המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:הת'רד בחסות גל מקל, היבואן הרישמי של השכל ההתקפי לקבוצת מכבי פוקס תל אביב.
my man כתב:מכביסט31 כתב:הת'רד בחסות גל מקל, היבואן הרישמי של השכל ההתקפי לקבוצת מכבי פוקס תל אביב.
21:30? לחכות עד אז? אני לא אחזיק מעמד...
rc4991 כתב:אני מפחד שקרה משהו לשמואל
felix_r כתב:rc4991 כתב:אני מפחד שקרה משהו לשמואל
היה בארנה. קפץ משימחה בסל הנצחון של אליהו. נחת לא טוב, שבר רגל, פונה באמבולנס. בדרך לבית חולים האבולנס נרגם באבנים והתהפך. שמואל נחטף על ידי לוחמי "בריגדות אל אקצא". כוחות הבטחון סורקים את השטח במטרה לוודא הריגה.
jol9 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:אני מפחד שקרה משהו לשמואל
היה בארנה. קפץ משימחה בסל הנצחון של אליהו. נחת לא טוב, שבר רגל, פונה באמבולנס. בדרך לבית חולים האבולנס נרגם באבנים והתהפך. שמואל נחטף על ידי לוחמי "בריגדות אל אקצא". כוחות הבטחון סורקים את השטח במטרה לוודא הריגה.
פליקס, ספר לנו איך זה לשבת על קפה בוקר שבת עם שמואל?
החציל האצטקי כתב:מבחן בלוגיקה
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:מבחן בלוגיקה
מה לו ולזה?
LIAV10 כתב:נא לעדכן בכותרת שזה משחק רביעי של מקל.
יוגב אוחיון מנצל את ההחתמה של גל מקל כדי לנסות ולהחלים מהבעיה הכרונית בקרסול. הגארד שוהה בימים האחרונים בקרואטיה, שם הוא עבר טיפול מיוחד בלייזר כדי להאיץ את ההחלמה שלו. הוא יצטרף אל מכבי שתנחת מחר בלובליאנה.
שמואל1 כתב:יוגב אוחיון מנצל את ההחתמה של גל מקל כדי לנסות ולהחלים מהבעיה הכרונית בקרסול. הגארד שוהה בימים האחרונים בקרואטיה, שם הוא עבר טיפול מיוחד בלייזר כדי להאיץ את ההחלמה שלו. הוא יצטרף אל מכבי שתנחת מחר בלובליאנה.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 77&lang=HE
MTA2311 כתב:לא הבנתי למה זה מצחיק
משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, Avi1508, Google [Bot], מרסר, שמואל1 ו־58 אורחים