פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
12 יוני 2012, 12:33
למי איכפת מיוגב אוחיון? מכבי ת"א בצרות צרורות, בית הדין הנחית מכה אנושה! על קבוצות הספורט בישראל, ומכבי ת"א בפרט!
פסק דין של בית המשפט המחוזי, קבוצות ספורט יוחייבו לשלם מע"מ על שחקנים זרים משנת 2002, המשמעות: מיליונים יצאו מהמועדונים
12 יוני 2012, 12:37
לא בטוח בכלל שזה תקף לכדורסל. בכדורסל מחתימים שחקנים חופשיים בחוזי עבודה, לא רוכשים שחקנים
אם זה כן תקף גם לנו, אז זאת באמת מכה אנושה. קיצ'ן ופוט IN, לאנגפורד ושרמאן OUT
12 יוני 2012, 12:39
gandya כתב:הנחית מכה אנושה! על קבוצות הספורט בישראל, ומכבי ת"א בפרט!
פסק דין של בית המשפט המחוזי, קבוצות ספורט יוחייבו לשלם מע"מ על שחקנים זרים משנת 2002, המשמעות: מיליונים יצאו מהמועדונים
פדרמן אמר שזה לא קשור למכבי.....
12 יוני 2012, 12:41
~BenTom~ כתב:gandya כתב:הנחית מכה אנושה! על קבוצות הספורט בישראל, ומכבי ת"א בפרט!
אני מאוד מקווה שזה המצב, ושוב(כמו תמיד) בצהובון ONE נרשמו שטויות.
12 יוני 2012, 12:42
~BenTom~ כתב:gandya כתב:הנחית מכה אנושה! על קבוצות הספורט בישראל, ומכבי ת"א בפרט!
כן, מה שאמרתי זה לפי מה שפדרמן אמר. אבל כל עוד זה לא "רשמי" שמכבי לא צריכה לשלם, אני עדיין קצת חושש. במדינה הזאת יכולים לשנות חוקים רק בשביל שגם קבוצות הכדורסל ישלמו, כדי ביבי יקבל טיסת פירסט-קלאס עם סוויטה, ולא ביזנס עם חצי פנסיון
12 יוני 2012, 12:44
המדינה המחורבנת הזאת עסוקה רק בלקחת כסף על גבי הספורט ולהפוך משהו שהוא הנאה בסך הכל לסבל, העיקר שיכנס כסף..
במקום לקדם את הספורט רק לוקחים אותו שני צעדים אחורה, גועל נפש..
12 יוני 2012, 12:48
מדובר על רכישה והשאלה מחו"ל של שחקנים זרים, אשר קבוצות הספורט לא שילמו מע"מ בגינם. מכיוון שבכדורסל לא רוכשים שחקנים אלא מעסיקים אותם בחוזי עבודה, זה לא רלוונטי לגבי הענף (על שכר ממילא אין מע"מ). כך שאין בעיה מבחינת מכבי.
12 יוני 2012, 13:01
גם לגבי הכדורגל לא כדאי להקדים את המאוחר. לא לשכוח שיש להן לובי חזק דרך ההתאחדות ומשרד הספורט , אני מניח שיופעל לחץ לבצע תיקון
לחוק בכנסת כדי למנוע את הפירצה הזאת בפרשנות המורחבת שלקחה השופטת . זה גם צריך לעבור את מבחן בג"ץ. לא כל כך מהר יתנו לקבוצות להתמוטט כלכלית .
12 יוני 2012, 13:02
yarinsaky כתב:גם לגבי הכדורגל לא כדאי להקדים את המאוחר. לא לשכוח שיש להן לובי חזק דרך ההתאחדות ומשרד הספורט , אני מניח שיופעל לחץ לבצע תיקון
לחוק בכנסת כדי למנוע את הפירצה הזאת בפרשנות המורחבת שלקחה השופטת . זה גם צריך לעבור את מבחן בג"ץ. לא כל כך מהר יתנו לקבוצות להתמוטט כלכלית .
זה נכון אבל גם לא ממש מעניין. אולי זה רק יעשה טוב לכדורגל אם הקבוצות יתפרקו ויתחילו את הכל מחדש.
12 יוני 2012, 13:04
קודי כתב:yarinsaky כתב:גם לגבי הכדורגל לא כדאי להקדים את המאוחר. לא לשכוח שיש להן לובי חזק דרך ההתאחדות ומשרד הספורט , אני מניח שיופעל לחץ לבצע תיקון
זה נכון אבל גם לא ממש מעניין. אולי זה רק יעשה טוב לכדורגל אם הקבוצות יתפרקו ויתחילו את הכל מחדש.
זה גם נכון. הכדורגל צריך לעבור הריסה ובנייה בריאה מחדש. תמיד אפשר לסמוך על העסקונה שזה לא יקרה.
12 יוני 2012, 13:51
asafb96 כתב:לא בטוח בכלל שזה תקף לכדורסל. בכדורסל מחתימים שחקנים חופשיים בחוזי עבודה, לא רוכשים שחקנים
אם זה כן תקף גם לנו, אז זאת באמת מכה אנושה. קיצ'ן ופוט IN, לאנגפורד ושרמאן OUT
אני חושב שאתה צודק , מע"מ משלמים על מכירה וקנייה ולא על משכורת (בשביל זה יש מס הכנסה...)
12 יוני 2012, 15:09
אני היחיד שלא הבין מה החוק אומר?(אשמח להסבר)
12 יוני 2012, 15:26
אני לא הבנתי איך זה משנת 2002??
זה עשר שנים עכשיו ברטרואקטיבי??
12 יוני 2012, 17:01
חנו'ש כתב:אני לא הבנתי איך זה משנת 2002??
זה עשר שנים עכשיו ברטרואקטיבי??
אני מציע לך לא לחפש יותר מדי היגיון בחוקי המדינה