פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 דצמבר 2013, 01:12
לפי ספורט 5 שון ג׳יימס יהיה כשיר כבר למשחק הקרוב נגד הרוסים, גם סופו יהיה כשיר.
חשוב מאוד! משחק שחייבים לנצח.
04 דצמבר 2013, 01:49
משחק שכנראה יכריע אם מכבי תסיים במקום הראשון או לא.
04 דצמבר 2013, 01:52
LIAV10 כתב:לפי ספורט 5 שון ג׳יימס יהיה כשיר כבר למשחק הקרוב נגד הרוסים, גם סופו יהיה כשיר.
חשוב מאוד! משחק שחייבים לנצח.
אי אפשר לדעת. ספורט 5 גם אמרו שג'יימס ישחק במשחק בבלגראד, ורק שעה לפני המשחק הם הודיעו שהוא לא ישחק.
אני בספק גם לגבי סופו. אם יש לו סטריפטאקוקוס, אז הוא צריך לקבל אנטיביוטיקה במשך שבוע
04 דצמבר 2013, 07:15
felix_r כתב:LIAV10 כתב:לפי ספורט 5 שון ג׳יימס יהיה כשיר כבר למשחק הקרוב נגד הרוסים, גם סופו יהיה כשיר.
חשוב מאוד! משחק שחייבים לנצח.
אי אפשר לדעת. ספורט 5 גם אמרו שג'יימס ישחק במשחק בבלגראד, ורק שעה לפני המשחק הם הודיעו שהוא לא ישחק.
אני בספק גם לגבי סופו. אם יש לו סטריפטאקוקוס, אז הוא צריך לקבל אנטיביוטיקה במשך שבוע
סופו יכול לשחק גם עם אנטיביוטיקה. יומיים מנוחה מספיקים. הוא יהיה חלש גופנית, אבל במילא הוא משחק מעט מאוד דקות.
אני די נדהם שג'יימס חוזר לשחק כל כך מהר עם פריצת דיסק. זה נראה לי קצת מסוכן.
בכל מקרה - משחק העונה של מכבי.
04 דצמבר 2013, 07:41
וזה במידה וסגל יודע על מה הוא מדבר ואכן יש לו פריצת דיסק. סגל מאוד אמין אבל אני מקווה שהוא טעה הפעם
04 דצמבר 2013, 08:10
פריצת דיסק זה לא בהכרח פציעה חמורה. יש אנשים\ספורטאים שמסתובבים כל החיים עם פריצת דיסק בלי לנוח שבועיים פעם בשנה.
04 דצמבר 2013, 08:51
משחק חשוב על ראשות הבית (אם כי אני לא בטוח שעדיף לעלות מהמקום הראשון)
04 דצמבר 2013, 09:07
MTA2311 כתב:פריצת דיסק זה לא בהכרח פציעה חמורה. יש אנשים\ספורטאים שמסתובבים כל החיים עם פריצת דיסק בלי לנוח שבועיים פעם בשנה.
נכון. יש דרגות לעסק הזה.
לאשתי לצערי ולצערה היתה ועדיין יש פריצת דיסק, והיא שכבה במיטה חודשיים וגם היום יש לה כאבים כל הזמן.
שמעתי על מקרים של מנוחה של שבוע והבן אדם חוזר כמו חדש.
04 דצמבר 2013, 09:31
rc4991 כתב:משחק חשוב על ראשות הבית (אם כי אני לא בטוח שעדיף לעלות מהמקום הראשון)
גם בשביל מקום שני צריך לנצח מחר. הפסד ויורדים למקום שלישי.
04 דצמבר 2013, 10:16
roy1000 כתב:גם בשביל מקום שני צריך לנצח מחר. הפסד ויורדים למקום שלישי.
בכלל לא בטוח שמקום שני עדיף על שלישי
04 דצמבר 2013, 11:30
jol9 כתב:MTA2311 כתב:פריצת דיסק זה לא בהכרח פציעה חמורה. יש אנשים\ספורטאים שמסתובבים כל החיים עם פריצת דיסק בלי לנוח שבועיים פעם בשנה.
נכון. יש דרגות לעסק הזה.
לאשתי לצערי ולצערה היתה ועדיין יש פריצת דיסק, והיא שכבה במיטה חודשיים וגם היום יש לה כאבים כל הזמן.
שמעתי על מקרים של מנוחה של שבוע והבן אדם חוזר כמו חדש.
זה עניין של שרירים וגמישות. אנשים שעבדו ועובדים על גמישות ושרירי גב, מסוגלים לתפקד טוב יותר גם עם בלטות ופריצות דיסק.
04 דצמבר 2013, 12:22
קובי כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:פריצת דיסק זה לא בהכרח פציעה חמורה. יש אנשים\ספורטאים שמסתובבים כל החיים עם פריצת דיסק בלי לנוח שבועיים פעם בשנה.
נכון. יש דרגות לעסק הזה.
לאשתי לצערי ולצערה היתה ועדיין יש פריצת דיסק, והיא שכבה במיטה חודשיים וגם היום יש לה כאבים כל הזמן.
שמעתי על מקרים של מנוחה של שבוע והבן אדם חוזר כמו חדש.
זה עניין של שרירים וגמישות. אנשים שעבדו ועובדים על גמישות ושרירי גב, מסוגלים לתפקד טוב יותר גם עם בלטות ופריצות דיסק.
נכון מאוד.
בכל אופן, לא יודע אם זה קשור או לא, לשון יש בעיות העונה, והוא נראה הרבה פחות טוב מבעונה הקודמת. אני מאמין שהסיפור
של הגב, לא יעזור לו ולמכבי, כך שהרבה אופטימיות אין כאן.
04 דצמבר 2013, 13:12
לגארת' בייל יש פריצת דיסק
04 דצמבר 2013, 21:50
מכבי אלקטרה ת"א השלימה את האימון המסכם בהיכל נוקיה לקראת לוקומוטיב קובאן. ג'יימס שקיבל זריקה הבוקר, לא נכח באימון, ורק מחר יוחלט אם ישותף. מנגד סופו שב לאימונים וצפוי לקחת חלק במשחק.
04 דצמבר 2013, 22:13
ספורט 5 אומרים שג'יימס לא ישחק. זה יהיה מאוד קשה לנצח בלעדיו. צריך יום קליעות מצויין.
04 דצמבר 2013, 22:19
מזל שלא ויתרו על טיוס. מה היו עושים בלעדיו בסיטואציה כזאת? 30 דקות לג'ייק כהן?
04 דצמבר 2013, 23:30
"מה שקורה או קרה עם טייריס זה אותו סימפטום שיש עם ריקי היקמן", אמר המאמן. "שני השחקנים האלה משום מקום הפכו להיות אזרחים גיאורגיים ומונטנגרים ולהבדיל משחקנים רבים שמשחקים כל קיץ בנבחרת ורגילים לעונה של הנבחרות, וגם לעונה הרגילה, להם לקח הרבה זמן לחזור להיות שחקנים רעבים וחדים ואנרגטיים בגלל מה שעברו בקיץ. זה לא פשוט. זה דורש סוג של הכנה מנטלית ופיזית שלהם לא היתה. יכול להיות שלקח לטייריס יותר זמן להיכנס לעניינים אבל אותו סימפטום אני רואה אצל ריקי, שבא לא בריא, החסיר אימונים, לא הצליח להפגין את היכולת הנהדרת משנה שעברה וזה יעבור לו. אני מרגיש את זה. וככה זה יהיה גם עם טייריס".
כמה בולשיט הוא יכול למכור לנו?
04 דצמבר 2013, 23:41
MTA2311 כתב:"מה שקורה או קרה עם טייריס זה אותו סימפטום שיש עם ריקי היקמן", אמר המאמן. "שני השחקנים האלה משום מקום הפכו להיות אזרחים גיאורגיים ומונטנגרים ולהבדיל משחקנים רבים שמשחקים כל קיץ בנבחרת ורגילים לעונה של הנבחרות, וגם לעונה הרגילה, להם לקח הרבה זמן לחזור להיות שחקנים רעבים וחדים ואנרגטיים בגלל מה שעברו בקיץ. זה לא פשוט. זה דורש סוג של הכנה מנטלית ופיזית שלהם לא היתה. יכול להיות שלקח לטייריס יותר זמן להיכנס לעניינים אבל אותו סימפטום אני רואה אצל ריקי, שבא לא בריא, החסיר אימונים, לא הצליח להפגין את היכולת הנהדרת משנה שעברה וזה יעבור לו. אני מרגיש את זה. וככה זה יהיה גם עם טייריס".
כמה בולשיט הוא יכול למכור לנו?
רק בגלל האמירות המצטדקות הללו והתירוצים של בלאט בזמן האחרון, אני מאוד רוצה שהוא יעזוב. אם פעם הייתי מאוד בעדו, עכשיו היוצרות התהפכו.
שיהיה גבר ויגיד את האמת- היקמן ורייס משחקים גרוע ואין שום תירוצים אחרים.
05 דצמבר 2013, 00:28
דייויד איבד את זה כבר די ממזמן. גם בסגנון האימון, גם בהתנהלות על הקווים ומול שחקנים וגם בהתבטאויות
חבל.
05 דצמבר 2013, 08:47
די, שיפטרו כבר את המאמן המגוחך הזה. נמאס לי מהקשקושים שלו. גם נפנף את נעימי, גם ממשיך לחרב לנו את הקבוצה עם שני גארדים דוחים ונותן לנו תירוצים פאתטים. שיילך כבר, רבאק. מעניין איך הוא ידבר אם אוחיון ישחק וייפצע והמשחק יופקד בידיהם של שלומיאל ושלמייזל? אסון אקולוגי
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.