשוט לא היתה קיימת. אין לי ספק שאחריי המשחק הזה הוא יקבל הרבה יותר קרדיט, ובצדק. בכל פעם שהוא מקבל דקות הוא מחזיר בתפוקה נאה.

אני חייב לציין שבסיס טוב בהחלט יש לקבוצה הזאת. אוחיון(אחד הרכזים היותר טובים באירופה כיום), היקמן, סמית', ליאור, ג'יימס, פניני ולאנדסברג(שלצערי לא מקבל דקות)הם אחלה שחקנים, ועם כמה שיפצורים בסגל היינו יכולים להסתכל על פיינל פור כמטרה לגיטימית. הבעיה שהפער בינהם לבין שאר השחקנים פשוט גדול מידי. לוגאן, נק''מ, תומאס ושרמדיני(תזכירו לי מי אמר בקיץ שמדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה)מציגים יכולת פשוט אפסית. איזה כיף היה לראות את לנגפורד ממשיך פה(כן, גם במיליון וחצי). אפילו אם היו מביאים את מאריץ'(שנראה טוב בקובאן)לעמדת הסנטר, זה יכל להיות מאוד נחמד, ומשדרג את הקבוצה ברמה לפחות.

כמה דברים:
1 - המשחק היה טוב לפרקים. חצי ראשון רע ומשעמם. רבע שלישי מצויין. רבע אחרון מותח אבל לא ברמה גבוהה מדי. לא יודע ממה דייויד כ"כ התלהב.
2 - היקמן נתן משחק מצויין היום, אבל לשאלה שלך "מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר?" התשובה היא פשוטה - שחקן יקר וטוב יותר, למרות ששוב - היקמן היה מצויין היום.
3 - אני לא חושב שיש בסיס טוב לקבוצה הזאת. אוחיון, ליאור, סמית' וג'יימס... מדרגה מתחת יש את פניני ואת היקמן. שים לב - כל אלה, הם בתכלס שחקנים משלימים ולא מובילים.
זה אומר שיש לך מחליפים ושחקנים משלימים טובים, אבל אין לך שחקנים מובילים בסגל. זה לא נקרא בסיס טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 22:06

jol9 כתב:
NY boy כתב:אז במקום לחכות שהוא יהפוך לשחקן של 700-800 (או שאיזה מילאנו\ריאל או כל קבוצה הזויה אחרת) תתחיל להציע לו את הסכומים ההזויים האלה... עדיף לנסות לפנות אליו ולהעריך לו את החוזה. בתור שחקן שמשחק כל הקריירה שלו בארץ ומכיר רק את הארץ ולא שום מקום אחר, זאת אמורה להיות משימה פשוטה הרבה יותר.

מכבי צריכה להפסיק את הקשקושים וההימורים. יש שחקן טוב שהוכיח את עצמו - תשאירו אותו במקום להביא עוד שני מחליפים בינוניים.

הוא לא מטומטם. הוא יודע בדיוק כמה הוא יכול להרוויח בחוץ.
החל משנה הבאה הוא גם יעלה כמו ישראלי. הוא בהחלט יכול להיות גבוה מחליף טוב, אבל לא צריך להתפרע. שיחתימו קודם כל שחקנים מובילים, ואז יתעסקו בג'יימסים למינהם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי NY boy » 23 נובמבר 2012, 22:09

הנדריקס בשנה שעברה עשה שלב ראשון לא רע, והקפיץ את הממוצאים שלו בטופ 16 גם כן. אין סיבה שאם ג'יימס ימשיך לקבל דקות וביטחון הוא לא יעשה את זה, להפך הסיכוי לזה עולה משבוע לשבוע כשאנחנו גם רואים את השיפור שלו והאמונה של בלאט בו משבוע לשבוע. סיינה ומאלגה הם קבוצות גם ברמה נפגוש בטופ 16 (לפחות 3-4 קבוצות ברמה הזאת) ובשבועיים האחרונים ג'יימס הראה שאין לו בעיה להתמודד איתם. מלבד מספר קבוצות עלית (צסק"א, ריאל, ברצלונה, פנר ואפס למרות שעל ה2 האחרונות זה בעיקר על הנייר במציאות זה עדיין לא ממש) שאר הקבוצות הם פחות או יותר קבוצות ברמות האלה.
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 23 נובמבר 2012, 22:12

MTA2311 כתב:שיחתימו קודם כל שחקנים מובילים, ואז יתעסקו בג'יימסים למינהם.

בדיוק להפך. שיסגרו קודם את הבסיס של השחקנים המשלימים, הבסיס הטוב. ואז במקום לבנות לרוחב יוכלו בשקט לחפש גבוה מוביל ברמה גבוהה (ולשים עליו כסף), גארד מוביל ברמה גבוהה (ולשים עליו כסף) ותהיה אחלה קבוצה.

רק תחשוב מה אם במקום ה1.35 מיליון דולר שמדלי ושארמדיני מרוויחים ולא משחקים בכלל היו מביאים השנה גבוהה אחד טוב.
NY boy

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2012, 22:13

התנין כתב:האמת שנשבר הזין לראות איך שחקנים ברמות האלה(שעדיין לא נחשבים לטופ של הטופ)בורחים למכבי על בסיס קבוע בקיץ. אם גם הקיץ מכבי לא תצליח לשמור על שחקנים כמו סמית', היקמן או ג'ימס(שאף אחד מהם לא ''גדול'' על הקבוצה בשום אופן)אז זה כבר יהיה ביזיון ענק.

על סמית' והיקמן אני מבטיח לך שלא תהיה שום תחרות מקבוצות יורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 23 נובמבר 2012, 22:15

שוב אתם מדברים על שחקנים. ומה אם המאמן?

אם אפילו רסקין אומר לפני המשחק, שסיינה היא הקבוצה שקולעת הכי הרבה שלשות ביורוליג בממוצע למשחק, אז למה לאזעזל דיוויד בלאט לא מודע לזה? ואם הוא כן מודע לזה, אז למה מכבי שומרת את ההגנה האידיוטית הזאת? למה?

אין לסיינה כלום חוץ משלשות, אבל דיוויד בלאט הגאון משום מה מאפשר לה לזרוק חופשי. אפילו צביקה שרף "הטיפש" היה מפרק קבוצות כאלה מסוג של סיינה בקלות עם הגנה אישית חזקה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 23 נובמבר 2012, 22:15

jol9 כתב:
התנין כתב:קודם כל חייב לציין שהיה משחק נהדר, הראשון העונה שבאמת נהנתי ממנו, למרות ההפסד המעצבן.
מכבי שיחקה טוב מאוד בחלקים גדולים של המשחק, וללא היום המטורף של סיינה מהשלוש, היינו יוצאים עם ניצחון. לוגאן מאכזב בענק, ממש לא ברור לי כל העסק הזה, חשבתי שלמכבי יש מנהיג לשנתיים הקרובות והוא פשוט נראה רע. היקמן לעומת זאת הוא בובה של שחקן. הוא לא כוכב ולא יהיה כוכב, אבל הוא לוחם, שחקן הגנה מצויין ואולי החוטף הכי טוב ביורוליג, שיודע גם לתת נקודות כשצריך. פגיעה בול. מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר? כנ''ל סמית'. צמד לוחמים. ג'יימס במשחק מדהים, ולא רק במונחים של ''שחקן מפתיע שנותן משחק גדול'', אלא בכל קנה מידה של סנטר באירופה. ועזבו שההגנה של הגבוהים של סיינה פשוט לא היתה קיימת. אין לי ספק שאחריי המשחק הזה הוא יקבל הרבה יותר קרדיט, ובצדק. בכל פעם שהוא מקבל דקות הוא מחזיר בתפוקה נאה.

אני חייב לציין שבסיס טוב בהחלט יש לקבוצה הזאת. אוחיון(אחד הרכזים היותר טובים באירופה כיום), היקמן, סמית', ליאור, ג'יימס, פניני ולאנדסברג(שלצערי לא מקבל דקות)הם אחלה שחקנים, ועם כמה שיפצורים בסגל היינו יכולים להסתכל על פיינל פור כמטרה לגיטימית. הבעיה שהפער בינהם לבין שאר השחקנים פשוט גדול מידי. לוגאן, נק''מ, תומאס ושרמדיני(תזכירו לי מי אמר בקיץ שמדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה)מציגים יכולת פשוט אפסית. איזה כיף היה לראות את לנגפורד ממשיך פה(כן, גם במיליון וחצי). אפילו אם היו מביאים את מאריץ'(שנראה טוב בקובאן)לעמדת הסנטר, זה יכל להיות מאוד נחמד, ומשדרג את הקבוצה ברמה לפחות.

כמה דברים:
1 - המשחק היה טוב לפרקים. חצי ראשון רע ומשעמם. רבע שלישי מצויין. רבע אחרון מותח אבל לא ברמה גבוהה מדי. לא יודע ממה דייויד כ"כ התלהב.
2 - היקמן נתן משחק מצויין היום, אבל לשאלה שלך "מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר?" התשובה היא פשוטה - שחקן יקר וטוב יותר, למרות ששוב - היקמן היה מצויין היום.
3 - אני לא חושב שיש בסיס טוב לקבוצה הזאת. אוחיון, ליאור, סמית' וג'יימס... מדרגה מתחת יש את פניני ואת היקמן. שים לב - כל אלה, הם בתכלס שחקנים משלימים ולא מובילים.
זה אומר שיש לך מחליפים ושחקנים משלימים טובים, אבל אין לך שחקנים מובילים בסגל. זה לא נקרא בסיס טוב.

1. אני מאוד נהנתי מכל המשחק. לא רק ממכבי ספציפית.
2. היקמן עולה על כל הציפיות. לא בטוח שהיית מוצא מישהו יותר טוב ממנו ב-600 אלף דולר.
3. מה שיש למכבי זה בדיוק בסיס טוב. תוציא את הכסף שמתפנה מהשחקנים הלא מועילים(ניק קנר מדלי, לוגאן, שרמדיני ותומאס)על שני שחקנים ברמה גבוהה באמת, ויש לך קבוצה מצויינת. ממש לא מדובר במקרה שצריך להרוס ולבנות הכל מחדש.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 23 נובמבר 2012, 22:16

roy1000 כתב:
התנין כתב:האמת שנשבר הזין לראות איך שחקנים ברמות האלה(שעדיין לא נחשבים לטופ של הטופ)בורחים למכבי על בסיס קבוע בקיץ. אם גם הקיץ מכבי לא תצליח לשמור על שחקנים כמו סמית', היקמן או ג'ימס(שאף אחד מהם לא ''גדול'' על הקבוצה בשום אופן)אז זה כבר יהיה ביזיון ענק.

על סמית' והיקמן אני מבטיח לך שלא תהיה שום תחרות מקבוצות יורוליג.

אין סיבה שאם הנדריקס - שחקן טוב אך לא נוצץ - קיבל, אז הם לא יקבלו.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 22:18

NY boy כתב:
MTA2311 כתב:שיחתימו קודם כל שחקנים מובילים, ואז יתעסקו בג'יימסים למינהם.

בדיוק להפך. שיסגרו קודם את הבסיס של השחקנים המשלימים, הבסיס הטוב. ואז במקום לבנות לרוחב יוכלו בשקט לחפש גבוה מוביל ברמה גבוהה (ולשים עליו כסף), גארד מוביל ברמה גבוהה (ולשים עליו כסף) ותהיה אחלה קבוצה.

רק תחשוב מה אם במקום ה1.35 מיליון דולר שמדלי ושארמדיני מרוויחים ולא משחקים בכלל היו מביאים השנה גבוהה אחד טוב.

זה בדיוק מה שעשו בשנים האחרונות וראינו לאן זה הוביל אותנו.
החתימו קודם כל את השחקנים השוליים, ואז פתאום הגענו לסוף אוגוסט, ונזכרו שאין סנטר מוביל ורכז מוביל. היו שנים שזה הוביל להחתמות טובות בדיעבד, כמו סופו ולנגפורד( שאמנם הגיע אחרי תחילת העונה, אבל זה נבע מבנייה לקויה בקיץ), אבל השנה לדוגמה נדפקנו מזה.
על השחקנים הטובים נלחמים בתחילת הקיץ. אנחנו לא קבוצה עשירה( אנדרסטייטמנט השנה), ואם לא נצליח לגנוב איזה "כוכב" בתחילת הקיץ, נתעורר בספטמבר כשהשוק כבר התייבש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 22:20

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

החל משנה הבאה הוא גם יעלה כמו ישראלי. הוא בהחלט יכול להיות גבוה מחליף טוב, אבל לא צריך להתפרע. שיחתימו קודם כל שחקנים מובילים, ואז יתעסקו בג'יימסים למינהם.

מה שאתה אומר נכון תיאורטית. אני לא סומך על הנהלת מכבי שתדע להביא שחקנים מובילים טובים.
אני מעדיף את ג'יימס (וברור לי שאין סיכוי להשאיר אותו ב450K כמו שמציעים כאן) בשכר סביר לשחקן ברמתו וברמת המוכחות שלו, ע"פ עוד ניסויים שמשפחת פדרמן
תעשה בקבוצה בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 נובמבר 2012, 22:20

אני לא חושב שמישהו יבכה אם היקמן או סמית' יעזבו. זה לא איזה אובדן סטייל לאנגפורד של שחקן בטופ של העמדה שלו באירופה.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 22:23

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מה שאתה אומר נכון תיאורטית. אני לא סומך על הנהלת מכבי שתדע להביא שחקנים מובילים טובים.
אני מעדיף את ג'יימס (וברור לי שאין סיכוי להשאיר אותו ב450K כמו שמציעים כאן) בשכר סביר לשחקן ברמתו וברמת המוכחות שלו, ע"פ עוד ניסויים שמשפחת פדרמן
תעשה בקבוצה בעונה הבאה.

שנה הבאה ה450 האלה יקפצו משמעותית בגלל המס. וכמו שאמרת, אין סיכוי להשאיר אותו בסכומים האלה.
אתה באמת חושב שזה חכם לבזבז את הכסף שאין לנו על ג'יימס? אנחנו באמת מכוונים כל כך נמוך?
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 23 נובמבר 2012, 22:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 23 נובמבר 2012, 22:23

שחף כתב:אני לא חושב שמישהו יבכה אם היקמן או סמית' יעזבו. זה לא איזה אובדן סטייל לאנגפורד של שחקן בטופ של העמדה שלו באירופה.

אבל הם שחקנים מספיק טובים בשביל לא להסתכן בהבאה של שחקנים אחרים. הרי מכבי לא תביא לך פתאום שני שחקנים של מיליון דולר במקום, אלא עוד פעם תהמר על זר ב-350 אלף דולר, שלא תמיד יתגלה כמציאה גדולה.
התנין

הודעהעל ידי NY boy » 23 נובמבר 2012, 22:29

שנה הבאה ה450 האלה יקפצו משמעותית בגלל המס. וכמו שאמרת, אין סיכוי להשאיר אותו בסכומים האלה.
אתה באמת חושב שזה חכם לבזבז את הכסף שאין לנו על ג'יימס? אנחנו באמת מכוונים כל כך נמוך?

כבר הסברתי, בשכר סביר של 450-500 אלף דולר, העלות היא ממש לא "קופצת" אלא זאת בדיוק אותה עלות כמו אם תשלם לשחקן 700-750 אלף דולר. וראינו מה הצוות של מכבי הביא בסכומים האלה השנה, מדלי = 750, שארמדיני = 600, פופס = 900.

אז כן, אני מעדיף שישאירו (לא יחתימו שחקנים חדשים! ישאירו שחקנים שהוכיחו את עצמם) את הבסיס הטוב (שהשנה הם השחקנים המובילים) ויתמקדו בהחתמה של 2 זרים טובים ומובילים, גארד וגבוה נוסף.
NY boy

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2012, 22:29

חבל שהפסדנו במשחק לא רע של מכבי.בכל מקרה מכבי קבוצה טובה יותר מסיינה, ולא כל משחק השלושות יכנסו להם כמו היום.
עוד ברגע שהחתימו את לוגן, חשבתי שזו טעות להחתים אותו.למעשה ההחתמה שלו היא העדות הכי טובה למדיניות הקמצנית של מכבי העונה.הוא הגיע על משבצת חשובה בלי שום קבלות בשנתיים שהוא שיחק בקבוצות הגדולות.אבל ההיעדר הקבלות זה מילא, האישיות שלו זה הדבר הכי בעייתי, יש בו מן האדישות הזאת שאתה מוצא מדי פעם לפעם אצל השחקנים האמריקאים.אין לי שום אמונה בשחקן הזה. אם לא יקרה משהו קיצוני,קיינר מדלי יסיים את דרכו במכבי בקרוב.דווקא שרמדיני זה שחקן שאני כן רואה שיכוללהשתפר.
שון ג'יימס שיחק אדיר. הוא שחקן מצויין, ולפי דעתי אין לו שום בעיה להתמודד עם כל קבוצת היורוליג ,צריך לידו פשוט עוד שחקן גבוה ברמה גבוהה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 נובמבר 2012, 22:32

לא יאמן שאנחנו משלמים עשרת אלפים שקל בשביל החרא הזה בשנה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי התנין » 23 נובמבר 2012, 22:34

LIAV10 כתב:לא יאמן שאנחנו משלמים עשרת אלפים שקל בשביל החרא הזה בשנה..

מי זה אנחנו?
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram, Google [Bot], Google Adsense [Bot], liran, עידן ו־27 אורחים