מה שהוא אומר בעצם זה שמעכשיו לא נראה יותר שינויים באמצע העונה כלומר אולי יביאו מציאות אקסטרה באמצע העונה כאלה כמו ג'ו אבל לא יחליפו שחקן ולא משנה בכלל כמה הוא גרוע. כי את הבחירות האלה עושים רק בקיץ...
my man כתב:אני לא מאמין שהוא גם מברבר על שאם אומרים שצריך היה לשחרר את היינס אז לפי השיטה הזו היה גם צריך לשחרר את טייריס שנה שעברה...
הוא גם טוחן את השחקנים הישראלים..."נבחרת ישראל לא היתה מגיעה לטופ 16 גם אם היתה מחוזקת בזרים"
זאתי הדרך שההנהלה הלכה בא והוא לא מתכוון להגיד לאלי סהר שהוא חושב שזה מטומטם טוחן הכוונה יורד?!.."מחוזקת בזרים" איזה חיזוק רציני יכל להגיע אם הישראלים מבקשים כסף מעל הפופיק?! הכוונה הייתה לחיזוק אחד או שתיים ברמה של מרקיז.
my man כתב:אני לא מאמין שהוא גם מברבר על שאם אומרים שצריך היה לשחרר את היינס אז לפי השיטה הזו היה גם צריך לשחרר את טייריס שנה שעברה...
הוא גם טוחן את השחקנים הישראלים..."נבחרת ישראל לא היתה מגיעה לטופ 16 גם אם היתה מחוזקת בזרים"
גם לי זה צרם. חצי עונה שחקן כלום ושום דבר- לא כל יום פורים...
נבחרת ישראל מחוזקת בזרים (אפילו לא יקרים מדי) שווה טופ 8 לפחות- כספי, מקל, אליהו, יותם, פניני, פישר/טיוס, יוגב, יבזורי ונניח עוד 4 זרים (סנטר, פאוור, קומבו ו2-3).
נבחרת ישראל לא ניצחה את גרמניה (במקרה הטוב) ואוקראינה באליפות אירופה, נבחרות שאפילו מכבי של השנה מביסה. לישראל יש איזה שני שחקנים טובים, עוד שניים מוכשרים אבל כשהרמה עולה הם הופכים לחמאה ועוד שחקנים בינוניים/לא טובים.