24 ספטמבר 2012, 10:04
24 ספטמבר 2012, 10:07
24 ספטמבר 2012, 10:13
24 ספטמבר 2012, 10:22
עפר כתב:הנושא מיותר. אפשר להתווכח מה היו צריכים לעשות איתו- לייבש אותו, למכור אותו לרוסים וכדומה.
אבל שנפלה ההחלטה והוא כאן אז אין בכלל ויכוח.
הצלחה של אוחיון הוא הצלחה של מכבי. כשלון שלו הוא כשלון של מכבי.
מה רוצים אנשים שישרקו לו בוז, שמכבי תפסיד?
24 ספטמבר 2012, 10:22
24 ספטמבר 2012, 10:28
עפר כתב:הנושא מיותר. אפשר להתווכח מה היו צריכים לעשות איתו- לייבש אותו, למכור אותו לרוסים וכדומה.
אבל שנפלה ההחלטה והוא כאן אז אין בכלל ויכוח.
הצלחה של אוחיון הוא הצלחה של מכבי. כשלון שלו הוא כשלון של מכבי.
מה רוצים אנשים שישרקו לו בוז, שמכבי תפסיד?
24 ספטמבר 2012, 10:40
24 ספטמבר 2012, 10:57
24 ספטמבר 2012, 11:05
התנין כתב:כל מי שטוען שישרק לו בוז או לא יעודד אותו, יהיה הראשון שיצעק ''יוגב מלך ישראל'' אחריי כמה משחקים טובים שלו ביורוליג.
24 ספטמבר 2012, 11:07
24 ספטמבר 2012, 11:12
אלמוג כתב:התנין כתב:כל מי שטוען שישרק לו בוז או לא יעודד אותו, יהיה הראשון שיצעק ''יוגב מלך ישראל'' אחריי כמה משחקים טובים שלו ביורוליג.
מה שתגיד. אם תנין אומר - תנין יודע.
מדהים לאיזה מסקנות ותובנות אנשים מגיעים, ובנחרצות.
אז גם אני גם רוצה, ונעשה את זה רלוונטי:
כל מי שהיה נגד החתמת שרמדיני יהיה הראשון שיצא מהיכל נוקיה שמכבי בפיגור.
24 ספטמבר 2012, 11:22
התנין כתב:אלמוג כתב:התנין כתב:כל מי שטוען שישרק לו בוז או לא יעודד אותו, יהיה הראשון שיצעק ''יוגב מלך ישראל'' אחריי כמה משחקים טובים שלו ביורוליג.
מה שתגיד. אם תנין אומר - תנין יודע.
מדהים לאיזה מסקנות ותובנות אנשים מגיעים, ובנחרצות.
אז גם אני גם רוצה, ונעשה את זה רלוונטי:
כל מי שהיה נגד החתמת שרמדיני יהיה הראשון שיצא מהיכל נוקיה שמכבי בפיגור.
כי לאוהדים יש זיכרון יותר קצר מגמבה, ושלא יבלבלו במוח על ''עקרונות''... כשמדובר בכדורסל קודם כל בוחנים מה השחקן נותן על המגרש. ברור שאם הוא יהיה בינוני ומטה, כל הסיפור בקיץ יהווה פלטפורמה מושלמת להיכנס באמ..אמא שלו. אבל אם הוא ימשיך את גרף השיפור שלו, יעודדו אותו ועוד איך ויכתירו כתרים חופשי. אז אולי אתה לא תאהב אותו בלבבך, אני משוכנע שהוא יחיה עם זה נהדר, אתה לא ממש מעניין אותו ברמה האישית(את החוזה הגדול שקיבל לא אתה משלם לו). אבל אתה תעודד ותמחא לו כפיים כמו גדול.
24 ספטמבר 2012, 11:37
אלמוג כתב:בקשר לזה שיש אנשים עם זיכרון קצר, אתה צודק. אבל אני בטוח שיש עוד הרבה נקמנים או "עקרוניסטים" כמוני שיהיה להם קשה לסלוח.
ובקשר לזה שיוגב לא שם עלי או על הדעות שלי ברמה האישית- אתה שוב צודק. אבל הוא משתין על כולם ומצפצף על כולם, לא רק עלי...
אחרי שהוא כבר שחקן שלנו, אני מקווה שיתן עונה טובה ויעזור למכבי. ואני עוד יותר מקווה שמורן רוט יתן עונה יותר גדולה ויוגב יהפוך לצל שלו(אבל... נו באמת)
24 ספטמבר 2012, 11:49
24 ספטמבר 2012, 12:01
התנין כתב:אלמוג כתב:בקשר לזה שיש אנשים עם זיכרון קצר, אתה צודק. אבל אני בטוח שיש עוד הרבה נקמנים או "עקרוניסטים" כמוני שיהיה להם קשה לסלוח.
ובקשר לזה שיוגב לא שם עלי או על הדעות שלי ברמה האישית- אתה שוב צודק. אבל הוא משתין על כולם ומצפצף על כולם, לא רק עלי...
אחרי שהוא כבר שחקן שלנו, אני מקווה שיתן עונה טובה ויעזור למכבי. ואני עוד יותר מקווה שמורן רוט יתן עונה יותר גדולה ויוגב יהפוך לצל שלו(אבל... נו באמת)
הכל תלוי איך אתה לוקח את הדברים.
אני למשל מודה, שבכל מה שקשור לספורט וכדורסל בפרט, אין אצלי שום עקרון(לא ''מכביזם'' וכל הבולשיט הזה)שאני לוקח איתי הביתה, מעבר לסיפוק שאני מקבל מצפייה בכדורסל טוב. בגלל זה אין לי בעיה לקבל פה את פארגו, ובגלל זה לא תהיה לי בעיה לשמוח כשאוחיון ילהטט על המגרש. בתור אוהד אני לא מרגיש שאיזה שחקן משתין עליי, כל אחד רוצה למקסם את הרווחים שהוא יכול להשיג, בטח ספורטאי שהקריירה שלו קצרה. כרגע מה שחשוב לי שהוא פשוט יציג יכולת טובה. אגב, מי שאני חושב שכן משתין על האוהדים אלו האנשים שיושבים בהנהלה, שבכל שנה מעלים את מחירי המנויים(היקרים גם ככה)ובלא בצדק.
24 ספטמבר 2012, 12:17
24 ספטמבר 2012, 12:31
התנין כתב:קודם כל למה אתה אוהד מכבי? כי הבורא בכבודו ובעצמו נגע בך ונתן לך וליחידי סגולה כמוך סמכות אלוהית לאהוד את הקבוצה? לא.
תנסה לשאול את עצמך למה למכבי יש הכי הרבה אוהדים בארץ ביי פאר, ומה תגלה בדיוק? בגלל שהם מתחברים ל''ערכי המכביזם''? בולשיט, זה כי הם גדלו על הקבוצה הכי מצליחה בארץ ''שמצליחה באירופה ומביאה כבוד לישראל''. כך גם אני.. למרות שהתבגרתי והתפקחתי מכל תחושת השליחות של ''לייצג את ישראל בכבוד'', אבל כך פשוט יצא שהתחברתי למכבי ולא להפועל ירושלים למשל.
בעיניי מכביסט זה מישהו שרואה בעצמו אוהב של הקבוצה. אבל מאוד פתטי בעיניי לייחס ל''מושג'' הזה כל מיני תכונות נעלות, כגון: ''מכביסט = ווינר!'' כי זה חרטא בריבוע. אני מכיר הרבה ''מכביסטים'' שיבלבלו לך במוח על ''מכביזם'' ובילבוליזם 24-7 אבל שבחיים האישיים שלהם הם חבורת לוזרים אמיתיים''. כמו כן, ''מכביסטים'' שבחיים הפרטיים לא מוכנים להתקרב לכל דבר בצבע אדום, הם לא יותר מאנשים מסכנים שלא עשו עדיין את המעבר המנטלי מגיל 14.
לסיכום, צא מהסרט שאתה חייב להיות בעל תכונות מסויימות על מנת להתחבר לקבוצה מסויימת.
24 ספטמבר 2012, 12:38
24 ספטמבר 2012, 12:41
התנין כתב:אני לא מדבר עליך ספציפית. פשוט הבעת תמיהה למה כתבתי ''מכביזם וכל הבולשיט הזה''.. אז הסברתי לך למה התכוונתי: לאנשים שלוקחים את המילה ''מכביזם'' ומייחסים לה כל מיני תכונות שמאפיינות אדם ''מנצח'', ''לא לובש אדום'' וכו'.. לא מבין מה לא הבנת פה.
שאלת אם הייתי אוהד הפועל ירושלים, במידה והיא היתה משחקת יפה.. אז היום ברור שלא, אבל אם במקום מכבי היתה זו הפועל שמביאה את כל ההצלחות באירופה בילדותי, סביר להניח שהייתי אוהד אותה, וכמוני אחוז נכבד מאוהדי מכבי.
24 ספטמבר 2012, 12:45
אלמוג כתב:התנין כתב:אלמוג כתב:בקשר לזה שיש אנשים עם זיכרון קצר, אתה צודק. אבל אני בטוח שיש עוד הרבה נקמנים או "עקרוניסטים" כמוני שיהיה להם קשה לסלוח.
הכל תלוי איך אתה לוקח את הדברים.
אני למשל מודה, שבכל מה שקשור לספורט וכדורסל בפרט, אין אצלי שום עקרון(לא ''מכביזם'' וכל הבולשיט הזה)שאני לוקח איתי הביתה, מעבר לסיפוק שאני מקבל מצפייה בכדורסל טוב. בגלל זה אין לי בעיה לקבל פה את פארגו, ובגלל זה לא תהיה לי בעיה לשמוח כשאוחיון ילהטט על המגרש. בתור אוהד אני לא מרגיש שאיזה שחקן משתין עליי, כל אחד רוצה למקסם את הרווחים שהוא יכול להשיג, בטח ספורטאי שהקריירה שלו קצרה. כרגע מה שחשוב לי שהוא פשוט יציג יכולת טובה. אגב, מי שאני חושב שכן משתין על האוהדים אלו האנשים שיושבים בהנהלה, שבכל שנה מעלים את מחירי המנויים(היקרים גם ככה)ובלא בצדק.
"...מכביזם וכל הבולשיט הזה" ?!
אתה אוהד מכבי כי היא משחקת יפה? ואם הפועל ירושלים הייתה משחקת כדורסל יפה אז היית אוהד אותה?
ברור לי שלא.
אתה אוהד מכבי מסיבות אחרות, שהם מעבר לזה שהיא משחק כדורסל יפה. אולי התחלת לאהוד אותה בגלל זה, אבל כרגע זה לא משהו שאתה יכול לצאת ממנו. ומכיוון שזו הסיטואציה שנוצרה, לדעתי אתה צריך לשאוף תמיד שמכבי תיראה טוב, וזה כולל את הטווח הרחוק. ולא להתלהב מעונה לעונה אם יש כדורסל יפה או לא.
הנזק שאוחיון עשה למכבי(בלי קשר לעונה - החתמות מיותרות בקיץ של גארדים בינונים במקום להשקיע את הכסף בעמדות אחרותף או לקנות גארד אחד יקר ואת רוט), מבחינה עתידית הוא נוראי. כל שחקן יבין שהוא יכול למתוח את מכבי עד לבוררות, ואם יפסיד יקבל חוזה שמן יותר.
מועדון לא יכול להתקיים ככה, בייחוד לא מועדון שאתה אוהב. - ובכוונה רשמתי את זה, לפי התגובות שלך אתה אדם פחות שעובד עם הרגש ויותר עם הראש.
אני פועל יותר עם הרגש, לכן אני מאוד מתעב את אוחיון על ההתנהגות שלו. וזה בנוסף על הפגיעה העתידית במכבי.
היינו צריכים לשלוח אותו לקיבינימאט, או לשלוח אותו ליציע ולשחוט לו את הקריירה.