Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

ג'ייק כהן חתם במכבי תל אביב ל4 שנים

08 יולי 2013, 19:40

חיזוק מצויין לספסל...שחקן עם הרבה פוטינצאל...

http://one.co.il/Article/219681.html

Re: ג'ייק כהן חתם במכבי תל אביב ל4 שנים

08 יולי 2013, 19:42

Holiday_Armadillo כתב:

מקווה שיושאל לקבוצה בלי לחץ שתתן לו דקות או שיישאר ויעבוד עם ניקולה
לא חושבת שזה רעיון טוב לשלוח אותו לקבוצה כמו ירושלים גם בגלל הלחץ שיש שם לנצח וגם בגלל העובדה שהוא שחקן שמושאל ממכבי וחיים קלים הקהל בטח לא יעשה לו

08 יולי 2013, 19:45

אם נשארה למועדון הזה טיפת שכל, הוא לא ישחק כאן עונה הבאה.

08 יולי 2013, 19:49

אמנם לא מופיע עדיין באתר הרשמי, אבל זה כנראה קורה.

שיהיה לו בהצלחה. לא ברור איזו משבצת בפאזל הוא אמור לתפוס.

08 יולי 2013, 19:52

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... XzT88WkEwc

רשמי.

08 יולי 2013, 19:53

שחקן גדול, 2.08, מוטת ידיים ארוכה. התמצאות מצויינת בצבע, מתמקם טוב, עובד יפה בפיק אנד רול. זורק בעיקר סביב החישוק, הוק שוטס. יודע להוריד כדור לרצפה. קולע מחוץ לקשת מדיי פעם.
חסרה לו אתלטיות שדיי מגבילה אותו בריבאונד ובמאבק מול גבוהים פיזיים ממנו. מתקשה קצת להוציא כדור החוצה כשהוא עם הגב אל הסל.

08 יולי 2013, 19:55

אני לא מכיר את השחקן ובכלל לא ממצא במכללות אבל נראה כמו החתמה טובה

08 יולי 2013, 19:59

מעניין אם גם הוא יפסיק לזרוק מרחוק ברגע שיגיע למכבי כמו שון ג'יימס וד'אור פישר

08 יולי 2013, 20:02

על פניו נראה לי כמו סוג של תומר שטיינהאור כזה, אבל מכבי כנראה תצטרך לראות אותו באימונים כדי להחליט אם להשאיל אותו, אני מהמר שזה יגמר אכן בהשאלה.

08 יולי 2013, 20:03

תכירו ה-4 הפותח שלנו והמחליף לג'יימס עונה הבאה

08 יולי 2013, 20:04

Holiday_Armadillo כתב:מעניין אם גם הוא יפסיק לזרוק מרחוק ברגע שיגיע למכבי כמו שון ג'יימס וד'אור פישר

מתי פישר היה זורק מרחוק? מאז ומתמיד חצי מרחק היה הטווח שלו.

בכל מקרה, זה תלוי במאמן. אם השחקן ירגיש שיש לו ביטחון מהמאמן לזרוק מבחוץ, הוא יעשה את זה.
אם הוא ירצה לשחק פה, אז הוא יהיה חייב לעשות את זה, ובאחוזים גבוהים. אין לו הרבה יתרונות על סנטרים ביורוליג.

08 יולי 2013, 20:08

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מעניין אם גם הוא יפסיק לזרוק מרחוק ברגע שיגיע למכבי כמו שון ג'יימס וד'אור פישר

בכל מקרה, זה תלוי במאמן. אם השחקן ירגיש שיש לו ביטחון מהמאמן לזרוק מבחוץ, הוא יעשה את זה.
אם הוא ירצה לשחק פה, אז הוא יהיה חייב לעשות את זה, ובאחוזים גבוהים. אין לו הרבה יתרונות על סנטרים ביורוליג.

גם שון ג'יימס וגם ד'אור פישר זרקו מחוץ לקשת מדי פעם לפני שהגיעו למכבי(ג'יימס בבני השרון ופישר בבלגיה)

08 יולי 2013, 20:11

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

גם שון ג'יימס וגם ד'אור פישר זרקו מחוץ לקשת מדי פעם לפני שהגיעו למכבי(ג'יימס בבני השרון ופישר בבלגיה)

זה כמובן לא קריטי, אבל לפי אתר היורוליג פישר זרק יותר שלשות במכבי מאשר באולדנבורג ובברי.

08 יולי 2013, 20:12

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

זה כמובן לא קריטי, אבל לפי אתר היורוליג פישר זרק יותר שלשות במכבי מאשר באולדנבורג ובברי.

אני לא זוכרת אותו זורק כמעט מחוץ לקשת
אני זוכרת אותו זורק במשחקי ההכנה ואחרי זה זה נפסק

08 יולי 2013, 20:13

פוטנציאל ל-4 הישראלי המושלם.
הפתיע בזמנו כשנקרא לדגל למשחקי הנבחרת, הלוואי שיפתיע אותנו עוד בהמשך!

ברכות
:clap2

08 יולי 2013, 20:17

ההחתמה לא מפתיעה אבל התזמון של ההודעה מפתיע, בדרך כלל מכבי לא מחתימה שחקנים בתשעה באב.

08 יולי 2013, 20:17

הימור שלי תוך שלושה חודשים נראה עוד גבוה לבן בן 21-22 עם פרצוף טראומטי בדיוק כמו פלאניניץ׳ (הסנטר הכי טוב אי פעם בעוד כשנתיים) ומאצ׳באן (הפורוורד הטוב בכל הזמנים כבר עכשיו).
להשאיל לסיינה.
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 08 יולי 2013, 20:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

08 יולי 2013, 20:18

בהצלחה. הפוטנציאל קיים

08 יולי 2013, 20:26

שחקן מעניין שאם ימשיך להתפתח נקבל פה גבוה ישראלי טוב להרבה שנים.
אבל השנה מקווה שישאילו אותו לקבוצה בינונית באירופה שיכלה להבטיח לו דקות. מכבי זה לא מקום אידאלי לשחקן בעונה הראשונה אחרי כדורסל מכללות שיצטרך תקופת הסתגלות.

08 יולי 2013, 21:05

זה רק אני או שעל כל החתמה בלאט אומר: ״יכול לתרום״?
כאילו, זה דרך אחרת להגיד יכול לתרום אבל כנראה שזה לא יקרה כי אני מקבל עשרה שקלים לבניית קבוצת כדורסל
פרסם תגובה