המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני חושבת שלטובתו האישית של פניני, כדאי שהוא יעמיד פני חולה בגומלין נגדם ויישאר בבית במידה והוא יחזור מההשעיה עד אז.
אני מפחדת לחשוב מה הדפוקים האלה מסוגלים לעשות לו אצלם בבית....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שלטובתו האישית של פניני, כדאי שהוא יעמיד פני חולה בגומלין נגדם ויישאר בבית במידה והוא יחזור מההשעיה עד אז.
כמו שאני מכיר את פניני, הקללות של האוהדים דווקא גורמים לו לשחק טוב יותר
אלמוג כתב:מכבי נכנעה לטרור התקשורתי האדום ושוב הראתה כי דעת הקהל חשובה לה הרבה יותר מהצלחת הקבוצה.
עצוב.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שלטובתו האישית של פניני, כדאי שהוא יעמיד פני חולה בגומלין נגדם ויישאר בבית במידה והוא יחזור מההשעיה עד אז.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שלטובתו האישית של פניני, כדאי שהוא יעמיד פני חולה בגומלין נגדם ויישאר בבית במידה והוא יחזור מההשעיה עד אז.
אני מפחדת שזה לא ייגמר רק בקללות.
חוץ מזה, לא ראיתי שאתמול הוא שיחק כזה טוב (ותבדוק שדווקא כתבתי לפני המשחק ביוק מה שכתבת הרגע....)
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני חושבת שלטובתו האישית של פניני, כדאי שהוא יעמיד פני חולה בגומלין נגדם ויישאר בבית במידה והוא יחזור מההשעיה עד אז.
אני מפחדת שזה לא ייגמר רק בקללות.
חוץ מזה, לא ראיתי שאתמול הוא שיחק כזה טוב (ותבדוק שדווקא כתבתי לפני המשחק ביוק מה שכתבת הרגע....)
כי לא היו מספיק קריאות נגדו. בכל זאת משחק בית.
felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.
felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.
ומה עם לצאת טוב ומוסרי בעיניי עצמך? זה לא חשוב?
פניני לא היה צריך בעיניך להיענש על מה שעשה נטו, בלי כל מי ומה שמסביב?
המעשה שלו נטו לא חמור בעיניך??
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.
אבל ממש החמירו איתו,מה היה רע ב"רק" קנס+השעיה+התנצלות
חנו'ש כתב:felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.
דבר נוסף - שחקנים על המגרש צריכים להתנהג כמו מקצוענים ולנתק את עצמם מהאווירה מסביב. הם צריכים לעשות כבוד למשחק. זה משחק שכולנו אוהבים. גיא פניני, אם הוא רוצה להיחשב כאחד הקפטנים הגדולים של הצהובים, חייב לשפר את התנהגותו ולהראות דרך יותר חיובית ומקצועית.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:הבעיה של מכבי מזכירה לי את הבעיה של ישראל בזירה הבינלאומית. תמיד מנסים להיות צדיקים יותר מאפיפיור, ואוכלים אותה, כי האויבים שלנו לא מעריכים את זה, ואנחנו סתם יוצאים פראירים.
המעשה שלו חמור, אבל זה קורה בכל משחק בין השחקנים. תאמיני לי. ולכן לדעתי, העונש הוא חסר פרופורציה לחלוטין.
ולמה אני כל כך בטוח? אני אסביר לך. יצא לך במקרה לקרוא את הטור של שמעון אמסלם ב ONE על הדרבי?
להזכירך, אמסלם היה הקפטן של הפועל, והוא תמיד נגד מכבי באופן די קיצוני, ותראי איזה מתון הוא היה בתור שלו לגבי פניני:דבר נוסף - שחקנים על המגרש צריכים להתנהג כמו מקצוענים ולנתק את עצמם מהאווירה מסביב. הם צריכים לעשות כבוד למשחק. זה משחק שכולנו אוהבים. גיא פניני, אם הוא רוצה להיחשב כאחד הקפטנים הגדולים של הצהובים, חייב לשפר את התנהגותו ולהראות דרך יותר חיובית ומקצועית.
וזה אמסלם! שונא מכבי ולא הבן אדם העדין בעולם! רק מזה את יכולה להבין שזה ממש לא משהו חריג בין השחקנים.
על זה 100 אלף שקל קנס? התנצלות פומבית? השעיה בלתי מוגבלת? ואו!
אצלנו בכנסת הח"כים קוראים אחד לשני נאצים ופאשיסטים ומה לא, ואלו נציגי הציבור! אף אחד לא נותן להם קנסות ושום דבר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים