Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

במכבי מסמנים לדריק שארפ את הדרך החוצה?

28 מאי 2013, 16:38

http://www.one.co.il/Article/217696.html
מקווה שזה לא נכון

Re: במכבי מסמנים לדריק שארפ את הדרך החוצה?

28 מאי 2013, 18:27

כמה כסף הוא מרוויח היום?

28 מאי 2013, 18:29

MTA2311 כתב:כמה כסף הוא מרוויח היום?

אם אני זוכר נכון לפני שנה וחצי הוא חתם על חוזה של 80 אלף דולר לעונה.

28 מאי 2013, 18:33

or163 כתב:
MTA2311 כתב:כמה כסף הוא מרוויח היום?

אם אני זוכר נכון לפני שנה וחצי הוא חתם על חוזה של 80 אלף דולר לעונה.

זה סכום סביר האמת...הייתי בטוח שמדובר בסכומים הרבה יותר גבוהים.
בכל מקרה, אם לבלאט נוח לעבוד איתו, אז אין ממש סיבה לפטר אותו. אני הייתי מעדיף שהוא יעבוד עם הנוער דווקא.

28 מאי 2013, 18:35

לנפנף ככה סמל זה יהיה בזיון ולא פחות מטמטום. מקווה שזה עוד בלון תקשורתי שיתפוצץ

28 מאי 2013, 18:40

מצאתי את הכתבה, בעונה שעברה הוא הרוויח 180 אלף דולר (בגלל זה זכרתי שמונים) והעונה הוא מרוויח 100 אלף.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/375/080.html

28 מאי 2013, 18:41

בקצב הזה עוד שנתיים-שלוש הוא ישלם לפדרמן.

28 מאי 2013, 19:03

כאילו הקיצוץ בשכר של שארפ זה מה שיעזור להם.. יש להם את מדלי בקבוצה ששואב את כל הכסף ואף אחד לא חשב לחתוך אותו עד עכשיו..
עם כמה שהבן אדם הזה תרם למועדון, הם מתקטננים איתו על השכר.. ועוד רוצים להעיף אותו? לא יפה.

28 מאי 2013, 19:28

er79 כתב:לנפנף ככה סמל זה יהיה בזיון ולא פחות מטמטום. מקווה שזה עוד בלון תקשורתי שיתפוצץ

אני מסכים, אבל מה שכן, השכר שלו צריך להיות מותאם לשכר של עוזר מאמן בקבוצה מהסדר גודל הזה.

בכל מקרה, נניח והוא מרוויח 100K, והשכר המקובל הוא 80K, אז ה-20K האלה, זה מה שיעשה את ההבדל?

אם יש לו חריגה משמעותית, אז צריך להגיע בדרך כזאת או אחרת לעמק השווה, אבל חייבים לעשות זאת בכבוד מקסימלי.

אסור גם להתעלם מזה שיכול להיות ומדובר בהנפצה עיתונאית רגילה.

28 מאי 2013, 19:39

מעניין איך הוא מבחינה מקצועית.

28 מאי 2013, 20:42

jol9 כתב:
er79 כתב:לנפנף ככה סמל זה יהיה בזיון ולא פחות מטמטום. מקווה שזה עוד בלון תקשורתי שיתפוצץ

אני מסכים, אבל מה שכן, השכר שלו צריך להיות מותאם לשכר של עוזר מאמן בקבוצה מהסדר גודל הזה.

בכל מקרה, נניח והוא מרוויח 100K, והשכר המקובל הוא 80K, אז ה-20K האלה, זה מה שיעשה את ההבדל?

אם יש לו חריגה משמעותית, אז צריך להגיע בדרך כזאת או אחרת לעמק השווה, אבל חייבים לעשות זאת בכבוד מקסימלי.

שארפ דווקא מרוויח הרבה יחסית לעוזר מאמן. אני לא זוכר את הסכום המדויק, אבל אני זוכר שמכבי צ'יפרה אותו במשכורת טובה, כי כשהיה שחקן, הוא אף פעם לא דרש הרבה כסף (250K-300K כל הקריירה)

28 מאי 2013, 20:57

felix_r כתב:
jol9 כתב:

שארפ דווקא מרוויח הרבה יחסית לעוזר מאמן. אני לא זוכר את הסכום המדויק, אבל אני זוכר שמכבי צ'יפרה אותו במשכורת טובה, כי כשהיה שחקן, הוא אף פעם לא דרש הרבה כסף (250K-300K כל הקריירה)

א - מבחינתי זה בסדר גמור. מגיע לו כל שקל (בדיוק בגלל מה שאמרת).
ב - אפשר בהדרגה להגיע איתו לאיזשהו שכר סביר מבחינתו ומבחינת התפקיד אותו הוא מבצע. זה לא צריך להיות קאט והביתה.
ג - במועדונים נורמליים יש שחקני עבר גדולים שנמצאים במערכת. זה דבר חשוב. עם כל הכבוד לשלף ולדריקס ( :ass) שניהם לא מתקרבים לתרומה של דרק למועדון
הזה, ומבחינתי אני יותר מאשמח אם חצי מההנהלה תלך הביתה ודרק יישאר.

28 מאי 2013, 21:04

כמובן שאין לי שום דבר נגד שארפ. אני סתם כתבתי את מה שזכרתי בהקשר למשכורת שלו

28 מאי 2013, 21:08

felix_r כתב:כמובן שאין לי שום דבר נגד שארפ. אני סתם כתבתי את מה שזכרתי בהקשר למשכורת שלו

ברור לי. הטענות שלי הן להנהלה ולא אליך כמובן... :bigsmile3

שוב, בהנחה ומדובר במשהו אמיתי ולא מונפץ.

28 מאי 2013, 21:19

האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,

28 מאי 2013, 21:30

yzafrir כתב:האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,

נכון,התפקיד הזה פשוט תפור עליו..אני לא מבין למה הוא לא מקבל אותו :::

28 מאי 2013, 21:31

הוא רצה תפקיד מקצועי כנראה... זה לגיטימי, אבל אני לא בטוח שזה כזה חכם לתת לשקן שהרגע פרש תפקיד של עוזר מאמן.

28 מאי 2013, 21:32

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:האמת שדריק בכלל היה צריך להיות מהמחליף של מוני במקום שלף. הוא הרבה יותאר מתאים מגור. והיה יכול להפוך לאבא של השחקנים הזרים כמו שמוני היה,

נכון,התפקיד הזה פשוט תפור עליו..אני לא מבין למה הוא לא מקבל אותו :::

כי היום כולם כאלה מקצוענים שחבל על הזמן...
אבל... אנחנו לא באמת יודעים האם דרק היה יכול למלא את התפקיד הזה או לא. בכל זאת, מדובר בכוכב כדורסל, ולא נראה לי כמו מישהו שהיה קם באמצע הלילה בשביל לקנות לבן
של איזה זר סוג ז' גלידה באייסברג...

28 מאי 2013, 21:46

כמה מרוויח עוזר מאמן שני בארץ? רגע, כמה מרוויח מאמן בקבוצה שהיא לא מכבי\ירושלים\חיפה?
אני ממש לא אוהב את פדרמן, אבל לא צריך להתקרצץ.

28 מאי 2013, 21:55

שחף כתב:כמה מרוויח עוזר מאמן שני בארץ? רגע, כמה מרוויח מאמן בקבוצה שהיא לא מכבי\ירושלים\חיפה?
אני ממש לא אוהב את פדרמן, אבל לא צריך להתקרצץ.

למכבי תקציב פי 10 גבוה יותר. אתה צריך להשוות את השכר אל מול קבוצות עם תקציב דומה, ולא עם עשירית במקרה הטוב.
פרסם תגובה