פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
08 דצמבר 2015, 00:40
משחק שחייבים לנצח
08 דצמבר 2015, 00:43
rc4991 כתב:משחק שחייבים לנצח
קודם כל זה לא ישנה הרבה...דרושפאקה ינצחו בשישי...
וחוץ מזה כבר לא כיף לפתוח ת'רדים של משחקים...
שמואל תחזור!
08 דצמבר 2015, 02:01
my man כתב:rc4991 כתב:משחק שחייבים לנצח
שמואל תחזור!
דרושפאקה בחיים לא תנצח במוסקבה.
08 דצמבר 2015, 05:09
felix_r כתב:my man כתב:rc4991 כתב:משחק שחייבים לנצח
שמואל תחזור!
דרושפאקה בחיים לא תנצח במוסקבה.
08 דצמבר 2015, 13:01
למרות שהפציעה של ג'קסון העלתה את הסבירות של ניצחון טורקי במוסקבה מ 0% ל 1%
08 דצמבר 2015, 13:13
הייתי מאוד שמח אם זה היה נגמר כבר השבוע, אבל לצערי זה לא יקרה.
למרות הכל, קשה לי להאמין שמכבי תפסיד בבית לבאמברג, ודרושפקה לא תנצח במוסקבה.
08 דצמבר 2015, 13:20
MTA2311 כתב:הייתי מאוד שמח אם זה היה נגמר כבר השבוע, אבל לצערי זה לא יקרה.
למרות הכל, קשה לי להאמין שמכבי תפסיד בבית לבאמברג, ודרושפקה לא תנצח במוסקבה.
דווקא אני ממש לא בטוח שמכבי תנצח
08 דצמבר 2015, 14:02
גם אני ממש לא בטוח שאנחנו מנצחים את זה. זו תהיה הפתעה אם כן..
אני חושב שחלקנו, והתקשורת בטח, שוגים בכל התפיסה של מכבי העונה. יש מן נטייה להגיד שזו פתיחה רעה, משבר מפתיחת העונה וכו... זה לא המצב. הרמה שבה אנחנו משחקים היא הרמה שלנו. זו היכולת הנתונה של הקבוצה...אם נשחק יותר טוב מזה אנחנו נהיה בתקופה טובה, ואם נשחק פחות טוב מזה נהיה בתקופה רעה. אנחנו השנה קבוצת יורוקאפ, ולכן ניצחון על באמברג שהיא קבוצת יורוליג היא משימה קשה מאוד וניצחון עליהם הוא הפתעה אמיתית.
לכל אימפריה יש גם תקופות כאלה, אז עכשיו הגיע תורנו.. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא קודם כל להכיר בקיומו- אנחנו לא קבוצה במשבר, אלא פשוט קבוצה לא טובה. וזהו.
08 דצמבר 2015, 15:40
מכבי של העונה תיפול או תקום על איזה צד של המיטה הקלעים שלה קמו בבוקר המשחק. חוץ מיידוי גויאבות מחוץ לקשת אין לנו מה למכור. יש לנו 0 משחק פנים, אין משחק בין גבוהים, הכל תלוי ביכולת הנתונה של הקלעים שלנו. 40-50 % מחוץ לקשת ואנחנו יכולים להתפוצץ כמו נגד אילת או חיפה. אחוזים נמוכים מזה ותגידו שלום. ומאחר וקבוצות ביורוליד משחקות יותר פיזי ואגרסיבי מאילת וחיפה, קשה לצפות לאותם אחוזים ממכבי מחוץ לקשת. ועל כן זה מחדל שאין לנו גבוה דומיננטי אחד לרפואה. פשוט בושה.
08 דצמבר 2015, 17:52
צ'שר כתב:גם אני ממש לא בטוח שאנחנו מנצחים את זה. זו תהיה הפתעה אם כן..
אני חושב שחלקנו, והתקשורת בטח, שוגים בכל התפיסה של מכבי העונה. יש מן נטייה להגיד שזו פתיחה רעה, משבר מפתיחת העונה וכו... זה לא המצב. הרמה שבה אנחנו משחקים היא הרמה שלנו. זו היכולת הנתונה של הקבוצה...אם נשחק יותר טוב מזה אנחנו נהיה בתקופה טובה, ואם נשחק פחות טוב מזה נהיה בתקופה רעה. אנחנו השנה קבוצת יורוקאפ, ולכן ניצחון על באמברג שהיא קבוצת יורוליג היא משימה קשה מאוד וניצחון עליהם הוא הפתעה אמיתית.
לכל אימפריה יש גם תקופות כאלה, אז עכשיו הגיע תורנו.. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא קודם כל להכיר בקיומו- אנחנו לא קבוצה במשבר, אלא פשוט קבוצה לא טובה. וזהו.
נכון מאוד.
הדברים של er79 גם הם נכונים בגדול. מכבי קבוצת קליעה עם הרבה פוטנציאל. הבעיות הן שמי שקולעים לא שומרים, אין גבוה שימשיך אש בצבע ואין גארד אחד מספיק טוב כדי לחדור ולהוציא החוצה (גם כי כולם מאוהבים בקליעה).
אנחנו צריכים לרדת ליורוקאפ ולהתחיל שם מחדש. בכל מקרה, בלי חיזוק- הקבוצה הזאת באמת חלשה ופגיעה יותר מדי. גם ליורוקאפ, גם לליגה.
10 דצמבר 2015, 10:41
באמברג החלט יכולה לנצח את זה, אני לא חושב שמכבי פייבוריטית. אם כבר אז באמברג פייבוריטית (איזה בזיון...).
מה שכן, נראה לכם שבימים האלה הרוסים יתנו לקבוצה טורקית לנצח במוסקבה את הקבוצה של הצבא האדום??? אם זה יתקרב לזה תהיו בטוחים שכמה דקות לסוף תהיה הפסקת חשמל מסתורית באולם או משהו דומה.
10 דצמבר 2015, 19:02
אני מעריך שהיום ייגמר הסיוט הזה והמשחק בשבוע הבא יהיה לפרוטוקול בלבד.
10 דצמבר 2015, 19:44
roy1000 כתב:אני מעריך שהיום ייגמר הסיוט הזה והמשחק בשבוע הבא יהיה לפרוטוקול בלבד.
לא, לא, לא. מכבי תמיד לוקחת את זה עד הסוף, גם אם הסוף הוא טוב, וגם אם הוא רע. חייבים לשמור את התקווה עד לרגע האחרון

אחרת איך יהיה נס דרושפאקה ?
10 דצמבר 2015, 19:55
פארמר ישחק
10 דצמבר 2015, 20:21
אני בעד לפתוח עם שגב בחמישיה!
10 דצמבר 2015, 20:42
felix_r כתב:אני בעד לפתוח עם שגב בחמישיה!
לא יקרה...אונואקו בכל הכח!!!
10 דצמבר 2015, 21:05
בסוף המשחק אני מבטיח ניתוח של היריבות הבאות שלנו ביורוקאפ.
10 דצמבר 2015, 21:12
my man כתב:felix_r כתב:אני בעד לפתוח עם שגב בחמישיה!
לא יקרה...אונואקו בכל הכח!!!
יש לי הסבר הגיוני למה לפתוח עם שגב.
בדרך כלל כשפותחים עם אנואקו, רנדל צריך לחפות עליו בהגנה ועושה עבירות מהירות. היום אין לנו מחליף לרנדל, לכן צריך לשמור אותו מעבירות. שגב שומר הכי טוב בעמדה 5. אם הוא יפתח, רנדל לא יצטרך לחפות עליו בהגנה ואולי יחסוך מעצמו כמה עבירות