Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

קיטון וואלאס חתם לשנתיים במכבי ת״א

09 אוגוסט 2026, 11:41

ההודעה הרשמית
https://maccabi.co.il/news.asp?id=48240
נערך לאחרונה על ידי Avi1508 בתאריך 09 אוגוסט 2026, 12:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: קייטון וואלאס חתם לשנתיים במכבי ת״א

09 אוגוסט 2026, 11:45

לא ממש הגארד שהיינו צריכים, אבל נשמע שחקן מסקרן מאוד

09 אוגוסט 2026, 11:47

אני חושב שאנחנו מאוד הולכים לאהוב אותו. סוג של בריסט משופר ובעמדות 1-2. אני ממש מתרשם מההגנה שלו בכל הסרטונים שאני רואה. לדעתי, זה ממש מה שיעזור לו שהוא לא יבין בהתחלה מי נגד מי באירופה.

יהיה מעניין.

09 אוגוסט 2026, 11:48

שכרו יהיה 1.1 מיליון דולר לעונה
"אני מוכן להתחיל לעבוד עם הקבוצה החדשה שלי, לנצח משחקים וגם ליהנות", אמר וואלאס לאחר החתימה
עודד קטש הוסיף: "קיטון הוא שחקן שמביא איתו קשיחות ואינטנסיביות בשני צדי המגרש. אנחנו בטוחים שהוא יתחבר במהירות לקבוצה ולקהל ויעזור לנו להשיג את המטרות שלנו העונה"

09 אוגוסט 2026, 11:49

שחקן מעניין מאוד
בהצלחה

09 אוגוסט 2026, 11:51

בהצלחה.

Re: קיטון וואלאס חתם לשנתיים במכבי ת״א

09 אוגוסט 2026, 12:16

תיקנתי את השם בכותרת לקיטון וואלאס ולא קייטון, בסרטון שמכבי פרסמו שומעים אותו אומר קיטון

09 אוגוסט 2026, 12:39

Mitelka כתב:אני חושב שאנחנו מאוד הולכים לאהוב אותו. סוג של בריסט משופר ובעמדות 1-2. אני ממש מתרשם מההגנה שלו בכל הסרטונים שאני רואה. לדעתי, זה ממש מה שיעזור לו שהוא לא יבין בהתחלה מי נגד מי באירופה.

יהיה מעניין.

בריסט נגר מדופלם, אז כולי תקווה שאתה טועה בכל הנוגע לפן ההתקפי

09 אוגוסט 2026, 12:40

Avi1508 כתב:תיקנתי את השם בכותרת לקיטון וואלאס ולא קייטון, בסרטון שמכבי פרסמו שומעים אותו אומר קיטון

ברור שקיטון. הוא לא יכול להיות קייטון, כי שמו KEATON

09 אוגוסט 2026, 12:53

אם הייתי רוצה סרטון היילייטס שלו בלי משקפיים והיו אומרים לי שזה סרטון של קלארק מהקולג' או מהרצליה אז הייתי מאמין.
הוא ממש מזכיר אותו גם בלוק, גם בטכניקת זריקה, גם בשפת גוף ובתנועות.

09 אוגוסט 2026, 13:03

יש בעיה להביא שחקן בלי נסיון באירופה. בטח לשיטה של עודד.

נצטרך המון סבלנות איתו מנסיון העבר. להלן בריסט.

09 אוגוסט 2026, 13:09

מרגיש לי טוב לגביו. חבל שלא מגיע עוד גארד במקום דאוטין.

09 אוגוסט 2026, 14:39

לא מכיר אותו, אבל בגלל שיש פה כמה חבר'ה שכן מכירים והם התרשמו מההחתמה, אני מקווה שיהיה מוצלח ושיאתקלם מהר.

שיהיה הרבה בהצלחה

09 אוגוסט 2026, 15:00

er79 כתב:
Mitelka כתב:אני חושב שאנחנו מאוד הולכים לאהוב אותו. סוג של בריסט משופר ובעמדות 1-2. אני ממש מתרשם מההגנה שלו בכל הסרטונים שאני רואה. לדעתי, זה ממש מה שיעזור לו שהוא לא יבין בהתחלה מי נגד מי באירופה.

יהיה מעניין.

אני חושב שזה הריצפה שלו. גם בבוסטון ובנ.ב.א בריסט היה שחקן שנכנס בשביל הגנה, ריבאונד והאסל.
וואלאס מגוון יותר. אני פשוט חושב שבמקרה הגרוע שיהיה לו קושי להכנס לשיטה ההתקפית של קטש, שהזריקות לא יצליחו (כי הוא לא קלעי, מה לעשות) הוא יצליח לשרוד על הגנה מאוד מאוד חזקה ואתלטיות. הוא פיזי ברמות, הוא ימרר את החיים של כל גארד טוב ביורוליג והוא בקלות יהפוך להיות השומר המוביל שלנו על הגארד המוביל של היריבה. ואז בסוף שנה במקרה הזה אנחנו נעמוד פה בהתלבטות גדולה מה לעשות איתו והאם להמשיך והאם זה מספיק. זה במקרה הפחות טוב
התקרה היא באמת היכולת ההתקפית וזה לא רק קליעה זה גם ניהול משחק. הוא עושה את זה. אמרתי לכם, מבחינת תקרה? פסגת השאיפות? קודי מקנטייר. מאלה שדופקים 9 נק׳, 7 אס ו6 ריב בערב. הוא מדי פעם יקלע דו ספרתי אבל כן לא הייתי בונה על 10 משחקים רצופים בדאבל פיגרס..

באירופה די עפים על ההחתמה הזו ואני יכול להבין. אבל הדרך ארוכה ולמודת ״שנה ראשונה ביורוליג, מה הוא עושה״. סופר מסקרן.

09 אוגוסט 2026, 16:18

Mitelka כתב:
er79 כתב:

יהיה מעניין.

אני חושב שזה הריצפה שלו. גם בבוסטון ובנ.ב.א בריסט היה שחקן שנכנס בשביל הגנה, ריבאונד והאסל.
וואלאס מגוון יותר. אני פשוט חושב שבמקרה הגרוע שיהיה לו קושי להכנס לשיטה ההתקפית של קטש, שהזריקות לא יצליחו (כי הוא לא קלעי, מה לעשות) הוא יצליח לשרוד על הגנה מאוד מאוד חזקה ואתלטיות. הוא פיזי ברמות, הוא ימרר את החיים של כל גארד טוב ביורוליג והוא בקלות יהפוך להיות השומר המוביל שלנו על הגארד המוביל של היריבה. ואז בסוף שנה במקרה הזה אנחנו נעמוד פה בהתלבטות גדולה מה לעשות איתו והאם להמשיך והאם זה מספיק. זה במקרה הפחות טוב
התקרה היא באמת היכולת ההתקפית וזה לא רק קליעה זה גם ניהול משחק. הוא עושה את זה. אמרתי לכם, מבחינת תקרה? פסגת השאיפות? קודי מקנטייר. מאלה שדופקים 9 נק׳, 7 אס ו6 ריב בערב. הוא מדי פעם יקלע דו ספרתי אבל כן לא הייתי בונה על 10 משחקים רצופים בדאבל פיגרס..

באירופה די עפים על ההחתמה הזו ואני יכול להבין. אבל הדרך ארוכה ולמודת ״שנה ראשונה ביורוליג, מה הוא עושה״. סופר מסקרן.

האמת שורה סטטיסטית כזו מזכירה לי שם יותר קרוב אלינו - דורון פרקינס (איך אהבתי אותו). אני עוד זוכר שפעם בליגת העל הוא עשה טריפל דאבל של 10+10+10

09 אוגוסט 2026, 16:35

איך הקליעה שלו?

זה משהו שחסר מאוד בקו האחורי הנוכחי.

09 אוגוסט 2026, 16:49

MTA2311 כתב:איך הקליעה שלו?

סטטיסטית נראה שיש לו קליעה טובה

09 אוגוסט 2026, 17:00

A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:איך הקליעה שלו?

סטטיסטית נראה שיש לו קליעה טובה

כן, אני שואל מעבר לזה כי נשמע שיש פה כאלה שראו משחקים שלו. מסטטיסטיקה של שחקן בגי ליג ומעט משחקים ודקות בנבא אי אפשר ללמוד יותר מדי

09 אוגוסט 2026, 17:13

הסרטון וולקאם שלו לא כ"כ מייצג בעיניי. הוא מהשחקנים שמעיפים שלשות ופחות מסתמכים על חדירה לסל.
הוא קלעי טוב עם יד רכה. היתרון שלו זה שהוא יודע לנהל התקפה וזה לא בא על חשבון ההגנה שלו.

מאדרפאקר חזק, מהיר, קשוח מאוד, מאוד מאוד פיזי.
מסתקרן לראות אותו באירופה.

09 אוגוסט 2026, 18:41

בסוף קטש העדיף שחקן כמוהו ולא סקורר רציני.

מזה אומר?
שהוא מאמין בדרך של הקבוצה שלו לייצר נקודות בכל מקרה בגלל השיטה.
פרסם תגובה