13 ינואר 2012, 06:26
13 ינואר 2012, 07:52
13 ינואר 2012, 11:05
13 ינואר 2012, 11:53
13 ינואר 2012, 12:20
13 ינואר 2012, 13:26
עזריאל כתב:בתכנון העתידי מספר פעולות גדולות, וכמובן, אירוע אלטרנטיבי למשחקי הפיינל-פור.
13 ינואר 2012, 21:00
13 ינואר 2012, 21:31
14 ינואר 2012, 07:53
yzafrir כתב:יותר חשוב שיבטלו את חוק ארבעת הזרים , עם פיינל פור קבוצה ברמה של מכבי צריכה להסתדר בקלות....
14 ינואר 2012, 08:25
jol9 כתב:yzafrir כתב:יותר חשוב שיבטלו את חוק ארבעת הזרים , עם פיינל פור קבוצה ברמה של מכבי צריכה להסתדר בקלות....
החוק הזה לא שונה מהפיינל פור. שניהם ועוד עשרות חוקים הזויים נועדו למטרה
אחת ויחידה - לפגוע במכבי.
אם לפחות זה היה מקדם את הכדורסל הישראלי אז מילא, אבל זה עושה את ההיפך.
הם מציגים את זה כעידוד התחרות והגברת העניין אבל זה שקר אחד גדול.
רוצים לשפר את התחרותיות? שיילכו לעבוד וישתפרו.
גוגל הפכו למה שהם לא עי החלשת יאהו וms אלא עי עבודה קשה
שהביאה מוצר טוב. ככה עושים את זה
14 ינואר 2012, 09:29
15 ינואר 2012, 15:34
חנו'ש כתב:עזריאל כתב:בתכנון העתידי מספר פעולות גדולות, וכמובן, אירוע אלטרנטיבי למשחקי הפיינל-פור.
על איזה אירוע אלטרנטיבי מדובר??
אתם הולכים לבקש מהנהלת מכבי לקיים סדרת משחקים של הטוב מ-5 מול הפועל??
כי זה בהחלט יכול להיות נחמד...
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:יותר חשוב שיבטלו את חוק ארבעת הזרים , עם פיינל פור קבוצה ברמה של מכבי צריכה להסתדר בקלות....
אני מסכים איתך אבל אם היינו מדרגים איזה חוק עושה הכי הרבה נזק למכבי אז זה חוק ארבעת הזרים . הפיינל פור עושה נזק לא רק למכבי אלא לכל הקבוצות בסופו של דבר...
בוא נגיד שאם יבוטל חוק ארבעת הזרים אז די ברור שמכבי תנטוש את האדריאטית ותשאר רק בקופליג ויורוליג בלי לחשוב פעמים אבל אם יבוטל רק הפיינל פור אז אני לא בטוח שרעיון האדריטית לא יעלה שוב...
15 ינואר 2012, 18:15
עזריאל כתב:אתה באמת חושב שהפיינל פור פוגע בכל קבוצות הליגה?
הפיינל פור נועד לפגוע אך ורק במכבי. כל שאר הקבוצות בליגה, לא רק שלא נפגעות, אלא להפך- מקבלות הזדמנות לקחת אליפות במשחק אחד.
אתה רואה במצב שבו היינו מפסידים את האליפות לחולון או לגליל במצב של סדרה, ולא בפיינל פור?
15 ינואר 2012, 18:28
חנו'ש כתב:עזריאל כתב:אתה באמת חושב שהפיינל פור פוגע בכל קבוצות הליגה?
הפיינל פור נועד לפגוע אך ורק במכבי. כל שאר הקבוצות בליגה, לא רק שלא נפגעות, אלא להפך- מקבלות הזדמנות לקחת אליפות במשחק אחד.
אתה רואה במצב שבו היינו מפסידים את האליפות לחולון או לגליל במצב של סדרה, ולא בפיינל פור?
הפיינל פור פוגע בכולם בעיקר כי הוא מונע מכל הקבוצות לקחת אליפות, פשוט מהסיבה הפשוטה שדבר כזה, "אליפות", כבר לא קיים מאז ביטול הסדרות.
זה שגליל מספרת לעצמה שהיא היתה אלופה לפני כשנה זה מאוד נחמד אבל זה פשוט לא המציאות, היא היתה מחזיקת גביע ולא מעבר. הפעם היחידה שגליל היתה אלופה היתה ב-93.
גם אני יכולה להגיד לעצמי עד מחר שאני אלופת העולם בהדיפת כדור ברזל, זה לא יהפוך את זה למציאות....
15 ינואר 2012, 18:34
15 ינואר 2012, 18:38
felix_r כתב:לא יודע... ממש לא בא לי לשתף פעולה עם פעילי צ'ה, גם אם זה למען מטרה נעלה.
15 ינואר 2012, 18:39
felix_r כתב:לא יודע... ממש לא בא לי לשתף פעולה עם פעילי צ'ה, גם אם זה למען מטרה נעלה.
15 ינואר 2012, 19:08
חנו'ש כתב:felix_r כתב:לא יודע... ממש לא בא לי לשתף פעולה עם פעילי צ'ה, גם אם זה למען מטרה נעלה.
פליקס אל תגזים, זה לא שמדובר באוהדי הפועל תל אביב.
15 ינואר 2012, 19:22
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:לא יודע... ממש לא בא לי לשתף פעולה עם פעילי צ'ה, גם אם זה למען מטרה נעלה.
בשנים האחרונות הם הצליחו לאמץ את רוב הגועל של אוהדי החניה.
זו לא דיעה נחרצת, אלא הרגשה אישית שלי.
15 ינואר 2012, 19:53
חנו'ש כתב:עזריאל כתב:אתה באמת חושב שהפיינל פור פוגע בכל קבוצות הליגה?
הפיינל פור פוגע בכולם בעיקר כי הוא מונע מכל הקבוצות לקחת אליפות, פשוט מהסיבה הפשוטה שדבר כזה, "אליפות", כבר לא קיים מאז ביטול הסדרות.
זה שגליל מספרת לעצמה שהיא היתה אלופה לפני כשנה זה מאוד נחמד אבל זה פשוט לא המציאות, היא היתה מחזיקת גביע ולא מעבר. הפעם היחידה שגליל היתה אלופה היתה ב-93.
גם אני יכולה להגיד לעצמי עד מחר שאני אלופת העולם בהדיפת כדור ברזל, זה לא יהפוך את זה למציאות....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:לא יודע... ממש לא בא לי לשתף פעולה עם פעילי צ'ה, גם אם זה למען מטרה נעלה.
בשנים האחרונות הם הצליחו לאמץ את רוב הגועל של אוהדי החניה.
זו לא דיעה נחרצת, אלא הרגשה אישית שלי.