Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

עוד כתבת הסתה נגד מכבי בוואלה

02 ינואר 2013, 11:53

שיטת הפיינל פור שונתה עבורם. חוקי הישראלים התכופפו למענם. מכסת הזרים גדלה לטובתם. יו"ר המנהלת החדש הוא אוהד שלהם וגמר הגביע ייערך (שוב) במגרשם. מאז שמכבי תל אביב אישרה את המלכת אבנר קופל, רוב ההחלטות בכדורסל הלכו לטובתה. גם אירוח גמר-סל 2013?

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2602910

Re: עוד כתבת הסתה נגד מכבי בוואלה

02 ינואר 2013, 12:10

felix_r כתב:
שיטת הפיינל פור שונתה עבורם. חוקי הישראלים התכופפו למענם. מכסת הזרים גדלה לטובתם. יו"ר המנהלת החדש הוא אוהד שלהם וגמר הגביע ייערך (שוב) במגרשם. מאז שמכבי תל אביב אישרה את המלכת אבנר קופל, רוב ההחלטות בכדורסל הלכו לטובתה. גם אירוח גמר-סל 2013?

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2602910

כן, רק שכחו ששיטת הפיינל פור נוצרה בשביל שמכבי לא תזכה באליפות, את חוקי הזרים שינו בזמנו בשביל לפגוע כמה שאפשר במכבי ואפילו את חוקי הקצאת הכרטיסים לקבוצות אורחות שינו כך שרק מכבי, בעלת האולם הגדול, תיפגע כאשר על יתר הקבוצות אין השפעה. מעבר לכך, יו"ר המנהלת הקודם הוא לא בדיוק מאוהבי מכבי הגדולים.

02 ינואר 2013, 12:57

כל רשת שוקן מגוייסת נגד מכבי ב-30 שנה האחרונות, מאז שאני זוכר את עצמי.
במקומונים בת"א בזמנו ב"העיר" מכבי הייתה אימפריית חושך מוסכמת על כל הכתבים המשובטים.(חכמים בעיני עצמם אבל בעצם עדר מטופש)
והיום זה נמשך.
יש לזה מספר סיבות , בעבר זה היה רק בגלל השיוך ה"סוציאליסטי" של הפועל ששוקן מזדהה איתו, והיום הם שונאים את מכבי ,כמו שהם שונאים כל אייקון ישראלי שעלול לגרום
ליחס"צ טובים לישראל, או חס וחלילה לחבל במאמצי הדמורליזציה האדירים שלהם.
אני מתאר לעצמי שהם גם שונאים מיץ תפוזים, כי זה סמל ישראלי.
ולא מרימים את הראש מהאדמה כי הכחול לבן בשמים גורם להם דיכאון.
וטסים רק "טורקיש איירלינז".
ובגלל זה השלט "לא מיצגים את ישראל", כי הם פחדו שאם יצליחו באירופה זה יתרום חלילה למדינה.

מזרחי ניסה להילחם בזה אבל כבר התעייף ונשחק, חבל שהדור הצעיר לא עובר קצת לאופנסביה, למרות שקשה לי למצוא דרכים להילחם בזה, מה עוד שהפרשנים שחונכו על שנאת
מכבי, עוברים כמו חיידקי אבולה מאתר לאתר, פורהליס ב"מעריב" לא טוב יותר, אני מקווה של"ישראל היום" יהיה פעם פורטל אינטרנט טוב שיעשה ל"ynet" "ואללה" קיצוץ השפעה.
מצד שני אולי דווקא העוינות שלהם זה מה שדוחף את מכבי להצליח ברוב השנים ??
מין בלעמים שכאלה שבאים לקלל ויוצאים מברכים??

02 ינואר 2013, 13:15

מספיק לראות את כל הקישורים שנמצאים בתוך הכתבה לכתבות אחרות באתר ולהבין לאן נכנסתם..לא שווה קריאה

02 ינואר 2013, 15:54

Holiday_Armadillo כתב:מספיק לראות את כל הקישורים שנמצאים בתוך הכתבה לכתבות אחרות באתר ולהבין לאן נכנסתם..לא שווה קריאה

בדיוק!!
אני חושב שראיתי איזה 10 כתבות באתרי האינטרנט השונים בהקשר הזה, כאילו מכבי זה השטן בהתגלמותו.

הלוואי והגמר יהיה ברוממה. שכולם ישמחו ויצהלו ואחרי זה ינסו להסביר שכל זה לא הוגן ומותאם בדיוק בשביל מכבי שתיקח "אליפות", בעוד בפועל
מדובר בליגה התחרותית היחידה בעולם שמלאה בחוקים אנטי ספורטיביים שנועדו על מנת לפגוע בקבוצה אחת ויחידה.

אוסף החוקים שעברו כאן בשנים האחרונות, זהה בערך לדרישה של הנהלת הטורניר ווימבלדון להגביל את כמות הפורהנדים המותרים לכל שחקן במשחק, להגביל את המהירות
המותרת של ההגשה ולהגביל את כמות העליות לרשת...

02 ינואר 2013, 15:56

מבחינתי שהגמר יהיה באוסישקין.
היחידים שבאמת אכפת להם איפה הגמר יהיה, הם אלה שמרוויחים מהאירוע הזה כסף. שני ניחושים מי אלה.

02 ינואר 2013, 21:59

ת'אמת אני יכול להבין מאיפה זה מגיע.

אבל מצחיק אותי שאומרים ש"בשם הספורטיביות" הגמר צריך לעבור לרוממה רק שכחו לציין שסביר להניח שבסופו של דבר מכבי חיפה תהיה שם (הקבוצה השנייה בליגה ביי פאר לדעתי)

02 ינואר 2013, 22:04

למי אכפת איפה ישחקו? כאילו שלא ניצחנו השנה ברוממה

02 ינואר 2013, 22:18

על איזה ספורטיביות מדברים??
ספורטיביות תהיה כשהגמר יוכרע בסידרה שבה הביתיות תינתן לקבוצה שהרוויחה אותה במהלך העונה.
עד אז יכולים לעשות את הגמר גם במגרש השכונתי (או באוסישקין...), זה עדיין לא יהפוך את המאורע לספורטיבי.....

03 ינואר 2013, 13:37

ריאיון עבודה בואללללללה

"אהל וסהלן אהלן ביקום"
"שלום"
"האם אדוני אוהד מכבי ת"א (טפו,טפו,טפו) ?"
"כן , בטח , רואה קבוע כל יום חמישי , למה?"
"תודה , שלום , קרא למרואיין הבא."

מרואיין שני נכנס

"אהל וסהלן אהלן ביקום"
"שלום"
'האם אדוני אוהד מכבי ת"א (טפו,טפו,טפו) ?"
"לא מעניין אותי ספורט"
"מצויין!! - יש לנו משרה מצויינת עבורך , כתב ספורט במערכת וואלללללה , אל תדאג מה לרשום בכתבות , אנחנו כבר ננחה אותך."
"אבל ,לא מעניין אותי ספורט , אין לכם איזה משהוא בהקשר של קולנוע,תרבות?"
"אל תדאג , נגיד שאתה איש תרבות שלא מתעניין בספורט ורק חוקר את תופעת הההרס של מכבי תל אביב בספורט הישראלי , והקשר של מזרחי , לדמויות מפוקפקות."
"אבל למיטב הבנתי מכבי היא קבוצת ספורט די מצליחה , לא?"
"לא שמעתי אותך"
"שוב,למיטב הבנתי מכבי היא קבוצת ספורט די מצליחה , לא?"
"חשבתי שאתה לא מבין בספורט....,לא מבין ,אתה רוצה את המשרה או לא? , כדאי לך , חוץ מלפרסם את השם שלך , אנחנו נדאג כבר לתוכן , הסר דאגה מליבך."
"סבבי , סגור."
"יופי , תודיע לשאר שכבר החתמנו פרובוקטור,סליחה!! , כתב בכיר."
פרסם תגובה