16 ספטמבר 2013, 19:35
"באמצע העונה שעברה רצו שאחזור כשחקן, אבל לא יכולתי להפקיר את ספליט וללכת."
וויצ'יץ' לא התנתק לחלוטין מהכדורסל בספליט. האקדמיה של המועדון נשארה שלו, ומבחינה מקצועית מנהל אותה המאמן שאימן אותו כשהיה נער (מלאדן שסטה). מבחינה ניהולית, העסק מתנהל על ידיו ואין לו בעיה בגלל המרחק. "כמובן שלמכבי ת"א תהיה עדיפות אם היא תרצה שחקנים, אבל אני בטוח ששני שחקנים מהאקדמיה יהיו בקרוב מאוד ב'גרין רום' וייבחרו בעשירייה הראשונה בדראפט", אמר וויצ'יץ'.
16 ספטמבר 2013, 20:02
16 ספטמבר 2013, 20:04
MTA2311 כתב:אני מקווה שהוא לא יהפוך פה לבובה של פדרמן.
16 ספטמבר 2013, 23:30
17 ספטמבר 2013, 06:31
17 ספטמבר 2013, 10:10
roy1000 כתב:ראיון די מעצבן. יש משהו מאוד לא אמיתי בניקולה בראיון הזה. הוא מנסה להציג איזה עודף נאמנות למערכת. אני די מתקשה להבין מה הוא עושה פה למען האמת.
17 ספטמבר 2013, 14:53
jol9 כתב:roy1000 כתב:ראיון די מעצבן. יש משהו מאוד לא אמיתי בניקולה בראיון הזה. הוא מנסה להציג איזה עודף נאמנות למערכת. אני די מתקשה להבין מה הוא עושה פה למען האמת.
השאלה בBOLD
התשובה באדום...
נראה לי די ברור.
השאלה היא לא מה הוא עושה פה, אלא האם המערכת הזאת יכולה להצליח בתנאי העבודה הנוכחיים שלה... ברגע שבלאט יעזוב, לדעתי יתחיל כדור שלג שלילי שעלול לגרום לשינויים
גדולים במערכת.
17 ספטמבר 2013, 15:28
MTA2311 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:ראיון די מעצבן. יש משהו מאוד לא אמיתי בניקולה בראיון הזה. הוא מנסה להציג איזה עודף נאמנות למערכת. אני די מתקשה להבין מה הוא עושה פה למען האמת.
השאלה בBOLD
התשובה באדום...
נראה לי די ברור.
השאלה היא לא מה הוא עושה פה, אלא האם המערכת הזאת יכולה להצליח בתנאי העבודה הנוכחיים שלה... ברגע שבלאט יעזוב, לדעתי יתחיל כדור שלג שלילי שעלול לגרום לשינויים
גדולים במערכת.
השאלה היא אם לא שווה לנו לספוג את ההשלכות לכדור השלג הזה בשביל לראות פה שינויים גדולים במערכת.
17 ספטמבר 2013, 16:20
jol9 כתב:roy1000 כתב:ראיון די מעצבן. יש משהו מאוד לא אמיתי בניקולה בראיון הזה. הוא מנסה להציג איזה עודף נאמנות למערכת. אני די מתקשה להבין מה הוא עושה פה למען האמת.
השאלה בBOLD
התשובה באדום...
נראה לי די ברור.
גדולים במערכת.
17 ספטמבר 2013, 16:49
MTA2311 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:ראיון די מעצבן. יש משהו מאוד לא אמיתי בניקולה בראיון הזה. הוא מנסה להציג איזה עודף נאמנות למערכת. אני די מתקשה להבין מה הוא עושה פה למען האמת.
השאלה בBOLD
התשובה באדום...
נראה לי די ברור.
גדולים במערכת.
השאלה היא אם לא שווה לנו לספוג את ההשלכות לכדור השלג הזה בשביל לראות פה שינויים גדולים במערכת.
17 ספטמבר 2013, 17:14
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:ראיון די מעצבן. יש משהו מאוד לא אמיתי בניקולה בראיון הזה. הוא מנסה להציג איזה עודף נאמנות למערכת. אני די מתקשה להבין מה הוא עושה פה למען האמת.
השאלה בBOLD
התשובה באדום...
נראה לי די ברור.
גדולים במערכת.
יכול להיות... קח בחשבון (כמו שליאב כתב) שזה עלול להיות כואב עד שמשהו יקרה.
17 ספטמבר 2013, 17:16
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:ראיון די מעצבן. יש משהו מאוד לא אמיתי בניקולה בראיון הזה. הוא מנסה להציג איזה עודף נאמנות למערכת. אני די מתקשה להבין מה הוא עושה פה למען האמת.
השאלה בBOLD
התשובה באדום...
נראה לי די ברור.
גדולים במערכת.
הקהל לא יעשה כלום גם אם הכדור שלג יגיע לגובה האלפים.
17 ספטמבר 2013, 17:40
17 ספטמבר 2013, 19:11
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:ראיון די מעצבן. יש משהו מאוד לא אמיתי בניקולה בראיון הזה. הוא מנסה להציג איזה עודף נאמנות למערכת. אני די מתקשה להבין מה הוא עושה פה למען האמת.
השאלה בBOLD
התשובה באדום...
נראה לי די ברור.
גדולים במערכת.
זה מסביר אולי למה פדרמן רוצה אותו, אבל עדיין לא מסביר מה הוא עושה פה. התפקיד הזה נראה לי כל כך לא מתאים לו. הוא האמת רוצה להיות מוני פנאן החדש? כל הסיפור שלו פה לא מסתדר לי. אולי הוא באמת צריך את הכסף.
17 ספטמבר 2013, 21:13
MTA2311 כתב:
עכשיו לא כואב לך? לי מאוד כואב כבר לא מעט זמן.
אני בכלל לא מאמין שיהיו פה שינויים גדולים במערכת, אבל זרמתי עם מה שאתה אמרת.
17 ספטמבר 2013, 21:36
jol9 כתב:MTA2311 כתב:
עכשיו לא כואב לך? לי מאוד כואב כבר לא מעט זמן.
אני בכלל לא מאמין שיהיו פה שינויים גדולים במערכת, אבל זרמתי עם מה שאתה אמרת.
כואב, אבל זה עוד כלום לעומת מה שיכול היה להיות (רמז - חגיגות אדומות, חגיגות העליה לטופ 16 וכו'...).
17 ספטמבר 2013, 23:22
MTA2311 כתב:אבל עזוב עכשיו, איכשהו אני מוצא את עצמי די אופטימי לפני תחילת העונה. בטח יותר ממה שהייתי קיץ שעבר.
29 ינואר 2014, 13:42
29 ינואר 2014, 15:43
29 ינואר 2014, 19:02