Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

יורוליג טופ 16 - מחזור 2

07 ינואר 2016, 18:32

עד שיש בחמישי שני משחקים אדירים (צסק"א - ריאל וחמיקי - ברצלונה) אני הולך לפספס את זה

Re: יורוליג טופ 16 - מחזור 2

07 ינואר 2016, 19:32

הזונות של ערוץ הספורט משדרים את זה ב 5+LIVE ...

08 ינואר 2016, 21:01

לוקומוטיב מתקשה מאוד נגד אפס פילזן. שלושת הזרים ברוקהוף, דרייפר וסינגלטון ביחד עם 0 נקודות אחרי שלושה רבעים!

רק דילייני, ראנדולף וקלאבר סוחבים את הקבוצה לבדם...

08 ינואר 2016, 21:33

בסוף הרוסים ניצחו במשחק דרמטי. דילייני שחקן אדיר, פשוט אדיר

08 ינואר 2016, 21:37

לוקו מנצחת בתוצאה של מכבי 78:77 :)

דילייני שחקן גדול

09 ינואר 2016, 12:42

דילייני לוקח את ה MVP שבוע שני ברציפות

השבוע

שבוע שעבר

09 ינואר 2016, 13:11

עשרת המהלכים של השבוע

09 ינואר 2016, 13:27

felix_r כתב:דילייני לוקח את ה MVP שבוע שני ברציפות

השבוע

שבוע שעבר

הימורים לאן ילך בקיץ?

09 ינואר 2016, 13:41

הימורים לאן ילך בקיץ?

לא יודע לאן, אבל מכבי יצאה כל כך פראיירית, שלא לקחה אותו מבאיירן מינכן כשעוד היה זול. היה הכי מתאים להחליף את רייס. אמרתי את זה כבר אז. בהיילייטס רואים רק את השלשות, אבל הוא גם חודר קטלני. מקום ראשון ביורוליג בסחיטת עבירות ובכמות זריקות העונשין. אז נכון, הוא אולי לא רכז "פאס-פירסט", אבל שחקן מצוין, שגורם נזק ליריבה בכל דרך אפשרית.

בסך הכל ההרכב של לוקומוטיב לא נראה משהו מיוחד (מה גם שראנדולף היה פצוע ב 7 משחקים), אבל 10 ניצחונות מתוך 12 משחקים רק מוכיחים עד כמה דילייני הוא שחקן יעיל, שלוקח את כל הקבוצה על הגב שלו.

09 ינואר 2016, 13:49

למה שלא יילך לנבא בעצם?

09 ינואר 2016, 13:56

MTA2311 כתב:למה שלא יילך לנבא בעצם?

אולי הזיכרון שלי סתם בוגד בי, אבל לא זכור לי בשנים האחרונות מקרה של גארד אמריקאי שהרשים ביורוליג ועשה מעבר מוצלח לNBA (אם מתעלמים מהלוקאאוט) וויל ביינום הדבר הכי קרוב לזה שעולה לי לראש וגם הוא הפך לרכז מחליף לא רע אבל לא יותר מזה.

09 ינואר 2016, 13:58

MaccabiTA כתב:

אולי הזיכרון שלי סתם בוגד בי, אבל לא זכור לי בשנים האחרונות מקרה של גארד אמריקאי שהרשים ביורוליג ועשה מעבר מוצלח לNBA (אם מתעלמים מהלוקאאוט) וויל ביינום הדבר הכי קרוב לזה שעולה לי לראש וגם הוא הפך לרכז מחליף לא רע אבל לא יותר מזה.

גם פארגו שיחק לא רע ב NBA

09 ינואר 2016, 13:59

MaccabiTA כתב:

לא דיברתי על מעבר מוצלח. אני מניח שאחרי עונה כזאת הצעות יהיו, ולשחקנים אמריקאים מאוד קשה לוותר על אופציית הנבא.

09 ינואר 2016, 14:01

אני גם מאמין שהוא שחקן NBA. בזמנו יוסטון מאוד רצתה. אגב, אם כבר, אז פטריק בברלי...

09 ינואר 2016, 14:04

אני לא עוקב יותר מדי אחרי הנעשה ב NBA, ולכן יכול לטעות, אבל נראה לי שב NBA יש די הרבה שחקנים כאלה. הם יושבים על משכורת נמוכה ולא תמיד משותפים במשחקים. זאת לא הנעה גדולה. כולם יודעים, שאם אתה לא כוכב ב NBA, זה לא ממש כייף להיות שם. לדעתי, בניגוד להרבה שחקנים אמריקאים, דילייני כבר בגיל צעיר החליט בשביל עצמו, שהוא לא מספיק טוב על מנת להיות שחקן משמעותי ב NBA, ולכן הוא הולך על קריירה אירופית. אם זכרוני אינו מטעה אותי, הוא התחיל איפשהו בליגה האוקראינית, ואז עבר לגרמניה...

09 ינואר 2016, 14:07

MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:

לא דיברתי על מעבר מוצלח. אני מניח שאחרי עונה כזאת הצעות יהיו, ולשחקנים אמריקאים מאוד קשה לוותר על אופציית הנבא.

לדעתי עדיף לו להשאר באירופה, גארד אמריקאי שמצליח לעשות את המעבר לכדורסל האירופאי זה מקצוע, ומקצוע שמרוויח לא רע בכלל (כל זה בהנחה שימשיך לשחק באותה רמה). אולי הוא בכלל ימצא את עצמו עם איזו הצעה מפתה מסין בסוף העונה..

felix_r כתב:
MaccabiTA כתב:

גם פארגו שיחק לא רע ב NBA

לפארגו היו תקופות לא רעות אבל בסופו של דבר הוא די נכשל, האחוזים שלו מהשדה והשלוש היו מזוויעים והוא לא התבלט כמוסר מוצלח מידי

09 ינואר 2016, 14:10

החציל האצטקי כתב:אני גם מאמין שהוא שחקן NBA. בזמנו יוסטון מאוד רצתה. אגב, אם כבר, אז פטריק בברלי...

פטריק בברלי באמת השלים את המעבר יפה, חתיכת בולדוג

09 ינואר 2016, 14:58

אני מאמין שמכבי תעשה מאמץ להביא את וואנאמייקר. האמת שיש לה גם סיכוי די סביר להנחית אותו כאן.

09 ינואר 2016, 15:30

jol9 כתב:אני מאמין שמכבי תעשה מאמץ להביא את וואנאמייקר. האמת שיש לה גם סיכוי די סביר להנחית אותו כאן.

אני לא חושב שהוא מה שמכבי צריכה. ממש לא אפילו.

09 ינואר 2016, 15:39

אם רוצ׳סטי נשאר בוודאי שלא.
העניין הוא שהוא לא צריך להשאר.
אני לא ראיתי ממש את וונאמייקר, אז אין לי דעה מגובשת, אבל אולי יכול להיות הפתעה לצד עוד גארד אמריקאי.
בכל אופן, נמאס מצמד היהודים חסרי ההגנה (טוב ככל שיהיה זה עם העורלה בהתקפה), שניהם צריכים להיות בבית בקיץ, במילא אין לנו את הלוקסוס להחזיק גארד מוביל בלי הגנה, אין לנו את דה קולו ועוד 300 גארדים מהספסל, צריכים שני גארדים בסגנון של דילייני, אפשר למצוא הרבה כאלה ולקוות שההימור יצליח.
פרסם תגובה