roy1000 כתב:האמת שעכשיו רק נשאר להתפלל שאילת ינצחו את מגדל בגמר. ניב 'סטף' ברקוביץ' הוא התקווה הגדולה.
קודם כל, ירושלים עוד לא בגמר.
חוץ מזה, אני דווקא חושב שסופסוף תהיה למכבי אליפות מתוקה, עם שימחה ולא רק עם הרגשת הקלה כמו בדרך כלל
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
למה לעזאזל נהפך התרד הזה? נראה כאילו שמואל בגרסה הפסימית שלו השתלט לכולכם על המשתמשים.. מה לעזאזל.. רק רוצה להזכיר עובדות, ירושלים לא עברה את שלב הבתים ביורוקאפ, וגמרה שנייה למכבי בליגה, למרות עונה נוראית, למרות ויתורים על משחקים. למרות גודס ולמרות מרקיז היינס. גם אחרי העונה עדיין יהיה אפשר לומר לעולם לא תניפו צלחת. גם אם סמית נפצע.
דווין סמית עבר הלילה בדיקת אולטרסאונד באיכילוב ע״י ד״ר עדו דרוקמן - מהבדיקה עולה כי דווין סובל מקרע בשריר התאומים. כרגע הוא בחוץ לכ-10 ימים, יקבל טיפול וחזרתו למגרשים תיקבע על פי קצב ההחלמה.
LIAV10 כתב:תגובות מגעילות. קודם שמגדל יעברו את ראשון, לא בטוח בכלל שזה יקרה.
עזוב, כולם פה נדבקו בתבוסתנות כאילו גדלו בבית של אוהדי הפועל
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!