טוב, מגיע בקרוב המשחק שאולי הכי חשוב בתקופה הקרובה, נצחון בבלגרד ויהיה טוב...
לשאלה ששאלתי לגבי פקוביץ קבלתי תשובה שהוא ישחק וגם אמר שישאיר את הלב במגרש וינצח את מכבי.... פחד הולך להיות שם, ודווקא עכשיו בזמן מוזר ומבולבל וקשה לכולנו אני בחרתי לשים שיר שמח:
בכל אופן פארמר עזב אבל זה שיר שמח שניקח אותו בכיף ונמשיך הלאה!!!
זה נראה חסר סיכוי מולם במיוחד בלי פארמר ולהם יש את פקמן אבל הכל יכול להיות!
כל הבלאגנים השמועות טענות מענות שאלות נתונים ירקות פירות ושאר פרשנויות כאן בתרד המשחק הכי חשוב! בואו נעזוב הכל, איך מנצחים את בלגרד ? ואני מזכיר אנחנו מכבי ומי שאתנו אתנו ואם זה אנחנו הולכים לקרב!
בעזרת השם מכבי תחזור עם נצחון חייבים להאמין בזה!
נערך לאחרונה על ידי where is the love? בתאריך 28 נובמבר 2011, 20:37, נערך 3 פעמים בסך הכל.
לא יודע, כל המשחקים עד עכשיו הייתי אופטימי והאמנתי שמכבי ינצחו, במשחק הזה משום מה יש לי תחושה לא טובה המפתח זה להכניס לסופו את כל הכדורים בהתחלה, שיחפור על פקוביץ' ויוציא כמה שיותר עבירה, ובהגנה שיעשה הכל, אבל הכל, כדי לא לקבל עבירות. שפקוביץ' חופר, פשוט שיעמוד וירים ידיים למעלה. לא שיחסום, לא שידחוף ידיים, כלום. פקוביץ' עושה הטעיות, וסופו אוכל אותם הרבה, הוא פשוט צריך לעמוד, ובהתקפה לנסות כמה שיותר לסחוט עבירות. לשים לב על מאצ'בן, גם מאוד חשוב. לואו לטעמי שחקן מאוד בינוני, אבל הוא יכול לתפוס פתאום יום. חוץ ממילוסבליאביץ', ואולי קצ'מן, שאר השחקנים שלהם קלעי 3 די בינוניים, אפשר לתת להם לזרוק
נקווה שמכבי תמצא את הרכז שלה למשחק הזה, אין לי מושג מי. למכבי אין הרבה ברירות חוץ מלהתחיל עם אוחיון ואחר כך עם פאפלוקאס. נקווה שלא נראה כמו כמו עדר כבשים בלי רועה.
יש לי הרגשה רעה שניקול שוב תוציא אותי מדעתי בנוסף למכבי.
עד עכשיו מכבי הוכיחה שהיא יודעת לנצח משחקים חשובים ביורוליג, אני לחלוטין מאמין שאפשר לעשות את זה גם בבלגראד. אי אפשר כל הזמן רק לבכות על פרמאר, הגיע הזמן שהשחקנים יוכיחו מה הם שווים והם בהחלט שווים הרבה!
MTA2311 כתב:שחקן המפתח שם הוא מאצ'באן. אם הוא יעשה את הדברים שהוא עושה כל העונה, יהיה מאוד קשה לחזור עם ניצחון. מה שבטוח, יהיה משחק צמוד עם סקור נמוך
מאצ'באן ? מי זה מאצ'באן ? נשמע מוכר וואי וואי איזה פחד אלוהים ואיזה שחקן מדהים אם הוא משחק חבל בכלל למכבי להגיע לשם אם מאצ'באן האדיר יהיה טוב.
צודק סליחה.. נוסעים לשם וחוזרים עם 40 הפרש מינימום. פשוט תגובה של טמבל. מילאן נותן עד עכשיו עונה גדולה והוא גורם משמעותי בעובדה שפרטיזן מדורגת לפני מילאנו שכולם פה היללו. התגובה הכי מפגרת שקראתי בפורום הזה
זה המשחק הראשון שנוכל לבחון את מכבי בלי פארמר. בוא נגיד שאני מאוד אשמח לראות שיוסי הוא זה שצודק ושכל המשחקים שבהם מכבי שיחקה בלי פארמר ונראיתה כמו פח אשפה היו מקריים.
זה הזמן של מכבי להוכיח שההצלחה עכשיו לא הייתה פאמר בלבד ושיש לקבוצה הזו דברים להציע מעבר לרכז המוכשר שעזב אותנו. כל זה צריך לקרות באחד האולמות הכי ביתיים ביורוליג. מקום שלמכבי אין ממנו זכרונות טובים ומול קבוצה שהיא אולי לא הכי מוכשרת בעולם, אבל נלחמת על מקומה בטופ 16.