שמואל1 כתב:הג'ודוקא המצרי נשלח הביתה ע"י הועד האולימפי בעקבות סירובו ללחוץ את ידו של אורי ששון!
אכן, עונש קשה
ג'ודוקא שהודח מהמשחקים ופרש נשלח הביתה, למען יראו וייראו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הג'ודוקא המצרי נשלח הביתה ע"י הועד האולימפי בעקבות סירובו ללחוץ את ידו של אורי ששון!
Holiday_Armadillo כתב:אורי ששון כל כך חמוד (ולא סטרייט)
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי ששון כל כך חמוד (ולא סטרייט)
מכירה אותו?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
הגעתי מקום 5 באולימפיאדה!
רציתי. ממש רציתי מדליה למדינה שלי. לישראל. לכולכם. לי. נתתי הכל. השתדלתי לשכוח שרק עברתי ניתוח במרץ ושזו היתה רק התחרות הבינלאומית הרצינית השניה שלי מאז שהחלמתי, ובאתי לפה כדי להצליח.
בתחרות שיפרתי את תוצאת השנה שלי, וקפצתי 14.68, יותר משקפצתי בלונדון לפני 4 שנים. אבל... זו היתה תחרות מטורפת בתוצאות.
אז אני מרגישה ווינרית הבוקר! בכושר ממש לא שיא הגעתי להיות 5 באולימפיאדה ועוד במלכת הספורט (אתלטיקה)...! אז אפשר להיות שמחים ואופטימים!
אני רוצה להגיד תודה לאנשים שמאמינים ותומכים בי יום יום. הצלחתי זה הצלחתם... הבעל שלי המדהים אנטולי מיננקו, למאמן המסור שלי אלכס מרמן, לדייויד ומשפ צ'יזיק, למאיה קאלה הפיזיוטרפיסטית המדהימה, לרופאים שלי, לנמרוד, לוועד האולימפי, רוגל, יחידה לספורט השגי ומנהל הספורט, לספונסרים שלצידי, יענקלה שחר, רן שחם, קובי, מכבי תל אביב, איגוד האתלטיקה, ולכולככככםםםם!!
ותודה לכולכם פה על התמיכה, ההודעות והאהבה! אני קוראת הכל! תודה ! XXX
Holiday_Armadillo כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יכול להיות שהוא ברגיל על 75 ומוריד משקל בשביל תחרויות, זה לא נדיר
שמואל1 כתב:יש סיכוי למרים המשקולות הישראלי?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פאדי משדר בערוץ 26?
או פאדי או שלום
חזור אל פורום אולימפיאדת ריו דה ז'ניירו 2016
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים