פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 יוני 2012, 20:17
אנסתם את האירופי. תחפרו פה, בלי התעללות קבוצתית לת'רדים לא קשורים.
03 יוני 2012, 20:21
לגבי טיוס, בואו נקווה שמשרד הפנים יחמיר איתו. באמת שאין לו מה לחפש במכבי, עם או בלי אזרחות. מצחיק אפילו שמזכירים אותו כמועמד להחליף את בלו. אני מקווה שמדובר בבדיחה (לא מצחיקה) כי אם הוא יגיע בלאט עוד יתגעגע לשחקן כמו ג׳ון שאייר על הספסל.
03 יוני 2012, 20:28
אהבתי את ההשוואה לסטפון לאסמה לעניים. מישהו ראה אותו זורק עונשין? זוועה.
03 יוני 2012, 20:42
שחף כתב:אהבתי את ההשוואה לסטפון לאסמה לעניים. מישהו ראה אותו זורק עונשין? זוועה.
אין לו רבע מהכשרון של לאזמה. זה מעליב שהוא בכלל מוזכר בהקשר של מכבי. עברו בליגה שלנו העונה עשרות שחקנים טובים ממנו בהרבה.
03 יוני 2012, 20:45
אגב, בדקות האחרונות מתכתבים ביניהם בטוויטר לנגפורד ואארון ג'קסון, כשהם מגחכים על השמועות בנוגע אליהם (ג'קסון כבר צייץ היום שאין לו מושג מאיפה מגיעות השמועות האלה על צסק"א ואילו לנגפורד הכחיש שהיו איזה שהוא קשר בין מכבי לבינו או לסוכנו והצהיר שהוא שחקן חופשי).
03 יוני 2012, 20:45
קודי כתב:לגבי טיוס, בואו נקווה שמשרד הפנים יחמיר איתו. באמת שאין לו מה לחפש במכבי, עם או בלי אזרחות. מצחיק אפילו שמזכירים אותו כמועמד להחליף את בלו. אני מקווה שמדובר בבדיחה (לא מצחיקה) כי אם הוא יגיע בלאט עוד יתגעגע לשחקן כמו ג׳ון שאייר על הספסל.
מן הסתם שאם טיוס יבוא זה יהיה בתור גבוה חמישי, אין סרט שהוא יחליף את בלו בהיררכיה. גלדסטון נראה לי על כדורים לאחרונה.
03 יוני 2012, 20:49
יובל, אני חושב שטיוס הוא שחקן לא רע, בטח בהתחשב בכך שהוא אמור להיחשב כישראלי.
יכול מאוד לעזור לנבחרת.
03 יוני 2012, 20:51
הגמד האין סופי מתפוז מדבר על טייריס רייס כרכז שמועמד חזק.
03 יוני 2012, 20:53
yarinsaky כתב:הגמד האין סופי מתפוז מדבר על טייריס רייס כרכז שמועמד חזק.
אני זאת שאומרת שמותר להביא איזה שמועות שרוצים אבל באמת שאם אני צריכה לבחור מישהו שאני הכי פחות מאמינה לו זה הגמד
פשוט בגלל שכשרצו את מצ'באן באמצע העונה הוא היה הכי בטוח בעולם שהוא לא יהיה פה ו''אם הוא חותם אני צנצנת''
הוא גם אמר בביטחון גדול שפארמר לא יהיה ועוד כל מיני דברים שהתבררו כלא נכונים
שרק גיליתי את הפורום של תפוז אמרו לי שהכי אמין שם זה הגמד ובאמת שעד עכשיו לא ראיתי שהוא פגע במשהו אחד
03 יוני 2012, 20:59
קודי כתב:אגב, בדקות האחרונות מתכתבים ביניהם בטוויטר לנגפורד ואארון ג'קסון, כשהם מגחכים על השמועות בנוגע אליהם (ג'קסון כבר צייץ היום שאין לו מושג מאיפה מגיעות השמועות האלה על צסק"א ואילו לנגפורד הכחיש שהיו איזה שהוא קשר בין מכבי לבינו או לסוכנו והצהיר שהוא שחקן חופשי).
אולי עדיין יש לנו סיכוי להביא את ג'קסון?
03 יוני 2012, 21:04
yarinsaky כתב:הגמד האין סופי מתפוז מדבר על טייריס רייס כרכז שמועמד חזק.
ומישהו אחר טוען שמכבי בודקת גם את ג'אמון לוקאס
איך הוא משחק?הוא מרכז משחק טוב?
03 יוני 2012, 21:08
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:הגמד האין סופי מתפוז מדבר על טייריס רייס כרכז שמועמד חזק.
היו שמועות עליו לפני שנתיים ואוהדי כדורסל יוונים שראו אותו משחק ביוון אמרו שאנחנו מרוויחים שחקן מצוין
בסוף הוא כמובן לא הגיע הנה
אני חושבת שיש לו חוזה אבל בגאלא
03 יוני 2012, 21:11
jol9 כתב:יובל, אני חושב שטיוס הוא שחקן לא רע, בטח בהתחשב בכך שהוא אמור להיחשב כישראלי.
יכול מאוד לעזור לנבחרת.
לנבחרת, שהגבוהים שלה הם קוז'יקרו וגרין, הוא בהחלט יכול לעזור. למכבי ממש לא.
03 יוני 2012, 21:12
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:yarinsaky כתב:הגמד האין סופי מתפוז מדבר על טייריס רייס כרכז שמועמד חזק.
היו שמועות עליו לפני שנתיים ואוהדי כדורסל יוונים שראו אותו משחק ביוון אמרו שאנחנו מרוויחים שחקן מצוין
שחקן חביב שיכול לשחק 1 ו-2, גבוה, שומר קשוח ומוסר טוב, נגר ברמות קשות.
03 יוני 2012, 21:12
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:yarinsaky כתב:הגמד האין סופי מתפוז מדבר על טייריס רייס כרכז שמועמד חזק.
ממה שראתי יש לו סטט' גרועה,השאלה היא אם הוא עושה דברים שלא רואים?והאם הוא יכול להיות הרכז שמארגן לנו את ההתקפה העומדת?
03 יוני 2012, 21:17
אגב, לא יודע אם אמרו את זה - גלדסטון בחדשות אומר שזה או הלפרין או לאנדסברג...
03 יוני 2012, 21:48
קובי כתב:אגב, לא יודע אם אמרו את זה - גלדסטון בחדשות אומר שזה או הלפרין או לאנדסברג...
נראה שהתשובה ברורה...
לאנדסברג שחקן הרבה יותר טוב(גם התקפית וגם הגנתית) , עם פוטינצאל יותר גבוה וגם הרבה יותר צעיר(בן 21.5) ועם ביצים הרבה יותר גדולות... במה הלפרין יותר טוב, אם בכלל?
נקווה שרשויות המס יעשו בעיות... או שאולי מכבי מתכננים להחתים את לאנדסברג ולהשאיל אותו?
03 יוני 2012, 21:51
מעניין אם זה אומר שבורשטיין נשאר או שמכבי ישחקו רק עם 4 שחקנים בקו אחורי כל העונה
03 יוני 2012, 22:18
BIG sofo כתב:קובי כתב:אגב, לא יודע אם אמרו את זה - גלדסטון בחדשות אומר שזה או הלפרין או לאנדסברג...
נראה שהתשובה ברורה...
לאנדסברג שחקן הרבה יותר טוב(גם התקפית וגם הגנתית) , עם פוטינצאל יותר גבוה וגם הרבה יותר צעיר(בן 21.5) ועם ביצים הרבה יותר גדולות... במה הלפרין יותר טוב, אם בכלל?
נקווה שרשויות המס יעשו בעיות... או שאולי מכבי מתכננים להחתים את לאנדסברג ולהשאיל אותו?
מעניין מאיפה המסקנה הנחרצת הזאת? כנראה שלא שמתי לב ולאנדסברג הוכיח את עצמו במשך 5 עונות רצופות ביורוליג?
או שאולי הוא היה חבר בקבוצה שהפסידה 16 (או 18?) משחקים ברציפות בליגת זבל !!!
04 יוני 2012, 05:14
קובי כתב:אגב, לא יודע אם אמרו את זה - גלדסטון בחדשות אומר שזה או הלפרין או לאנדסברג...
חרטטן צמרת הגלדסטון הזה. אתמול הוא היה היחידי שדיבר על הסיכם הסופי של הלפרין שלא הוזכר בשום מקום אחר גם היום.