המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:לכל מי שיגידו לו, שבנבחרת ישראל יש 0 שחקנים של מכבי, תענו: גם בנבחרת ספרד יש 0 שחקנים של ריאל!
שועל כתב:felix_r כתב:לכל מי שיגידו לו, שבנבחרת ישראל יש 0 שחקנים של מכבי, תענו: גם בנבחרת ספרד יש 0 שחקנים של ריאל!
יש להם בנבחרות אחרות.
שמואל1 כתב:דרך אגב, קראתי היום שמכבי ת"א היא הקבוצה הראשונה בהיסטוריה של היורוליג שלא שלחה ולו שחקן אחד לנבחרת כלשהי ביורובאסקט.
לא זוכר. אני חושב וואלה ספורט.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, קראתי היום שמכבי ת"א היא הקבוצה הראשונה בהיסטוריה של היורוליג שלא שלחה ולו שחקן אחד לנבחרת כלשהי ביורובאסקט.
בהיסטוריה? איפה קראת?
שמואל1 כתב:לא זוכר. אני חושב וואלה ספורט.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, קראתי היום שמכבי ת"א היא הקבוצה הראשונה בהיסטוריה של היורוליג שלא שלחה ולו שחקן אחד לנבחרת כלשהי ביורובאסקט.
בהיסטוריה? איפה קראת?
צודק, טעות שלי. משום זכרתי שהמילה "היסטוריה" הופיעה.אחדשיודע כתב:בוואלה כתוב "מבין 16 קבוצות היורוליג, מכבי היא היחידה בלי שום נציג ביורובאסקט". לא בהיסטוריה.
RomanR כתב:הרי אם האיגוד לא היה עושה שרירים על שגב ומשעור הם היו משחקים וכל הדיון הזה היה נמנע, אז הם יכולים לבוא בטענות על העדר שחקנים ממכבי רק לעצמם
jol9 כתב:אטורה מסינה נראה כמו השריד האחרון של המאפיה הסיציליאנית.
מסכן השחקן שהוא מתהפך עליו. הוא מפחיד אותי יותר מז'ליקו, כי הוא יותר מופנם, אבל לא פחות פסיכי.
חזור אל יורובאסקט EuroBasket 2017
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד