Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

שערוריית שיפוט(ולא המסירה של גילי עובד)

02 דצמבר 2013, 22:43

מסתבר שהעבירה של דרווין קיצ'ן הייתה חמישית קבוצתית בה מכבי הייתה צריכה ללכת לקו ולא לכדור מהאמצע! שימו לב:
דקה 31:30 אדם אריאל עבירה
דקה 32:30 אדם אריאל עבירה
דקה 36:30 ג'וש דאנקן עבירה
דקה 39:30 דרווין קיצ'ן עבירה
דקה 39:58 דרויין קיצ'ן עבירה

השיפוט שלכם

Re: שערוריית שיפוט(ולא המסירה של גילי עובד)

02 דצמבר 2013, 22:46

צודק, טעות חמורה של השופטים. אבל זה שייך להיסטוריה.

02 דצמבר 2013, 22:47

בושה וחרפה, אמרתי שחוץ מלתת לנגר של ירושלים להרביץ חופשי ולמסור לווניר שוט השופטים לא יכלו לעשות יותר, אין ספק שטעיתי.
מעניין תוך כמה זמן זה יגיע למי שזה צריך להגיע אליו.

02 דצמבר 2013, 22:47

אתה צודק, אבל זה לא השופטים, זה המזכירות. כנראה שמשהו היה דפוק בשעון כי קיצ'ן ביצע את העבירה בכוונה.

02 דצמבר 2013, 22:49

מצד שני, עוד לפני זה, גיא פניני נגע בכדור ברגל והשופטים התעלמו. אז זה די מתקזז.

02 דצמבר 2013, 22:50

שמואל1 כתב:מצד שני, עוד לפני זה, גיא פניני נגע בכדור ברגל והשופטים התעלמו. אז זה די מתקזז.

אתה תעשה הכל בשביל להצדיק את הנצחון ההזוי של הקבוצה שלך.

02 דצמבר 2013, 22:52

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:מצד שני, עוד לפני זה, גיא פניני נגע בכדור ברגל והשופטים התעלמו. אז זה די מתקזז.

טוב, בסדר. במקום להשמיץ, תתייחס לתוכן ההודעה. כנראה אין לך מה להגיד ואתה יודע שאני צודק, אז אתה יורד לפסים אישיים ומכוערים ומכפיש אותי בהאשמות משפילות וחסרות בסיס.

02 דצמבר 2013, 22:52

דרך אגב, זה גם פאשלה של הספסל של מכבי. העוזרי מאמן (גודס/ניקולה) אמורים לעקוב אחרי הדברים האלה בדיוק.

02 דצמבר 2013, 22:56

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:

טוב, בסדר. במקום להשמיץ, תתייחס לתוכן ההודעה. כנראה אין לך מה להגיד ואתה יודע שאני צודק, אז אתה יורד לפסים אישיים ומכוערים ומכפיש אותי בהאשמות משפילות וחסרות בסיס.

שמואל סורי זה ממש נראה כמו אוהד מגדל שמנהל כאן וויכוח עם אוהדיי מכבי .

02 דצמבר 2013, 22:57

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:

אוי מסכן, אם אתה כל כך טוב בקיזוזים אולי תסביר לי מה מקזז את המסירה של גילי עובד? כי מקודם אמרת שהרגל של פניני מקזזת את זה (מה הקשר אין לי מושג, זה היה לפני, ללא זה לא הייתה רגל).
עוד מעט יגידו שבטעות הוסיפו לירושלים 3 נקודות ותגיד שהרגל של פניני תקזז את זה.
זה בסדר שמואל, כולנו יודעים שקפצת כמו הקהל של הפועל רק בשביל להוכיח שצדקת בחפירות שלך כל השבועיים האחרונים, אז צדקת, בסדר? הפועל ירושלים אימפריה, קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי וליאור אליהו הוא אלוהים שבמקרה לא נמצא בכושר.

עכשיו תעשה לנו טובה ותתמקד בקבוצה שעל שמה הפורום הזה כי נמאס לנו לשמוע על מגדל בת׳רדים של משחקי יורוליג.

02 דצמבר 2013, 22:58

שערורייה גדולה.
אם זה היה לטובת הצד השני היו מקימים כבר עשרות ועדות חקירה ממלכתיות.

02 דצמבר 2013, 23:00

מה גם שמהרגל של פניני לא קיבלנו שום נקודות

02 דצמבר 2013, 23:01

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:

אוי מסכן, אם אתה כל כך טוב בקיזוזים אולי תסביר לי מה מקזז את המסירה של גילי עובד? כי מקודם אמרת שהרגל של פניני מקזזת את זה (מה הקשר אין לי מושג, זה היה לפני, ללא זה לא הייתה רגל).
עוד מעט יגידו שבטעות הוסיפו לירושלים 3 נקודות ותגיד שהרגל של פניני תקזז את זה.
זה בסדר שמואל, כולנו יודעים שקפצת כמו הקהל של הפועל רק בשביל להוכיח שצדקת בחפירות שלך כל השבועיים האחרונים, אז צדקת, בסדר? הפועל ירושלים אימפריה, קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי וליאור אליהו הוא אלוהים שבמקרה לא נמצא בכושר.

עכשיו תעשה לנו טובה ותתמקד בקבוצה שעל שמה הפורום הזה כי נמאס לנו לשמוע על מגדל בת׳רדים של משחקי יורוליג.

המסירה של גילי עובד, בפעם האלף, הייתה חוקית לחלוטין. למעשה היו שתי החלטות חמורות של השופטים בשניות ההכרעה:
1. הרגל של פניני
2. העבירה החמישית של קיצ'ן.

כל אחת מהשריקות הללו, אם היו נשרקות כמו שצריך, היו גורמות לקבוצה היריבה לנצח. לכן זה מתקזז.
בשורה התחתונה, נעשו מספר טעויות ע"י השופטים, לשני הצדדים. אי אפשר לבוא כאן בטענות לשופטים.

02 דצמבר 2013, 23:03

שמואל, אתה מדבר שטויות כמו ב 90% מהתגובות שלך

02 דצמבר 2013, 23:04

felix_r כתב:שמואל, אתה מדבר שטויות כמו ב 90% מהתגובות שלך

תודה על התגובה החיונית והמפורטת. מאוד תרמה לדיון.

02 דצמבר 2013, 23:05

Assaf M כתב:מסתבר שהעבירה של דרווין קיצ'ן הייתה חמישית קבוצתית בה מכבי הייתה צריכה ללכת לקו ולא לכדור מהאמצע! שימו לב:
דקה 31:30 אדם אריאל עבירה
דקה 32:30 אדם אריאל עבירה
דקה 36:30 ג'וש דאנקן עבירה
דקה 39:30 דרווין קיצ'ן עבירה
דקה 39:58 דרויין קיצ'ן עבירה

השיפוט שלכם

זה מאוד מרגיז
אני מקווה שמישהו יקבל על זה בראש

02 דצמבר 2013, 23:06

אני מבקש לא להיכנס לפסים אישיים ולא לכתוב הודעות מעליבות

02 דצמבר 2013, 23:07

בפעם האלף - זה מזכירות, לא שופטים. יש פה מישהו שאשכרה מבין משהו באיך מתנהל משחק כדורסל?

02 דצמבר 2013, 23:12

roy1000 כתב:בפעם האלף - זה מזכירות, לא שופטים. יש פה מישהו שאשכרה מבין משהו באיך מתנהל משחק כדורסל?

מה זה משנה? מישהו פישל

02 דצמבר 2013, 23:13

Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:בפעם האלף - זה מזכירות, לא שופטים. יש פה מישהו שאשכרה מבין משהו באיך מתנהל משחק כדורסל?

מה זה משנה? מישהו פישל

זה משנה כי זה חוסר דיוק מעצבן. צריך גם לדעת את מי להאשים. ואיפה היה הספסל של מכבי שמור לעלות בדיוק על טעויות כאלה?
פרסם תגובה