23 אפריל 2012, 23:11
23 אפריל 2012, 23:29
NY boy כתב:http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2012%2F04%2F24
ראיון מעניין וקצת מדאיג.
הדברים העיקריים לגביי כמה מהשחקנים:
בלו - לא יהיה פה בשנה הבאה
לאנגפורד - כנראה גם כן.
סופו - אם הצוות המקצועי ירצה יהיה
הנדריקס - טוען שאם ירצו יהיה.
24 אפריל 2012, 00:07
מה שקרה עם פפאלוקאס היה מאוד קרוב למה שהיה עם גרשון בניו יורק, ואנחנו לא ניתן לזה לעבור.
24 אפריל 2012, 03:43
24 אפריל 2012, 04:39
24 אפריל 2012, 05:01
24 אפריל 2012, 05:31
24 אפריל 2012, 06:26
24 אפריל 2012, 06:37
24 אפריל 2012, 10:43
חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, לא ראיון כזה גרוע וגם אין בו משהו שמחדש לנו יותר מדי.
אישית, אותי קצת מדאיגה הגישה שפדרמן מציב בנוגע לשיתוף שחקנים היא אינה מקצועית בעליל; נראה שלפי התפיסה שלו שחקן יזכה לדקות משחק רק אם הוא שחקן אהוב ו/או אם הוריו באים לראות אותו. כנראה שנושא זה לא מתקשר אצלו להחלטות מקצועיות.
את לנגפורד כנראה לא נצליח להשאיר וגם בלו בדרך החוצה, אך כאמור, זה לא בדיוק חדש וגם אין כאן את מי להאשים.
נראה שהולכים לרענן קצת את השורות בעונה הבאה ולדעתי, מדובר דוקא בצעד מבורך.
24 אפריל 2012, 10:47
24 אפריל 2012, 10:51
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, לא ראיון כזה גרוע וגם אין בו משהו שמחדש לנו יותר מדי.
אישית, אותי קצת מדאיגה הגישה שפדרמן מציב בנוגע לשיתוף שחקנים היא אינה מקצועית בעליל; נראה שלפי התפיסה שלו שחקן יזכה לדקות משחק רק אם הוא שחקן אהוב ו/או אם הוריו באים לראות אותו. כנראה שנושא זה לא מתקשר אצלו להחלטות מקצועיות.
את לנגפורד כנראה לא נצליח להשאיר וגם בלו בדרך החוצה, אך כאמור, זה לא בדיוק חדש וגם אין כאן את מי להאשים.
למה העזיבה של לאנגפורד הוא צעד מבורך?
24 אפריל 2012, 11:00
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, לא ראיון כזה גרוע וגם אין בו משהו שמחדש לנו יותר מדי.
לא אמרתי שעזיבת לנגפורד היא צעד מבורך, אלא צעד צפוי.
אני חושב שרענון השורות הוא דבר מבורך. הקונספט של הקבוצה הנוכחית פשוט נראה בעיניי כלא טוב. יש לא מעט שחקנים שצריכים להחליף וחלק מהם כבר עזב או נמצא עם רגל אחת מחוץ לקבוצה.
חוץ מזה, ייתכן שיביאו מישהו טוב יותר או מתאים יותר מלנגפורד. באמת שאי-אפשר לדעת ולא צריכים להבהל מכל שינוי בסגל.
בזמנו, לא חשבו שמכבי תוכל למצוא מחליפים לשחקנים כמו האפמן וקטש ולבסוף היא דוקא הצליחה בגדול. לכל שחקן יש תחליף.
24 אפריל 2012, 11:35
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, לא ראיון כזה גרוע וגם אין בו משהו שמחדש לנו יותר מדי.
לא אמרתי שעזיבת לנגפורד היא צעד מבורך, אלא צעד צפוי.
אני חושב שרענון השורות הוא דבר מבורך. הקונספט של הקבוצה הנוכחית פשוט נראה בעיניי כלא טוב. יש לא מעט שחקנים שצריכים להחליף וחלק מהם כבר עזב או נמצא עם רגל אחת מחוץ לקבוצה.
חוץ מזה, ייתכן שיביאו מישהו טוב יותר או מתאים יותר מלנגפורד. באמת שאי-אפשר לדעת ולא צריכים להבהל מכל שינוי בסגל.
בזמנו, לא חשבו שמכבי תוכל למצוא מחליפים לשחקנים כמו האפמן וקטש ולבסוף היא דוקא הצליחה בגדול. לכל שחקן יש תחליף.
חביב, הבעיה מתחילה כשבכל שנה ושנה אתה אומר את אותו הדבר, שאפשר להביא תחליפים לשחקנים שיש בסגל וזה אפילו מבורך.
ככה לא נתקדם לשום מקום.
לא סתם פאו, בארסה וצסקא שולטות באירופה. לא רק הכסף מדבר אצלן (כי כסף יש גם לריאל וגם לטורקיות). יש לקבוצות האלה יכולת
לשמור על יציבות בסגל לפחות בכל מה שקשור בשחקנים שהרשימו ונמצאו מתאימים למערכת.
בעוד הן עושות את זה, ולוקחות תארי יורוליג, אנחנו נצמדים לקונספט שבו "לכל שחקן יש תחליף" וש"ריענון השורות הוא צעד מבורך".
24 אפריל 2012, 12:00
24 אפריל 2012, 12:15
קודי כתב:5. פדרמן מעוניין שאוחיון יהיה הרכז הראשון ואנחנו הרי יודעים מי מחליט במכבי
24 אפריל 2012, 12:29
24 אפריל 2012, 13:20
24 אפריל 2012, 13:45
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119635.html
עכשיו כבר ברור שהטמטום של פדרמן יצר עימות עם בלאט ואם פדרמן אומר משהו כמו "אני מקווה שההגיון הבריא יגבר" זה אומר שלבלאט כבר יש מחשבות שניות באשר להמשך העבודה במכבי, והאמת היא שבמידה רבה של צדק. אחרי שבלאט שוכב על הגדר בשביל ההנהלה, מחפה על הטעויות שלה, עסוק בלתקן את ההנחתות שהוא חוטף (רכז זמני, אדריאטית ועוד) ועושה עבודת אימון מדהימה הוא צריך לחטוף זובור פומבי משפיל שכזה? אפילו פיני גרשון לא חטף כזה דבר בזמן שהוא רמס את כבוד המועדון, אז דווקא לבלאט זה מגיע? בושה וחרפה.
24 אפריל 2012, 13:47
jol9 כתב:קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119635.html
עכשיו כבר ברור שהטמטום של פדרמן יצר עימות עם בלאט ואם פדרמן אומר משהו כמו "אני מקווה שההגיון הבריא יגבר" זה אומר שלבלאט כבר יש מחשבות שניות באשר להמשך העבודה במכבי, והאמת היא שבמידה רבה של צדק. אחרי שבלאט שוכב על הגדר בשביל ההנהלה, מחפה על הטעויות שלה, עסוק בלתקן את ההנחתות שהוא חוטף (רכז זמני, אדריאטית ועוד) ועושה עבודת אימון מדהימה הוא צריך לחטוף זובור פומבי משפיל שכזה? אפילו פיני גרשון לא חטף כזה דבר בזמן שהוא רמס את כבוד המועדון, אז דווקא לבלאט זה מגיע? בושה וחרפה.
באמת מטומטם. מה משך אותו בלשון?? למה לעלות את הדברים האלה עכשיו לפני הפיינל פורים?