נושא נעול

Re: ישראלים

08 אוגוסט 2016, 16:12

jol9 כתב:
shayD כתב:
jol9 כתב:יש למישהו לינקים לתחרויות של הג'ודו?

יוני , אם הטיול שלך עוד ארוך אולי כדאי לך לדבר עם סלקום יש להם זכויות שידור למשחקים ואני חושב שהם הפלטפורמה היחידה שעושה את זה באינטרנט .

שווה בדיקה.

לא... מסיימים עוד כמה ימים.
פה מראים שטויות...

אתה עדיין מטייל יוני? סחטיין עליך.

08 אוגוסט 2016, 16:26

הנה גם אתמול דג'וקוביץ הפסיד בסיבוב הראשון לדל פדרו נראה לי שהוא לפי הדירוג אפילו לא במאה הראשונים. אז מה יגידו אזובי הקיר (בלי להעליב אף אחד כמובן)?
האלמנט הפיסי לא תפס משמעות יתרה באומה היהודית לאורך ההיסטוריה וכנראה שזה לא פשוט לשנות תרבות תוך זמן קצר יחסית.
מה גם שישראל זה מקום קטן.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 08 אוגוסט 2016, 16:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

08 אוגוסט 2016, 16:29

החל הקרב ה-6 במזרן של מוקי.
מוקי ה-10.

08 אוגוסט 2016, 16:30

toja27 כתב:הנה גם אתמול דג'וקוביץ הפסיד בסיבוב הראשון לדל פדרו נראה לי שהוא לפי הדירוג אפילו לא במאה הראשונים. אז מה יגידו אזובי הקיר (בלי להעליב אף אחד כמובן)?
האלמנט הפיסי לא תפס משמעות יתרה באומה היהודית לאורך ההיסטוריה וכנראה שזה לא פשוט לשנות תרבות תוך זמן קצר יחסית.

זה שטויות.
אנחנו בסך הכל רוצים שהספורטאים הישראלים ייתנו תחרות טובה ובמינימום ישחזרו את ההישגים שהכניסו אותם למשחקים האולימפיים. בלי לדבר על מדליות בכלל.
כרגע, כל הספורטאים במשלחת הישראלית בלי יוצא מן הכלל, נמצאים הרחק מהרמה האישית שלהם. זאת האכזבה הגדולה.
אתה מצפה שספורטאים שלנו יספקו את היכולת הטובה ביותר שלהם. זה לא קורה.

08 אוגוסט 2016, 16:31

כרגע דרך אגב אולימפיאדת לונדון הרבה יותר מוצלחת מהנוכחית, למרות שלא זכינו בה במדליות.
שם לפחות המשלחת הצליחה להגיע למקומות הגבוהים ולהיאבק על מדליות.

08 אוגוסט 2016, 16:35

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:הנה גם אתמול דג'וקוביץ הפסיד בסיבוב הראשון לדל פדרו נראה לי שהוא לפי הדירוג אפילו לא במאה הראשונים. אז מה יגידו אזובי הקיר (בלי להעליב אף אחד כמובן)?

זה שטויות.
אנחנו בסך הכל רוצים שהספורטאים הישראלים ייתנו תחרות טובה ובמינימום ישחזרו את ההישגים שהכניסו אותם למשחקים האולימפיים. בלי לדבר על מדליות בכלל.
כרגע, כל הספורטאים במשלחת הישראלית בלי יוצא מן הכלל, נמצאים הרחק מהרמה האישית שלהם. זאת האכזבה הגדולה.

לא אמרתי שאתם לא צריכים להיות מאוכזבים, סתם צייניתי שקורה שספורטאים לא מצליחים תמיד לעמוד בסטנדרטים שהציבו בעצמם לעצמם בעבר. ובכללי דיברתי על הספורט בישראל.

08 אוגוסט 2016, 16:36

toja27 כתב:
שמואל1 כתב:

זה שטויות.

לא אמרתי שאתם לא צריכים להיות מאוכזבים, סתם צייניתי שקורה שספורטאים לא מצליחים תמיד לעמוד בסטנדרטים שהציבו בעצמם לעצמם בעבר. ובכללי דיברתי על הספורט בישראל.

נכון זה קורה. אני מוכן לקבל שכמה ספורטאים לא עומדים בציפיות.
הבעיה היא שכרגע מדובר בכל הספורטאים המשלחת, אולי למעט דודי סלע ושני בלוך.

08 אוגוסט 2016, 16:51

מוקי הקרב הבא (מיד אחרי הפורטוגלי נגד ההונגרי).

08 אוגוסט 2016, 16:51

כבר מוכנה להודעות השבר והעצבים פה על זה שהוא הפסיד

08 אוגוסט 2016, 16:52

הפסד נוסף בעוד 3..2..1..

08 אוגוסט 2016, 16:52

הפוך כרמל, אני רואה ניצחון בסיבוב הראשון (שלו או של ירדן) ואז התפרצות שמחה מופרזת רק כי כולם קרסו אז פתאום עבירת שלב נראית כמו נס ז'לגיריס.

08 אוגוסט 2016, 16:54

Mitelka כתב:הפוך כרמל, אני רואה ניצחון בסיבוב הראשון (שלו או של ירדן) ואז התפרצות שמחה מופרזת רק כי כולם קרסו אז פתאום עבירת שלב נראית כמו נס ז'לגיריס.

מה השם שלך ד''א? כי בראש שלי קוראים לך מיטל

08 אוגוסט 2016, 16:55

כמעט !

ארז (כמו המאמן שלנו, רק בלי הג'ינג'יות, העצבים וקווינסי מילר).

08 אוגוסט 2016, 16:56

אני דווקא דמיינתי אותך כאסייאתית.
#סליחה

08 אוגוסט 2016, 16:56

שגיא מוקי עכשיו! שיהיה בהצלחה

08 אוגוסט 2016, 16:57

אין בעיה. פנטזיה לגיטימית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

08 אוגוסט 2016, 16:58

Mitelka כתב:אין בעיה. פנטזיה לגיטימית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ועוד עם התמונה שלך בחתימה.
#סליחה_2

בוא נראה איך מקום רביעי בעולם מפסיד

Mitelka כתב:כמעט !

ארז (כמו המאמן שלנו, רק בלי הג'ינג'יות, העצבים וקווינסי מילר).

אתה הארז היחידי שלנו נראה לי

08 אוגוסט 2016, 17:00

מוקי לא נראה טוב
נושא נעול