המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:שמואל1 כתב:ישראלים מחר - 9.8
16:00- ג'ודו עד 63 ק"ג- ירדן ג'רבי
16:00- ג'ודו עד 73 ק"ג- שגיא מוקי
19:00- שייט RS:X- מעיין דוידוביץ' ושחר צוברי
19:02- שחייה 100 מ' חופשי- זיו קלונטרוב
גם הקלע סרגיי ריכטר לפי מה שהבנתי אמור להתחרות מחר אבל לא הצלחתי להבין מתי (לא מופיע בלוח של ערוץ הספורט).
ריכטר היום ב15:00 תחילת שלב המוקדמות.
רק נציין לגבי השייט - בניגוד לאולימפיאדות ותחרויות קודמות ששייטו 2 שיוטים ביום - האולימפיאדה הזאת זה הרבה יותר אינטנסיבית - 12 שיוטים שמחולקים ל4 ימים עם שלושה שיוטים בכל יום.
היום יוצאים לדרך עם שלושה שיוטים שמיועדים לשעות 7 , 8 ו9 לערך. בהצלחה למעיין ושחר.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Mitelka כתב:מוקי נכון לעכשיו אמור להיות באיזור 17:00, 17:10.
שמואל1 כתב:Mitelka כתב:מוקי נכון לעכשיו אמור להיות באיזור 17:00, 17:10.
מאיפה המידע? אני הבנתי ב- 16:35.
Mitelka כתב:שמואל1 כתב:Mitelka כתב:מוקי נכון לעכשיו אמור להיות באיזור 17:00, 17:10.
מאיפה המידע? אני הבנתי ב- 16:35.
מאיפה המידע? אתה יודע, קצת צפייה בג'ודו וקצת האתר הרשמי של ריו ולא זבלוני התקשורת הישראלים.
מוקי הוא הקרב העשירי במזרן 2, קרב בג'ודו הוא 3-4 דקות בממוצע, כמובן יש קרבות שיש בהם הארכה מעבר לחמש דקות, וכאלה שמסתיימים אחרי דקה. ביינתים באליפות הזאת מטבע הדברים אין הרבה קרבות שנגמרים מהר. תוסיף עוד 2 דקות של טיפה ניקיון ועד שעולים לקרב ואין סיכוי שהוא עולה ב16:30 אלה אם כן 9 קרבות שלפניו מסתיימים בדקה- שתיים.
הברזילאים צופים שהקרב יחל ב17:05 שעוננו.
אל תעלב אבל אם כבר אתה מביא שעות משוערות תביא מהאתר הרשמי ולא מוואן או שיט כזה...
https://www.rio2016.com/en/judo-men-73- ... f-32-ju-13
Mitelka כתב:אחלה, אז אם רשמת את שעת התחלת התחרות ולא השעה הספציפית - למה שאלת אותי מאיפה המידע אם אתה יודע שזו לא השעה שלו אלה רק התחלת התחרות?
שמואל1 כתב:דרך אגב, אתמול גולן פולק היה 11 ברשימה והוא עלה ב- 16:45 בערך. אז אני לא חושב ש- 16:35 היא הערכה שגויה כל כך למתחרה עשירי.
Mitelka כתב:תם הסיפור. מקבץ 5 טוב מאוד אבל השאר גם הרימו את הרמה.
מקבץ 2 היה זוועתי.
עוד מקבץ אחד אבל צריך נס.
חזור אל פורום אולימפיאדת ריו דה ז'ניירו 2016
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים