Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

גודס הביתה

14 יוני 2015, 22:50

לא מעניין אותי סמית' או לא סמית', הקבוצה של השנה שוברת שיאי ביזיון בליגה. בעצם, אולי שנייה רק לקבוצה של 2008, והיא לפחות עשתה גמר באירופה.
האמת שלא נראה לי שלג'וניור או ג'וניור אכפת יותר מידי. יש להם מאמן יס מן שלא מקשקש יותר מידי בתקשורת.
צריך לזרוק אותו בסוף השנה הזאת

Re: גודס הביתה

14 יוני 2015, 22:51

1 באפריל?

14 יוני 2015, 22:51

הנהלה קטנה עם מאמן קטן עם מנטליות של קבוצה קטנה ושחקנים של קבוצות קטנות

שום תירוץ לא ישכנע אותי שאין לו חלק בביזיון הזה ושזה הכל על ההנהלה שלא הביאה חיזוק
מאמן שמכבד את עצמו היה שם את המפתחות והולך הביתה ברגע שעשו ממנו בובה

14 יוני 2015, 22:52

roy1000 כתב:1 באפריל?

מה 1 באפריל? כדיר ושמחון תופרים אותנו? זה נראה לך כמו בייליצה ובוגדאנוביץ'?

14 יוני 2015, 22:52

שחף כתב:
roy1000 כתב:1 באפריל?

מה 1 באפריל? כדיר ושמחון תופרים אותנו? זה נראה לך כמו בייליצה ובוגדאנוביץ'?

1 באפריל זה לחשוב שזה מזיז לג'וניור את הביצה.

14 יוני 2015, 22:53

זה לא מזיז לו ולא אמור להזיז לו .

תמשיכו לבכות , אני פרשתי .

Holiday_Armadillo כתב:הנהלה קטנה עם מאמן קטן עם מנטליות של קבוצה קטנה ושחקנים של קבוצות קטנות

שום תירוץ לא ישכנע אותי שאין לו חלק בביזיון הזה ושזה הכל על ההנהלה שלא הביאה חיזוק
מאמן שמכבד את עצמו היה שם את המפתחות והולך הביתה ברגע שעשו ממנו בובה

חחחחח... אמרת גודס וכבוד עצמי באותו המשפט...

הפכנו להיות לוזרים מטורפים. המכביזם הוריד את דגלו לחצי התורן באופן סופי היום..
לא יודע מי הכי אחראי לזה, אבל אני מאחל לו רק רע..

נכון, גודס הוא חלק מהבעיה - אבל אני לא חושב שההנהלה נתנה לו יותר מדי כלים להצליח השנה.

14 יוני 2015, 22:54

לא רק המאמן, כל הקבוצה הזאת פח. פח אשפה. בושה וחרפה. עדיף כבר ללכת לים, אין לנו מה לחפש העונה.

14 יוני 2015, 22:56

תערוך את הכותרת.
כולם הביתה.

שאלון שטיין יסיים את העונה כמאמן הקבוצה, ישחרר את פארגו ושות׳ לביתם אחרי המשחק הבא, כולם יילכו לים והפדרמנים ימכרו את חלקם לבחור קצת יותר עשיר ושאפתני.
סלאמת!

14 יוני 2015, 22:56

יוסי22 כתב:זה לא מזיז לו ולא אמור להזיז לו .

אחרי שגודס אמר שהוא צפה הפסד ב-20 הפרש לפאקינג ראשון לציון אני די התייאשתי מהעונה הזאת. האיש צריך לאמן בראשון ולא במכבי.

14 יוני 2015, 22:57

כל מילה מיותרת.
גודס לא ראוי למכבי.

14 יוני 2015, 23:00

יוסי22 כתב:זה לא מזיז לו ולא אמור להזיז לו .

בשיא.

14 יוני 2015, 23:01

COY

14 יוני 2015, 23:03

מה אתם רוצים מגיא?
הקבוצה היום הצליחה לחזור מ-20 הפרש והתקרבה לפאקינג אילת עד כדי 6 נק'!! :eek
זה בכלל לא מובן מאליו!!

איך הקבוצה הזו לא סיימה העונה כאלופת אירופה רק אלוהים יודע....

14 יוני 2015, 23:04

שחף כתב:לא מעניין אותי סמית' או לא סמית', הקבוצה של השנה שוברת שיאי ביזיון בליגה. בעצם, אולי שנייה רק לקבוצה של 2008, והיא לפחות עשתה גמר באירופה.
האמת שלא נראה לי שלג'וניור או ג'וניור אכפת יותר מידי. יש להם מאמן יס מן שלא מקשקש יותר מידי בתקשורת.
צריך לזרוק אותו בסוף השנה הזאת

מסכים איתך, פשוט לא מכין את הקבוצה ומנהל משחק איום ונורא.

מה בסך הכל אנחנו מבקשים? דברים פשוטים! לא תורה מסיני...

א) לפתוח עם סופו בחמישיה כדי להכניס את יוטר לבעית עבירות מוקדמת.
ב) לעשות חסימה של גארד לגארד כדי לגרום לחילוף שישאיר את פארגו על אפיק ניסים (כל הקבוצות עשו את זה!!!)
ג) להשאיר את רנדל על הספסל עד המחצית אם יש לו 2 עבירות, ולא לתת לו לקבל את השלישית לפני המחצית.
ד) ללחוץ על השופטים, לצעוק עליהם גם במחיר של טכנית כדי שיפסיקו להתעלל בשחקנים שלנו!
ה) לרדת מהגנת החילופים האוטומטיים הרפוסה, בה אף אחד לא באמת שומר, ולעבור לשמור אישית צמודה, כמו ברבע האחרון.

מה כל כך מסובך?

14 יוני 2015, 23:08

RonB כתב:נכון, גודס הוא חלק מהבעיה - אבל אני לא חושב שההנהלה נתנה לו יותר מדי כלים להצליח השנה.

14 יוני 2015, 23:13

אין קשר בין ההנהלה לגודס. ההנהלה מחורבנת, אבל גודס איבד את כל הקרדיט. יותר מדי פאשלות
ועונה מזעזעת מבחינת כדורסל לא משאירות הרבה מקום לסובלנות

14 יוני 2015, 23:13

MTA2311 כתב:
RonB כתב:נכון, גודס הוא חלק מהבעיה - אבל אני לא חושב שההנהלה נתנה לו יותר מדי כלים להצליח השנה.

זה לא משנה. גודס הוא הפנים של הקבוצה והוא מוביל את אותנו לעונה הגרועה ביותר בתולדות הקבוצה.
הוא צריך לקחת האחריות (זה כמובן לא מסיר את האחריות מבעלי התפקידים האחרים, כולל הפדרמנים , ניקולה וויצ'יץ' ופיני גרשון).
כולנו יכולים להסכים שגם עם הפציעות , אין סיבה שמכבי תראה כאילו לא עברה אימון אחד מתחילת העונה. תסתכל על הקבוצה בספטמבר והיום, וזה נראה אותו דבר.
הקבוצה לא מאומנת, אין שום סטנדרטים ויסודות בסיסיים. פשוט אסופה של אנשים לא קשורה אחת לשנייה.
וזה בלי להתייחס להתנהלות הביזיונית שלו מול התקשורת. הוא הפך את מכבי לסמרטוט רצפה של כל הליגה, והתוצאות בשטח.
פרסם תגובה