03 דצמבר 2013, 10:15
03 דצמבר 2013, 10:29
roy1000 כתב:אני חושב שאתמול הייתה התחנה הסופית באפשרות לפטר את בלאט. אחרי שהוא שרד את המשחק אתמול, הוא ככל הנראה ייאמן את מכבי עד סיום העונה. ברור שגם הפסד בנוקיה לקובאן לא ישנה משהו, ובשלב הטופ 16 כבר יהיה מאוחר מדי לשינויים.
זהו, דייויד בלאט יסיים את השנה השלישית במכבי וגודס כנראה יחליף אותו בעונה הבאה. למען האמת, אני חושב שהגיע לו להיות מפוטר העונה, אבל זה כבר לא יקרה.
03 דצמבר 2013, 10:29
roy1000 כתב:זהו, דייויד בלאט יסיים את השנה השלישית במכבי וגודס כנראה יחליף אותו בעונה הבאה. למען האמת, אני חושב שהגיע לו להיות מפוטר העונה, אבל זה כבר לא יקרה.
03 דצמבר 2013, 10:34
03 דצמבר 2013, 10:41
03 דצמבר 2013, 10:44
er79 כתב:אני דווקא לא בטוח שהפסד בקובאן יישמר את מצבו הנוכחי. לגבי העונה הבאה, אני דווקא חושב שייתכנו הפתעות, ובאופן אישי אני גם מקווה שיהיו הפתעות כי אני לא חושב שגודס קורץ מחומר של אלופים
03 דצמבר 2013, 10:46
roy1000 כתב:אני חושב שאתמול הייתה התחנה הסופית באפשרות לפטר את בלאט. אחרי שהוא שרד את המשחק אתמול, הוא ככל הנראה ייאמן את מכבי עד סיום העונה. ברור שגם הפסד בנוקיה לקובאן לא ישנה משהו, ובשלב הטופ 16 כבר יהיה מאוחר מדי לשינויים.
זהו, דייויד בלאט יסיים את השנה השלישית במכבי וגודס כנראה יחליף אותו בעונה הבאה. למען האמת, אני חושב שהגיע לו להיות מפוטר העונה, אבל זה כבר לא יקרה.
03 דצמבר 2013, 10:50
jol9 כתב:er79 כתב:אני דווקא לא בטוח שהפסד בקובאן יישמר את מצבו הנוכחי. לגבי העונה הבאה, אני דווקא חושב שייתכנו הפתעות, ובאופן אישי אני גם מקווה שיהיו הפתעות כי אני לא חושב שגודס קורץ מחומר של אלופים
השאלה היא האם עדיף לנסות לקחת את גודס + סגל מעט יותר איכותי, או איזה פיני כזה שגם יעלה בהתאם, מה שיפגע בתקציב השחקנים. לא יודע לענות על זה.
מה שכן, אני מרגיש שגודס הרוויח ביושר את הזכות לקבל הזדמנות. זה לא אפי או קטש שהגיעו משום מקום למכבי. גודס כבר שנים במערכת, ויש לי תחושה
שאולי הוא למד קצת מהטעויות של קודמיו בתפקיד. הוא גם היה על הקווים במלחה ובראשון, כך שהוא לא טירון.
לא הייתי פוסל זאת מראש, כי כל אחד מתישהו התחיל במצב שבו גיא נמצא היום (ואולי אף למטה מזה). פיני לא נולד אלוף אירופה, וגם לא זליקו.
03 דצמבר 2013, 11:24
er79 כתב:אני דווקא לא בטוח שהפסד בקובאן יישמר את מצבו הנוכחי. לגבי העונה הבאה, אני דווקא חושב שייתכנו הפתעות, ובאופן אישי אני גם מקווה שיהיו הפתעות כי אני לא חושב שגודס קורץ מחומר של אלופים
03 דצמבר 2013, 11:25
קובי כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אני דווקא לא בטוח שהפסד בקובאן יישמר את מצבו הנוכחי. לגבי העונה הבאה, אני דווקא חושב שייתכנו הפתעות, ובאופן אישי אני גם מקווה שיהיו הפתעות כי אני לא חושב שגודס קורץ מחומר של אלופים
השאלה היא האם עדיף לנסות לקחת את גודס + סגל מעט יותר איכותי, או איזה פיני כזה שגם יעלה בהתאם, מה שיפגע בתקציב השחקנים. לא יודע לענות על זה.
מה שכן, אני מרגיש שגודס הרוויח ביושר את הזכות לקבל הזדמנות. זה לא אפי או קטש שהגיעו משום מקום למכבי. גודס כבר שנים במערכת, ויש לי תחושה
שאולי הוא למד קצת מהטעויות של קודמיו בתפקיד. הוא גם היה על הקווים במלחה ובראשון, כך שהוא לא טירון.
לא הייתי פוסל זאת מראש, כי כל אחד מתישהו התחיל במצב שבו גיא נמצא היום (ואולי אף למטה מזה). פיני לא נולד אלוף אירופה, וגם לא זליקו.
פיני לדעתי שרוף ולא רלוונטי ואני חושב שבמכבי יעדיפו את שמיר בעונה הבאה על פני גודס, ששותף להצלחות, כמו גם לכשלונות המקצועיים במערכת. כל זה בטל בשישים, אם גודס יחליף את בלאט עוד העונה והקבוצה תתרומם איתו באופן משמעותי.
עוד מועמד שלא הייתי פוסל מראש, לקראת העונה הבאה, הוא אדלשטיין. לא חושב שהוא 'מוקצה', בטח לא בהשוואה לפיני ואפי שהיו כאן על תקן מאמנים ראשיים.
03 דצמבר 2013, 11:26
קובי כתב:פיני לדעתי שרוף ולא רלוונטי ואני חושב שבמכבי יעדיפו את שמיר בעונה הבאה על פני גודס, ששותף להצלחות, כמו גם לכשלונות המקצועיים במערכת. כל זה בטל בשישים, אם גודס יחליף את בלאט עוד העונה והקבוצה תתרומם איתו באופן משמעותי.
עוד מועמד שלא הייתי פוסל מראש, לקראת העונה הבאה, הוא אדלשטיין. לא חושב שהוא 'מוקצה', בטח לא בהשוואה לפיני ואפי שהיו כאן על תקן מאמנים ראשיים.
03 דצמבר 2013, 11:38
03 דצמבר 2013, 11:59
jol9 כתב:er79 כתב:אני דווקא לא בטוח שהפסד בקובאן יישמר את מצבו הנוכחי. לגבי העונה הבאה, אני דווקא חושב שייתכנו הפתעות, ובאופן אישי אני גם מקווה שיהיו הפתעות כי אני לא חושב שגודס קורץ מחומר של אלופים
03 דצמבר 2013, 12:46
03 דצמבר 2013, 16:54
03 דצמבר 2013, 16:59
roy1000 כתב:לכל מי שמדבר על דן שמיר כמועמד ריאלי, שימו לב לציטוט מהפייסבוק שלו:
http://www.one.co.il/Article/226244.html
03 דצמבר 2013, 19:30
jol9 כתב:Er79,
אני חושב שאנחנו ממהרים לבטל את גודס. סהכ הנסיון האחרון גם של פיני וגם של צביקה (וגם של בלאט), לא היה מוצלח. אז במקרה הזה דווקא חוסר הנסיון של גודס אולי עדיף.
גודס היה בעונות הקשות האלה וראה את המערכת מבפנים בשעות הקשות.
הוא גם בוודאי לא מקובע כמו בלאט ולא תהיה לו שום בעיה להפוך את נעימי לשחקן הרכב על חשבון רייס למשל.
אני חושב שגודס הרוויח את הזכות להיות המאמן ולא כברירת מחדל.
03 דצמבר 2013, 20:31
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Er79,
אני חושב שאנחנו ממהרים לבטל את גודס. סהכ הנסיון האחרון גם של פיני וגם של צביקה (וגם של בלאט), לא היה מוצלח. אז במקרה הזה דווקא חוסר הנסיון של גודס אולי עדיף.
גודס היה בעונות הקשות האלה וראה את המערכת מבפנים בשעות הקשות.
הוא גם בוודאי לא מקובע כמו בלאט ולא תהיה לו שום בעיה להפוך את נעימי לשחקן הרכב על חשבון רייס למשל.
אני חושב שגודס הרוויח את הזכות להיות המאמן ולא כברירת מחדל.
יוני, אני לא ממש מבין על סמך מה אתה קובע שהוא הרוויח את הזכות להיות המאמן הבא.
אין לנו שום יכולת לשפוט את ההשפעה שיש לעוזר מאמן על הקבוצה. לא נראה לי שרק מעצם העובדה שהוא היה העוזר כל כך הרבה הוא הרוויח את הזכות הזאת.
03 דצמבר 2013, 23:05
03 דצמבר 2013, 23:07
חציברטאס כתב:שיאמן עד סוף העונה, מה זה משנה כבר. הרי לא נזכה ביורוליג (אפילו לא פיינל פור) גם אם המאמן הכי טוב בעולם יבוא לכאן. ואליפות ישראל גם ככה מוכרעת במשחק אחד, אז למה להשקיע מאמץ.
שנה הבאה נקווה לטוב.