פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 ינואר 2013, 16:08
למה בלייב, קיבינימט?
21 ינואר 2013, 18:07
אלמוג? אין ניצחון קליל היום?
21 ינואר 2013, 18:10
ankram כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.136272.html
תומאס לא בסגל , כולי תקווה שאשמע זאת כל ממשחק.
כולל משחקי היורוליג....
21 ינואר 2013, 18:55
חוסר היכולת של הקבוצה הזאת להציג כדורסל ראוי מדהים אותי כל משחק מחדש. שהעונה הזאת( או החיים שלי, מה שבא קודם) תגמר כבר.
21 ינואר 2013, 19:11
משעשע לראות את פדרמן, רקנאטי ושמעון יושבים על הספסל ומחלקים כיפים לשחקנים שיורדים מהמגרש. הם לא מתביישים לראות את הקבוצה שלהם משחקת ככה?
בא לי לבחור יאיר לפיד רק בשביל שמישהו יגלה לי איפה הכסף.
21 ינואר 2013, 19:15
מכבי בושה, איזה מביך לקבל אליאופ על הבאזר..
21 ינואר 2013, 19:28
גם לכם יש דיליי מעצבן כזה בין הקול לתמונה? זה ככה מתחילת המשחק וזה מחרפן אותי!!! אפילו יותר מהיכולת העלובה של הקבוצה..
21 ינואר 2013, 19:31
מכביסט28 כתב:גם לכם יש דיליי מעצבן כזה בין הקול לתמונה? זה ככה מתחילת המשחק וזה מחרפן אותי!!! אפילו יותר מהיכולת העלובה של הקבוצה..
כן..
21 ינואר 2013, 19:37
אוו..לאיזה משחק סוער הגעתי!!
מכבי קלעו 38 נקודות בשני רבעים וחצי!! שמישהו יכבה את הפרקט הוא עולה באש!!
21 ינואר 2013, 19:49
המשחק הזה והמשחק אתמול של החולדות באשקלון הם תעודת עניות רצינית למפעל הזה.. פשוט בושה וחרפה..
על היכולת של מכבי אני כבר לא מדבר, זו כבר עובדה מוגמרת שאנחנו עלובים.
21 ינואר 2013, 20:09
אוו, ד״ר סרוסי מפרשן לנו את הפציעה של בן דוד..
21 ינואר 2013, 20:16
חברה, הגענו למגרש קשה, אחרי שבוע קשה ונתנו פה הצגה. זה לא עניין של מה בכך להשאיר קבוצה מוכשרת כמו ראשון על 49 נקודות.
מגיע לשחקנים המוכשרים האלה המון קרדיט שידעו להתאושש אחרי ההפסד ביום חמישי. אחרי תצוגת כדורסל משובחת שכזאת אני מאמין שנעלה לפיינל פור ליגת ווינר\טוטו\לוטו\ בלאק ג'ק ומשם אללה אכבר.
21 ינואר 2013, 20:33
MTA2311 כתב:חברה, הגענו למגרש קשה, אחרי שבוע קשה ונתנו פה הצגה. זה לא עניין של מה בכך להשאיר קבוצה מוכשרת כמו ראשון על 49 נקודות.
מגיע לשחקנים המוכשרים האלה המון קרדיט שידעו להתאושש אחרי ההפסד ביום חמישי. אחרי תצוגת כדורסל משובחת שכזאת אני מאמין שנעלה לפיינל פור ליגת ווינר\טוטו\לוטו\ בלאק ג'ק ומשם אללה אכבר.
מירי רגב בתגובה: כפיים!!!!!
21 ינואר 2013, 20:36
MTA2311 כתב:חברה, הגענו למגרש קשה, אחרי שבוע קשה ונתנו פה הצגה. זה לא עניין של מה בכך להשאיר קבוצה מוכשרת כמו ראשון על 49 נקודות.
מה זה קבוצה מוכשרת? לפחות ברצלונה? מכבי שיחקה היום עם שישה זרים נגד שלושה, כאשר הזר שהיה חסר לראשון הוא השחקן הכי טוב שלהם. מעבר לכך, מאז המשחק הקודם בין הקבוצות ראשון איבדה את הכוח הכי חזק שלה - המאמן.
משחק פשוט נורא לצפייה, שגרם לי לזפזפ בין התחנות ולהתעניין רק בתוצאה.
21 ינואר 2013, 20:38
אגב, אם בלאט לא מוצא במשחק כזה יותר משבע דקות עבור פלאניניץ אז באמת לא ברור לי למה הביאו אותו לכאן. מתי בדיוק הוא אמור לצבור נסיון ולהשתפשף?
21 ינואר 2013, 21:41
קודי כתב:אגב, אם בלאט לא מוצא במשחק כזה יותר משבע דקות עבור פלאניניץ אז באמת לא ברור לי למה הביאו אותו לכאן. מתי בדיוק הוא אמור לצבור נסיון ולהשתפשף?
גם אני שמתי לב לזה. ולא רק מיעוט הדקות, אלא חוסר שימוש בשחקן כשהוא על המגרש