פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 אוקטובר 2015, 22:40
אחרי ההשפלה במוסקבה, מכבי חוזרת לזירה המקומית למשחק חוץ נגד הרצליה ואלדד אקוניס.
הפסד, וגודס בבית סופית.
נערך לאחרונה על ידי
שמואל1 בתאריך 18 אוקטובר 2015, 20:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
15 אוקטובר 2015, 22:54
לא הבנתי...
אתה דני? או יוסי דני? או אולי אתה יוסי???
15 אוקטובר 2015, 22:56
אוי שמואל
אתה חייב להפסיק עם ההחלטיות הזאת
15 אוקטובר 2015, 22:57
הקבוצה היחידה בעולם עם הגנה יותר גרועה משל מכבי. ולא, אין סיכוי שגודס מפוטר גם אם מפסידים.
15 אוקטובר 2015, 23:27
jol9 כתב:לא הבנתי...
אולי יוסי דגני.
15 אוקטובר 2015, 23:28
אני כמעט לא עושה את זה אבל הלוואי ונפסיד!
חבל שלא קיבלנו את ראשון במחזור הזה..
15 אוקטובר 2015, 23:31
jol9 כתב:לא הבנתי...
וואו, זה יהיה חתיכת טוויסט.
15 אוקטובר 2015, 23:41
MTA2311 כתב:jol9 כתב:לא הבנתי...
וואו, זה יהיה חתיכת טוויסט.
כן... אבל הסיכוי שזה יהיה נכון הוא לא גבוה במיוחד.
16 אוקטובר 2015, 01:13
זה דווקא יכול להיות משעשע ...
אני חושב על שיתופי פעולה נוספים
אור - ליאב (צריך להסביר ? )
חני - כרמל (זה דביק באופן חשוד ...)
רועי - אוהד גרינוולד (עוד לא מצאו משהו טוב במכבי ...)
יוני - ניב רסקין (שניהם מהאום )
16 אוקטובר 2015, 01:25
שיט אור, הם עלו עלינו
16 אוקטובר 2015, 03:48
אין כמו ניצחון על אקוניס הצבוע וחבורתו כדי לשכוח קצת מהביזיון במוסקבה..
לשכוח - אבל לא לסלוח..
16 אוקטובר 2015, 08:47
יוסי22 כתב:זה דווקא יכול להיות משעשע ...
אני חושב על שיתופי פעולה נוספים
אור - ליאב (צריך להסביר ? )
חני - כרמל (זה דביק באופן חשוד ...)
רועי - אוהד גרינוולד (עוד לא מצאו משהו טוב במכבי ...)
יוני - ניב רסקין (שניהם מהאום )

למה או"ם למה? מה אני צריך להגיד הכל חרא, או סמית' המלך וכל השאר אפסים, או מגדל אלופה בכל פוסט בשביל לא להיחשב מהאו"ם?
טוב, אז מעכשיו אני מאמץ לי שחקן, וכל מה שהוא עושה זה טוב, וכל מה שהאחרים עושים זה גרוע. אני עם איתי שגב,
AND I DARE YOU, I DOUBLE DARE YOU MF
16 אוקטובר 2015, 10:52
למי שעלה עם איתי שגב בחמישייה במוצ״ש, שלא יתפלא אחר כך שארינזה נראה כמו כלום ושום דבר בחמישי (אגב יחסית לאחרים, הוא נראה כמו שאק).
מספיק עם הגימיקים. שישחקו בליגה מי שישחקו ביורוליג, ולא יתחילו לפתח לי שחקנים בחאווה.
שגב יקבל את הדקות שלו ע״ח אחד הסנטרים שינוח (ויטור, כרגע. בעצם כנראה שתמיד - דקות של סנטר שלישי בעצם).
גם פניני יוכל לנוח ולתת ליבזורי להתאקלם. גם יוגב צריך להשאר על הספסל ולתת לשני הקנונים לשחק יחד ולהביא את התיאום אחד עם השני למקסימום.
אני מצפה לראות את אונואקו מקבל הרבה דקות והרבה תרגילים פנימה. שיתחילו לבסס אותו כאופציית פוסט עם 4 קלעים מסביב, כי זה מה שיש לנו כרגע בקו הקדמי.
את אמבקווה, ההגנה וההאסל שלו, למרות המשחק הגרוע מאוד אתמול, אני לוקח כרגע כמובן מאליו, בתקווה שלא ימשיך לאכזב אותי.
16 אוקטובר 2015, 11:49
פעם כשמכבי היתה חוטפת ביורוליג היא היתה באה ומוציאה את זה על קבוצות הליגה ומתנפלת עליהן מהרגע הראשון וגומרת את הסיפור אחרי פחות מרבע אחד.
אני לא יודע אם זה יקרה אבל אני מקווה שכן...אבל אני גם מאד חושש שגם אם ייפתח ההפרש גודס יצליח להביא לזה שהוא יקוזז בדיוק לפני הסוף ואו שנפסיד את זה או שננצח ונרגיש כאילו הפסדנו..
גודס- די!
16 אוקטובר 2015, 11:51
בלי רנדל , הולך להיות סיוט , תזכרו מה אמרתי.
17 אוקטובר 2015, 18:45
בלי רנדל, ויטור וטיילור.
יבזורי בפנים.
17 אוקטובר 2015, 19:08
האמת שכרגע כל הפסד יקרב את הקץ של גודס, ומכיוון שהפסדים בליגה הם חסרי משמעות הודות לשיטת הפיינל פור שחזרה עלינו לטובה, אני בעד להפסיד להרצליה (כן, אני יודעת, איפה המכביסטיות? נשארה כנראה עם הכבוד הצהוב על רצפת הפרקט במוסקבה....)
17 אוקטובר 2015, 19:13
חנו'ש כתב:האמת שכרגע כל הפסד יקרב את הקץ של גודס, ומכיוון שהפסדים בליגה הם חסרי משמעות הודות לשיטת הפיינל פור שחזרה עלינו לטובה, אני בעד להפסיד להרצליה (כן, אני יודעת, איפה המכביסטיות? נשארה כנראה עם הכבוד הצהוב על רצפת הפרקט במוסקבה....)
אני עדיין מאמין שהסף לפיטורי גודס זה 3 הפסדים רצופים. אני ממש לא בטוח שגודס יהיה עצוב מדי אם יפוטר.
17 אוקטובר 2015, 19:16
אז הברזילאי לא נרשם גם למשחק הזה, למרות שרנדל בחוץ. אני לא חושב שהוא ישרוד פה עד דצמבר. את האמת שמדובר בהחתמה יותר מגוחכת מהיינס, לאור זה שהאיש אשכרה היה פה למבדקים ולא שיחק שנה וחצי. לא רק שהכתובת הייתה על הקיר, היא הייתה בגודל של שלטי הפרסום בטיימס סקוור בניו יורק.
17 אוקטובר 2015, 19:22
דצמבר?
אני מאוד אופתע אם ישרוד עד סוף החודש. זה יהיה שפל חדש, גם במונחים של דני.
נערך לאחרונה על ידי
MTA2311 בתאריך 17 אוקטובר 2015, 19:43, נערך פעם אחת בסך הכל.