23 פברואר 2015, 15:03
23 פברואר 2015, 15:36
23 פברואר 2015, 15:43
אביהוא כתב:את דעתי כבר כתבתי שם אז אני אעתיק:
אין כזה דבר תקשורת אובייקטיבית. וכמו שכבר אמרתי,זה לא אובייקטיביות זה אינטרס רייטיניג נטורל.
כל אתר ספורט שרוצה רייטינג יסקר הרבה פעמים את הטובים ביותר.
מי מסוקר יותר באתרי הספורט הכדורגל הישראלי או העולמי?!..
דרך אגב,אני מכיר מקרוב אוהדי ברצלונה בכדורגל שמתלוננים הרבה מאודד שערוצי התקשורת עושים ספינים מלוכלכים שיקריים מוחצנים נגד ברצלונה ורק בגלל שהמניה העולה באירופה כרגע היא ריאל מדריד בגלל סוללת הכוכבים שלה והיכולת המעולה.
בעוד שבעצם ברצלונה סך הכל היו מרחק משחק-שתיים מריאל, ואוהדי ריאל עדיין מתלוננים שערוץ הספורט זה ערוץ של ברצלונה,למה מתלוננים?! בגלל ה 6 שנים האחרונות שערוץ הספורט פירגן בלי סוף לברצלונה..למה הוא פירגן לברצלונה?! בגלל שברצלונה הייתה המניה העולה והיא תמשוך הרבה צופים.
אתה יכול לדמות את אותו הסיפור עם ירושלים,כול השנים מכבי קיבלה את הבמה המרכזית ובצדק ועכשיו כשיש אינטרס אחר (עיר הבירה, ישראלים, פרוייקט עם בעלים חדש ועוד) אז רוצים קצת להפוך יוצרות עם ספינים מלוכלכים שיקריים מוחצנים נגד מכבי,וכמובן שאוהדי מגדל לא יראו את זה כי הם תמיד מיבחינתם המקופחים.
ובקטע של גלאדסטון..אחרי שהוא עושה דרמות מהאמירה של גודס,"בעיקבות היכולת האחרונה ירושלים פייבוריטים"
אז כשהוא ראיין את פארגו זה הלך ככה: "אמרו שירושלים פייבוריטים זה לא מכעיסס אותך??"
נוו באמתת גלאדסטון..הראתה מה הרמה שלך ככה בשידור חיי,פישלתה!
צ'שר,לא תפסתי את הקו שלך..
23 פברואר 2015, 16:06
23 פברואר 2015, 16:41
צ'שר כתב: התקשורת ...
פיכסה
23 פברואר 2015, 17:37
felix_r כתב:צ'שר כתב: התקשורת ...
פיכסה
יכולת לצמצם את כל הפוסט לשתי מילים עיקריות![]()
24 פברואר 2015, 02:31
24 פברואר 2015, 02:44
24 פברואר 2015, 11:43
26 פברואר 2015, 11:51
26 פברואר 2015, 11:52
אביהוא כתב:http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GFFDGI&c41t4nzVQ=KH
אתם יכולים לשמוע רק העלאת ספקות בנוגע לדייויד בלאט וקליבלנד,ועידו גור אומר שבגלל כל הנצחונות האלו יש דברים מאוד מאוד טובים ומאוד מאוד מעודדים-"עכשיו אתם תעלו אותי פחות לשידור,אין מה לעשות חה חה"(ולא העלו אותו מאז)
חה חה חה איזה צחוקים,"ערוץ מכבי ספורט"
איזה יופי לי ת'רד ששייך רק לי![]()
חחח בסדר בסדר,אני אפסיק עם התגובות האלו..באמת שקשה לי.
26 פברואר 2015, 11:56
my man כתב:אביהוא כתב:http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GFFDGI&c41t4nzVQ=KH
אתם יכולים לשמוע רק העלאת ספקות בנוגע לדייויד בלאט וקליבלנד,ועידו גור אומר שבגלל כל הנצחונות האלו יש דברים מאוד מאוד טובים ומאוד מאוד מעודדים-"עכשיו אתם תעלו אותי פחות לשידור,אין מה לעשות חה חה"(ולא העלו אותו מאז)
אתה לא יכול בלי, הא?
26 פברואר 2015, 12:02
אביהוא כתב:my man כתב:אביהוא כתב:http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GFFDGI&c41t4nzVQ=KH
אתה לא יכול בלי, הא?
![]()
בגלל ששאלתה פתחת לי ת'תאבון..ראיתה את הפרובוקציות של אלי סהר ב"ישראל היום" על סופו?!
בימיוחד אחרי הכותרת של וואלה על דונטה סמית שהתשקורת עושה עוול על דונטה המסכן ואנחנו צריכים לרחם עליו.
אעעעעע אני מכור אחי אני חייב להפסיק עם זה
26 פברואר 2015, 12:07
my man כתב:אביהוא כתב:my man כתב:אביהוא כתב:http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GFFDGI&c41t4nzVQ=KH
אתה לא יכול בלי, הא?
![]()
בגלל ששאלתה פתחת לי ת'תאבון..ראיתה את הפרובוקציות של אלי סהר ב"ישראל היום" על סופו?!
בימיוחד אחרי הכותרת של וואלה על דונטה סמית שהתשקורת עושה עוול על דונטה המסכן ואנחנו צריכים לרחם עליו.
אעעעעע אני מכור אחי אני חייב להפסיק עם זה
אתה יודע שיש גופים שלמים שלקחו על עצמם לבקר את התקשורת? כנס לשם אתה תרגיש כמו ב"קנדי לנד"...
אוף שכחתי תשמות שלהם...בטוח רוני תדע על מה אני מדבר...
27 פברואר 2015, 13:42