פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 פברואר 2012, 19:44
סוגרים את הטופ 16 מול ברצלונה בספרד .
יש לנו מה למכור אחרי התצוגה שלנו מולם בהיכל ?
צאק איידסון לא ישחק .
28 פברואר 2012, 19:45
טיסה ב6 בבוקר, משחק שלישי ב4 ימים, חסר משמעות להמשך העונה.. אני בספק שאלו התנאים האידיאליים לשבור את קללת ברצלונה.
28 פברואר 2012, 19:47
מסכנים מכבי..אחרי בארסה יש להם משחק בקרואטיה ביום שבת ומשחק בפחים ביום ראשון..
28 פברואר 2012, 19:49
מכבי מגיעה לברצלונה במצב לא טוב. גם עומס עצום בזמן האחרון וגם כושר לא מי יודע מה. אני בהחלט מקווה שמכבי לא תתפרק מחר כי זה בהחלט דבר שיכול להתרחש.
28 פברואר 2012, 20:26
זלמנסון ישחק??
28 פברואר 2012, 20:50
חנו'ש כתב:זלמנסון ישחק??

הילד עוד בבית ספר, איזה ישחק?
הכי חשוב לעבור את זה, בלי פציעות, ולתת דקות לשחקנים שבכושר פחות טוב
28 פברואר 2012, 22:04
לא נראה לי שלשתי הקבוצות יש עצבים למשחק הזה, ולכן אני לא צופה איזה בלואו אאוט.
יהיה בסדר.
28 פברואר 2012, 22:05
הממממ, סופו מגיע אחרי מנוחה של שבוע, לאנגפורד לא שיחק אתמול. יש סיבה להיות אופטימיים? לא במיוחד כי אנחנו לא כל כך מסתדרים עם הסייז שלהם. אבל שווה לדעתי לבלאט לראות מה סופו עושה 25 דקות מולם על הפרקט.
28 פברואר 2012, 22:07
שחף כתב:הממממ, סופו מגיע אחרי מנוחה של שבוע, לאנגפורד לא שיחק אתמול. יש סיבה להיות אופטימיים? לא במיוחד כי אנחנו לא כל כך מסתדרים עם הסייז שלהם. אבל שווה לדעתי לבלאט לראות מה סופו עושה 25 דקות מולם על הפרקט.
איזה 25 דקות?
סופו עם ברך נפוחה משני ליטר מים ואתה רוצה שהוא ישחק 25 דקות רק בשביל לבדוק משהו לשנה הבאה?
במשחק חסר חשיבות צריך רוטציה רגילה..לא יותר מדי ולא פחות מדי..מי שצריך ומי שטוב ישחק..
28 פברואר 2012, 22:08
לא 25 דקות בשביל לבדוק דברים לעונה הבאה. בשביל לראות אם הוא יכול לעשות את זה עוד שבועיים.
28 פברואר 2012, 22:14
שחף כתב:לא 25 דקות בשביל לבדוק דברים לעונה הבאה. בשביל לראות אם הוא יכול לעשות את זה עוד שבועיים.
אני לא חשובת שזה קשור
נגד פאו אני לא רואה אותו אפקטיבי בגלל אוברדוביץ' ונגד קאזאן..הקו הקדמי שלהם לא מה שינצח(או יפסיד)להם את המשחק..
כל שנייה שסופו משחק מתוזמנת והצוות של מכבי יודע טוב מאוד כמה הוא יכול וכמה הוא צריך לשחק(כמובן בתנאי שהוא לא מוחלף קודם כי הוא לא במשחק טוב)
28 פברואר 2012, 22:15
לא יודע מה האגדה עם אובראדוביץ'. זה לא שהוא חיסל את סופו, סופו פשוט היה לא מרוכז לחלוטין בגמר, איבד כדורים ועשה פאולים דביליים. אובראדוביץ' לא עשה איזה משהו מיוחד שמאמנים אחרים לא עשו מול סופו.
28 פברואר 2012, 22:26
שחף כתב:לא יודע מה האגדה עם אובראדוביץ'. זה לא שהוא חיסל את סופו, סופו פשוט היה לא מרוכז לחלוטין בגמר, איבד כדורים ועשה פאולים דביליים. אובראדוביץ' לא עשה איזה משהו מיוחד שמאמנים אחרים לא עשו מול סופו.
זה לא פעם ראשונה שסופו פוגש את אוברדוביץ'..הוא בשיטתיות לא מצליח לשחק טוב נגד פאו..
28 פברואר 2012, 22:28
כמה פעמים סופו כבר שיחק טוב, להוציא את העונה הראשונה שלו באולימפיאקוס, לפני שהגיע למכבי? האיש הגיע למשקל של 180 ק"ג.
28 פברואר 2012, 22:37
סופו שיחק מעט מאוד אבל תמיד היה מאוד יעיל..
29 פברואר 2012, 05:11
Holiday_Armadillo כתב:סופו שיחק מעט מאוד אבל תמיד היה מאוד יעיל..
כולל סדרת ההצלבה ב-06 מול מכבי שבה ראיתי פעם ראשונה כמה נזק הוא יכול לעולל בכמה דקות.
אבל אוברדוביץ' כן מוצא דרך לחסל אותו כל פעם מחדש , בעיני זה רק מוכיח שגם הוא מבין שמדובר בלב של הקבוצה ומתמקד בו כמו שמסינה עשה לפארקר וניקולה כשהוא נותן לסולומון לחגוג.
מצד שני הדרך שבה הוא הוציא אותו מהמשחק היתה דרך עבירות מיותרות בשני צידי המגרש ופה המקום של בלאט להוציא אותו מהמלכודות האלו.
29 פברואר 2012, 05:50
איזה מבאס זה שדווקא משחק נגד ברצלונה הופך למשחק לפרוטוקול בלבד....
29 פברואר 2012, 09:40
yzafrir כתב:איזה מבאס זה שדווקא משחק נגד ברצלונה הופך למשחק לפרוטוקול בלבד....
זה דווקא משמח, כי המאמן שלך לא יודע לשחק נגד בארסה
29 פברואר 2012, 09:43
אין לנו כל כך כלים מול קבוצה שיש לה 4 שחקנים של 2.09 מ' ומעלה(שני סבן פוטרים) כל עוד הקו הקדמי שלנו מורכב מהנדריקס,סופו, אליהו ובלו.
29 פברואר 2012, 09:45
סך הכל אני מצפה לתצוגה יפה של מכבי , ברור שברצלונה פייבוריטית אבל העיקר שלא נתפרק כמו במדריד.