פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
16 פברואר 2016, 00:33
משחק ראשוו על תואר נגד החבורה הלוחמת של צביקה שרף, שכבר ניצחה את מכבי פעמיים העונה.
מצד שני, מכבי בהתאוששות.
נערך לאחרונה על ידי
שמואל1 בתאריך 19 פברואר 2016, 00:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
16 פברואר 2016, 00:34
שיטטטטטטט לא הצליח לי!!!
מחקתי את הת'רד למרות שהעלנו בול באותו זמן. מכבד אותך שמואל.
16 פברואר 2016, 00:36
מכבי לא מתאוששת. היא פשוט מנצחת לפעמים, ומפסידה לרוב. אין גרף של שיפור, חיים ממשחק למשחק, אין רמה.
לא יפתיע אותי אם מכבי מנצחת, אבל אני מהמר על החבורה של צביקה. השחקנים שלנו בכימיה איומה, ושרף הולך to out coach טבק בקטע פסיכי
16 פברואר 2016, 00:37
מכביסט31 כתב:שיטטטטטטט לא הצליח לי!!!
מחקתי את הת'רד למרות שהעלנו בול באותו זמן. מכבד אותך שמואל.
16 פברואר 2016, 00:37
הפסד לצביקה יהיה אחלה נחמה אחרי הניצחון ביום
16 פברואר 2016, 00:39
שוב אי אומר- זה התואר היחיד שחשוב לי...בלי קשר לעונה המסויטת הזו...ניקח את זה ומצידי לעוף בשמינית גמר הליגה עם סוויפ משפיל לקרית גת...
16 פברואר 2016, 00:40
my man כתב:שוב אי אומר- זה התואר היחיד שחשוב לי...בלי קשר לעונה המסויטת הזו...ניקח את זה ומצידי לעוף בשמינית גמר הליגה עם סוויפ משפיל לקרית גת...
למה?
לא שזה יקרה, אבל אליפות על הראש של דונטה וליאור תעשה לי הרבה יותר טוב מגביע על חשבון צביקה.
16 פברואר 2016, 00:40
my man כתב:שוב אי אומר- זה התואר היחיד שחשוב לי...בלי קשר לעונה המסויטת הזו...ניקח את זה ומצידי לעוף בשמינית גמר הליגה עם סוויפ משפיל לקרית גת...
למה התואר הזה חשוב לך?
לי שום תואר לא חשוב, אבל אם כבר לקחת אחד, אז את האליפות, ורק כדי שירושלים לא יקחו
16 פברואר 2016, 00:41
צביקה הולך לטגן את טבק טוב טוב מכל הכיוונים.
סוואן יעשה לנו בית ספר.
זה של אשדוד..
16 פברואר 2016, 00:42
זה הסיכוי היחיד לתואר העונה.
לא רואה את מכבי עוברת סדרה נגד חיפה/ראשל"צ/ירושלים/אשדוד
16 פברואר 2016, 00:43
תראו- הסו קולד אאליפות היא בפיינל פור לא ספורטיבי שבא רק לדפוק אותנו יחד עם עוד חוקי של המנהלת...באירופה ההפסד הכלכלי אולי יכול יום אחד להעיף מפה את הפדרמנים...
הגביע לא השתנה הקונספט והפסד בו לא יפגע בפדרמנים...עוד נותרה בי תחושה מועטה של מכביזם ואני העונה מנתב אותה לגביע...
16 פברואר 2016, 00:45
my man כתב:תראו- הסו קולד אאליפות היא בפיינל פור לא ספורטיבי שבא רק לדפוק אותנו יחד עם עוד חוקי של המנהלת...באירופה ההפסד הכלכלי אולי יכול יום אחד להעיף מפה את הפדרמנים...
הגביע לא השתנה הקונספט והפסד בו לא יפגע בפדרמנים...עוד נותרה בי תחושה מועטה של מכביזם ואני העונה מנתב אותה לגביע...
אבל גם הגביע יתן חיזוק לפדרמנים, גם אם לא כספי, אז במובן ש"לפחות עשינו משהו נכון, זכינו בווינר ובגביע המדינה". כל ניצחון ממלא אותם בתחושת בטחון, גם הניצחון המדהים שקטפנו עכשיו
16 פברואר 2016, 00:46
yanay21 כתב:my man כתב:תראו- הסו קולד אאליפות היא בפיינל פור לא ספורטיבי שבא רק לדפוק אותנו יחד עם עוד חוקי של המנהלת...באירופה ההפסד הכלכלי אולי יכול יום אחד להעיף מפה את הפדרמנים...
אבל גם הגביע יתן חיזוק לפדרמנים, גם אם לא כספי, אז במובן ש"לפחות עשינו משהו נכון, זכינו בווינר ובגביע המדינה". כל ניצחון ממלא אותם בתחושת בטחון, גם הניצחון המדהים שקטפנו עכשיו
אז מה אתה משאיר לי האוהד שרוצה קצת, טיפה, לא הרבה, משו- של נחת????
16 פברואר 2016, 00:48
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:תראו- הסו קולד אאליפות היא בפיינל פור לא ספורטיבי שבא רק לדפוק אותנו יחד עם עוד חוקי של המנהלת...באירופה ההפסד הכלכלי אולי יכול יום אחד להעיף מפה את הפדרמנים...
אז מה אתה משאיר לי האוהד שרוצה קצת, טיפה, לא הרבה, משו- של נחת????
גמר המערב בNBA.
אין ברירה, להיות בעד הפסדים כאוהד מכבי העונה זה כמו לעשות ניתוח להסרת גרורות סרטניות-זה כואב, זה קשה, לא בטוח שיצא מזה משהו טוב, יש מצב שזה יקרה שוב, אבל חייבים לנסות.
16 פברואר 2016, 02:30
yanay21 כתב:מכבי לא מתאוששת. היא פשוט מנצחת לפעמים, ומפסידה לרוב. אין גרף של שיפור, חיים ממשחק למשחק, אין רמה.
לא מדויק. רוצ'סטי חזר לחיים, וגם אוחיון. בימים כאלה, שכל שחקן ושחקן נחשב, זה מאוד חשוב.
עכשיו אפשר לשחק עם שני מובילי כדור.
16 פברואר 2016, 03:07
felix_r כתב:yanay21 כתב:מכבי לא מתאוששת. היא פשוט מנצחת לפעמים, ומפסידה לרוב. אין גרף של שיפור, חיים ממשחק למשחק, אין רמה.
לא מדויק. רוצ'סטי חזר לחיים, וגם אוחיון. בימים כאלה, שכל שחקן ושחקן נחשב, זה מאוד חשוב.
עכשיו אפשר לשחק עם שני מובילי כדור.
לא הבנתי איך זה מהווה גרף של שיפור. לרוצ'סטי יש משחק אחד טוב אחרי שהוא היה איום ונורא ברוב המשחקים שלנו באירופה (ואני אוהב את רוצ'סטי, אגב). וזה שאוחיון חוזר זה בסדר, אבל הוא גם יכול לחרב משחקים, ובנוסף, זה לא באמת שיפור. כלומר, גרף של שיפור זה המשחק, איך הוא זורם, איך הוא נראה. עצם העובדה שאוחיון חוזר זה לא גרף שיפור, זה פשוט עוד מישהו לרוטציה. על אותו עיקרון אפשר היה להגיד שההחתמה של סימונס מהווה גרף של שיפור.
16 פברואר 2016, 04:03
אשמח מאוד לראות את צביקה לוקח גביע.
יהיה המכביסט היחיד באולם באותו הערב.
16 פברואר 2016, 12:08
לא חושב שלאשדוד "מגיע" יותר , זאת סה"כ קבוצה די מוגבלת שעושה פלוצים בשלולית בעיקר בגלל מכבי הנוראית.
אפשר להגיד שצביקה ככה והוא ככה , בסופו של דבר הוא היה צריך להיות מודח אמש לולא היחנקות מפוארת של ראשל"צ וכמה שלשות מ15 מטר של סאוון ודיאנטה (ד"א אחלה רכז מחליף למכבי שנה הבאה).
לאשדוד יש 3 פרמטרים עיקריים שמולם מכבי השנה לא מסתדרת , שחקן פנים אפקטיבי(תומאס) , סטרץ' 4 (השוודי) ו 2 גארדים סקוררים שקשה לעצור ב 1 על 1 , דווקא מול ראשל"צ יש לנו יותר מצ' אפ.
אם שלשיית הרכזים שלנו יתנו את התוצרת כמו מול נס ציונה , מצבנו בסדר , אם ישחקו יותר עם שגב ע"פ אופייבו , שלדעתי בכלל עושה בכוונה ויש לקנוס אותו , ויותר יבזורי ע"פ לאנסברג (למי שראה אמש את המשחק ועדיין רוצה שהיצור האנוכי והטיפש הזה יהיה במכבי , כבר אין לי מה להגיד) זה יעשה רק טוב למכבי , מילסאפ כמו שהוא נראה זה עוד אדיוט שחור בלי שכל.
16 פברואר 2016, 12:09
shayD כתב:אשמח מאוד לראות את צביקה לוקח גביע.
יהיה המכביסט היחיד באולם באותו הערב.
יש לו בעיקר מזל , זה הפסד מוחלט של דרוקר.
16 פברואר 2016, 12:20
yanay21 כתב:my man כתב:תראו- הסו קולד אאליפות היא בפיינל פור לא ספורטיבי שבא רק לדפוק אותנו יחד עם עוד חוקי של המנהלת...באירופה ההפסד הכלכלי אולי יכול יום אחד להעיף מפה את הפדרמנים...
די נו, אתה לא באמת חושב שהם יחשבו שעונה שבה הם נפלו מהיורוליג בשלב המוקדם, ומיד אח"כ מהיורוקאפ תהפוך להצלחה בגלל גביע ווינר וגביע המדינה.
תמיד הגדירו את הליגה והגביע כלחם וחמאה, אבל זה לא מה שמכריע אם העונה טובה או לא, אלא היורוליג.