פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 נובמבר 2015, 22:28
האם זאת הקבוצה הגרועה של מכבי בכל הזמנים , או שהכל עניין של חיבור?
05 נובמבר 2015, 22:29
הקבוצה הזאת לא תעלה לטופ 16, אז חד משמעית כן.
05 נובמבר 2015, 22:32
BIG sofo כתב:האם זאת הקבוצה הגרועה של מכבי בכל הזמנים , או שהכל עניין של חיבור?
צריך לעשות מקצה שיפורים עצבני בקבוצה. כבר רשמתי בדיוק מה אני חושב שצריך לעשות לפני שבועיים.
מה שקרה מאז זה שפיני ולאחריו דני פדרמן התחילו לזמרר בתקשורת, ניצחנו נצחונות חאווה מול חולון וססארי והחליטו שהקבוצה הזאת שווה משהו.
ובכן,
היא לא.אנחנו לא עוברים סיבוב כרגע ביורוקאפ. המדים הצהובים לא עושים את גודס למאמן או מייצרים כימיה אוטומטית בכפייה על שחקנים שלא מתאימים לשחק יחד ובוודאי שלא מלמדים אותם לשמור.
פח אשפה.
05 נובמבר 2015, 22:34
היה ברור שהמשחקים מול ססארי וחולון רק יחביאו את הבעיה. המציאות הגיעה היום. אני לא בטוח שאפשר עדיין לעשות משהו. לך תסגור פער של 11 נקודות מול באמברג בהיכל. לדעתי צריך סוג של נס שמכבי תגיע לטופ 16.
05 נובמבר 2015, 22:35
שבוע הבא משחק על עונה שלמה נגד דרושפאקה בבית, משחק של להיות או לחדול!
מכבי כרגע יכולים לסיים במקום הרביעי אחרי צסקא, מלאגה, באמברג ולפני סאסרי ודרושפאקה
05 נובמבר 2015, 22:36
סיכום ?
זוועה, זהו.
05 נובמבר 2015, 22:37
קיצור גודס הביתה, אבי אבן החוצה, שמיר עוזר, מצידי הג׳ינג׳י (לא הכי מתאים) כמאמן (הליטאי לא יגיע לצערי) ארינזה חלאס, אדריאן במהירות ויאללה בלאגן.
05 נובמבר 2015, 22:37
BIG sofo כתב:שבוע הבא משחק על עונה שלמה נגד דרושפאקה בבית, משחק של להיות או לחדול!
מכבי כרגע יכולים לסיים במקום הרביעי אחרי צסקא, מלאגה, באמברג ולפני סאסרי ודרושפאקה
די כבר עם המשחק על עונה שלמה!
אם גודס נשאר אז הלכה העונה. אם הוא ילך אולי יש עוד מה להציל...זה כל הסיפור!
05 נובמבר 2015, 22:38
my man כתב:BIG sofo כתב:שבוע הבא משחק על עונה שלמה נגד דרושפאקה בבית, משחק של להיות או לחדול!
די כבר עם המשחק על עונה שלמה!
אם גודס נשאר אז הלכה העונה. אם הוא ילך אולי יש עוד מה להציל...זה כל הסיפור!
1000+
05 נובמבר 2015, 22:39
roy1000 כתב:היה ברור שהמשחקים מול ססארי וחולון רק יחביאו את הבעיה. המציאות הגיעה היום. אני לא בטוח שאפשר עדיין לעשות משהו. לך תסגור פער של 11 נקודות מול באמברג בהיכל. לדעתי צריך סוג של נס שמכבי תגיע לטופ 16.
אתה מגזים... הטופ 16 עוד רחוק, והרבה דברים ישתנו עוד.
ה"פרשנים" ממשיכים לטנף על רוצ'סטי, כשאוחיון נראה כמו פח אשפה רוב הזמן.
05 נובמבר 2015, 22:40
jol9 כתב:roy1000 כתב:היה ברור שהמשחקים מול ססארי וחולון רק יחביאו את הבעיה. המציאות הגיעה היום. אני לא בטוח שאפשר עדיין לעשות משהו. לך תסגור פער של 11 נקודות מול באמברג בהיכל. לדעתי צריך סוג של נס שמכבי תגיע לטופ 16.
זה פשוט הזוי ושערוריתי!
כנראה מישו מגבוה אמר להם להפיל את האשמה עליו או משו...זה הזוי!!!!!
היחיד שעשה משו ברבע המביש האחרון...
05 נובמבר 2015, 22:41
אוחיון זוועה אחת גדולה. אפילו ההגנה לו העונה לא באותה רמה של שנה שעבר, על ההתקפה אין בכלל מה לדבר.
אבל שלף כמובן יכסח את הצורה לרוצ'סטי. ( שלא היה גם מי יודע כמה, אבל לפחות מנסה לעשות משהוא מועיל ).
פרשנות עלובה.
05 נובמבר 2015, 22:44
פרשנות עלובה ואינטרסנטית... אבל זה הדבר האחרון שמפתיע.
אני בטוח שגם ביציע היום הולכים לשחוט את הזרים, ויותר מכך את המתאזרחים החדשים.
מילה רעה על פניני ואוחיון הצברים לא תהיה, בטח ובטח שלא על גודס.
jol9 כתב:roy1000 כתב:היה ברור שהמשחקים מול ססארי וחולון רק יחביאו את הבעיה. המציאות הגיעה היום. אני לא בטוח שאפשר עדיין לעשות משהו. לך תסגור פער של 11 נקודות מול באמברג בהיכל. לדעתי צריך סוג של נס שמכבי תגיע לטופ 16.
איך רחוק? שיחקת כבר 4 משחקים. נותרו רק עוד 6 כשאחד מול צסק"א (ועוד אחד מול מלאגה בחוץ). כרגע נראה שססארי לא תנצח אפילו משחק אחד, ככה שבשביל מקום רביעי, תצטרך כנראה 4 ניצחונות לפחות ואז יהיה משחק של הפרשים. המצב הוא קריטי והפסד בשבוע הבא סוגר את הסיפור.
יש לו את החברים שלו, שלהם הוא מלקק בלי קשר למה שקורה, ויש את השחקנים שמקבלים דקות על חשבון החברים שלו, ומקבלים ממנו בראש בלי קשר למציאות.
פרשן עלוב
05 נובמבר 2015, 22:47
MTA2311 כתב:יש לו את החברים שלו, שלהם הוא מלקק בלי קשר למה שקורה, ויש את השחקנים שמקבלים דקות על חשבון החברים שלו, ומקבלים ממנו בראש בלי קשר למציאות.
פרשן עלוב
איך אני זוכר שאנשים היו מתבכיינים כאן על עופר שלח... הוא באמת היה חופר, ולפעמים קצת אנטי מכבי, אבל הבן אדם היה פאקינג פרשן.
בלי שטויות ואינטרסים וקשקושים.
05 נובמבר 2015, 22:48
נמאס.
עייפתי מלסבול.
05 נובמבר 2015, 22:50
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יש לו את החברים שלו, שלהם הוא מלקק בלי קשר למה שקורה, ויש את השחקנים שמקבלים דקות על חשבון החברים שלו, ומקבלים ממנו בראש בלי קשר למציאות.
פרשן עלוב
איך אני זוכר שאנשים היו מתבכיינים כאן על עופר שלח... הוא באמת היה חופר, ולפעמים קצת אנטי מכבי, אבל הבן אדם היה פאקינג פרשן.
אני לא מבין איך אפשר להשוות את שלח לפרשנים האחרים שהיו אחריו ופרשנו את המשחקים של מכבי. רמה אחרת לגמרי.
05 נובמבר 2015, 22:51
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יש לו את החברים שלו, שלהם הוא מלקק בלי קשר למה שקורה, ויש את השחקנים שמקבלים דקות על חשבון החברים שלו, ומקבלים ממנו בראש בלי קשר למציאות.
פרשן עלוב
עזוב, חיים יבין עדיף עליו. אפשר להירדם באמצע המשחק "מהפרשנות" שלו.
הוא ואורי לוי צמד חמד.
נערך לאחרונה על ידי
אחדשיודע בתאריך 05 נובמבר 2015, 22:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
05 נובמבר 2015, 22:52
אני לא חושב שיש למכבי כלים לנצח את הטורקים בשבוע הבא. יש להם קו קדמי מצויין שייטחן אותנו עד דק. גודס או לא גודס.