Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: חילוקי דעות בנוגע לעתידו של סופו: בלאט לא רוצה, ההנהלה כ

01 מרץ 2012, 11:22

עכשיו מפורסם בספורט 5 שמכבי שוקלת לוותר על מצ'באן. רק שלא נחשוב שזה כדי לפנות מקום לסופו כי מכבי שוקלת בנוסף לכך לוותר גם על סופו.
אם מכבי תוותר על מצ'באן, זו תהיה הטעות הכי גדולה של המועדון בעשור הזה. מצ'באן הולך להיות כוכב באירופה.

01 מרץ 2012, 11:57

שמואל1 כתב:עכשיו מפורסם בספורט 5 שמכבי שוקלת לוותר על מצ'באן. רק שלא נחשוב שזה כדי לפנות מקום לסופו כי מכבי שוקלת בנוסף לכך לוותר גם על סופו.
אם מכבי תוותר על מצ'באן, זו תהיה הטעות הכי גדולה של המועדון בעשור הזה. מצ'באן הולך להיות כוכב באירופה.

אתה צודק .

מנגד סופו כבר עכשיו כוכב באירופה גם אם אנשים עם זיכרון של ציפור כבר שחכו את זה בגלל הפציעונת שמפריעה לו לתפקד .

מכבי חייבת לשמור גם על סופו וגם על מאצ'באן ואם יוותרו על אחד משניהם זו תהיה בכיה להרבה שנים על הזדמנות לחזור למעמד של קבוצה שמתחרה על התואר שפוספסה.

במכבי שוקלים לוותר על מצ'באן

01 מרץ 2012, 13:11

מכבי ת"א אמנם העפילה לשלב ההצלבה עוד לפני ההפסד 70:67 אמש (רביעי) לברצלונה אבל בקבוצה לא נחים וחושבים על העונה הבאה. דייויד בלאט כבר סגר לשנתיים נוספות וכעת עובדים במועדון על סגל השחקנים. מילאן מצ'באן שהושאל לפרטיזן בלגרד אמור לחזור למדים הצהובים בקיץ, כאשר על פי חוזה ארוך הטווח עליו חתם כשנחת בנוקיה הוא צפוי להשתכר מעט יותר ממיליון דולרים בעונה הבאה. הצהובים בודקים אפשרות להשתחרר מחוזהו על מנת לחסוך את השכר הכבד של הסרבי.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 16793.html

01 מרץ 2012, 13:12

לוותר גם על סופו וגם על מאצ'באן??
וכל זה רק בשביל הנדריקס??
במכבי מתחילים להגזים, אפשר לחשוב שמדובר במינימום קובי בראינט.
באמת שיש גבול!!

Re: במכבי שוקלים לוותר על מצ'באן

01 מרץ 2012, 13:37

מאיפה הפליצו את הסכום הזה של יותר ממיליון דולר?? הוא לא הולך לקבל יותר ממיליון.
זאת תהיה שטות מוחלטת לוותר עליו ועל סופו. ואם זה רק בשביל הנדריקס, זאת החלטה מזעזעת. מאצ'בן, סופו, ולאנגפורד, צריכים להיות השחקנים שצריך להתמקד קודם כל בהשארתם. ובהבאת גארד זר. זה בראש סדר העדיפויות לשנה הבאה

01 מרץ 2012, 13:52

תמשיכו לא לאמין לי, ותראו לאן אנחנו מגיעים... ::

01 מרץ 2012, 13:54

אסף לדעתי הוא צפוי להרוויח בסביבות 700 אלף יורו שזה מיליון פלוס.
בלי שום קשר החוזה שלו גבוהה מאד, הרבה מעבר ליכולת שהציג ולאופן השימוש שלו במכבי.

אם לחתוך אותו פירשו להשאיר ולהביא לקבוצה שחקנים יותר טובים ושימושיים לשיטה, אני בעד.

01 מרץ 2012, 14:05

Mta_atic כתב:אסף לדעתי הוא צפוי להרוויח בסביבות 700 אלף יורו שזה מיליון פלוס.
בלי שום קשר החוזה שלו גבוהה מאד, הרבה מעבר ליכולת שהציג ולאופן השימוש שלו במכבי.

אם לחתוך אותו פירשו להשאיר ולהביא לקבוצה שחקנים יותר טובים ושימושיים לשיטה, אני בעד.

הוא ירוויח 525 אלף יורו, שזה פחות ממיליון דולר. ובלי קשר, הוא שווה מיליון דולר, וגם יותר. זה שחקן שהולך ליהיות אחד הגבוהים הטובים ביבשת, ולוותר עליו שיש לנו אותו חתום זה יהיה דבר אידיוטי

01 מרץ 2012, 14:18

אולי יש לבלאט כוונה להסיט את הנדריקס לשחק 4 ולהביא סנטר עם אינסייד-אאוטסייד גיים כמו מונטנייס שיוכל לשחק לידו באפקטיביות גבוהה, בזמן שליאור ילך לספסל.

01 מרץ 2012, 17:29

שחף כתב:אולי יש לבלאט כוונה להסיט את הנדריקס לשחק 4 ולהביא סנטר עם אינסייד-אאוטסייד גיים כמו מונטנייס שיוכל לשחק לידו באפקטיביות גבוהה, בזמן שליאור ילך לספסל.

הלוואי. זה יכול לעבוד.
מי זה מונטנייס?

01 מרץ 2012, 17:44

felix_r כתב:
שחף כתב:אולי יש לבלאט כוונה להסיט את הנדריקס לשחק 4 ולהביא סנטר עם אינסייד-אאוטסייד גיים כמו מונטנייס שיוכל לשחק לידו באפקטיביות גבוהה, בזמן שליאור ילך לספסל.

הלוואי. זה יכול לעבוד.
מי זה מונטנייס?

לא יודעת אם הבנת אותו ואתה סתם צוחק עליו אבל הוא התכוון למוטיונאס הליטאי..
אני אישית חושבת שזה רעיון לא טוב כי הוא באמת בשנה-שנתיים הקרובות יהיה ב-NBA..שרמאדיני עדיף לטווח ארוך..

01 מרץ 2012, 18:05

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

הלוואי. זה יכול לעבוד.
מי זה מונטנייס?

אני אישית חושבת שזה רעיון לא טוב כי הוא באמת בשנה-שנתיים הקרובות יהיה ב-NBA..שרמאדיני עדיף לטווח ארוך..

הוא נבחר בדראפט?

01 מרץ 2012, 18:06

מוטיאונאס? כן

01 מרץ 2012, 18:07

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

הלוואי. זה יכול לעבוד.
מי זה מונטנייס?

הוא נבחר בדראפט?

כן..סיבוב ראשון בחירה 20 ע''י מינסוטה..

01 מרץ 2012, 18:20

כמה הוא מרוויח עכשיו?
ומתי הוא עשה את פריצת הדרך שלו?

יכול להיות שתמורת חוזה טוב הוא יסכים להישאר באירופה?

01 מרץ 2012, 18:22

מעניין אם במצב שמכבי לא תצליח להשאיר את הנדריקס (יקבל חוזה ממש גבוה בבארסה למשל), עדיין יחליטו שם לוותר על סופו??

01 מרץ 2012, 18:34

כוונות שכאלה, סופן להיגמר בהחתמה של שחקנים בינוניים מאוד, במקום שחקנים טובים שכבר הוכיחו את עצמם.

אבל הדיבורים האלה, מוכיחים כנראה את מה שאחדים כאן בפורום אמרו - שלמכבי יש תקרה תקציבית הרבה יותר נמוכה ממה שחשבנו.
אני אישית חשבתי, שההצלחה של שתי העונות האחרונות, תעודד את ההנהלה, לאפשר בנייה קצת יותר בטוחה ולטווח ארוך, וזה אומר להחתים
מחדש שחקנים שהוכיחו את עצמם כאן.

אני פשוט חושב שכמו שבלאט לא ממש פגע עם סמית', הוא יכול לא ממש לפגוע עם סנטר שיגיע במקום סופו, ולכן זה סיכון די גדול.

01 מרץ 2012, 20:00

jol9 כתב:

כוונות שכאלה, סופן להיגמר בהחתמה של שחקנים בינוניים מאוד, במקום שחקנים טובים שכבר הוכיחו את עצמם.

אבל הדיבורים האלה, מוכיחים כנראה את מה שאחדים כאן בפורום אמרו - שלמכבי יש תקרה תקציבית הרבה יותר נמוכה ממה שחשבנו.
אני אישית חשבתי, שההצלחה של שתי העונות האחרונות, תעודד את ההנהלה, לאפשר בנייה קצת יותר בטוחה ולטווח ארוך, וזה אומר להחתים
מחדש שחקנים שהוכיחו את עצמם כאן.

אני פשוט חושב שכמו שבלאט לא ממש פגע עם סמית', הוא יכול לא ממש לפגוע עם סנטר שיגיע במקום סופו, ולכן זה סיכון די גדול.

שחקנים שהוכיחו את עצמם זה ליאור? ליאור בלי ספק מוכיח כל פעם מחדש שהוא לא יכול לקלוע מול גבוהים מאסיביים, כמו אתמול.

01 מרץ 2012, 20:03

למה מכבי כל הזמן מחפשת שחקנים חדשים? הביאו את מאצבן לתקופה ארוכה במחיר טוב.
עכשיו כשהוא טוב, רוצים להיפטר ממנו? לא ברור..

01 מרץ 2012, 20:07

Allan Turing כתב:למה מכבי כל הזמן מחפשת שחקנים חדשים? הביאו את מאצבן לתקופה ארוכה במחיר טוב.
עכשיו כשהוא טוב, רוצים להיפטר ממנו? לא ברור..

באמת מוזר גם בהתחשב בכך שמכבי כבר בזבזה לא מעט כסף עליו (ביי אאוט לא קטן + הכסף ששולם לו עד כה), ועוד לא זכינו להנות ממנו אז למה זה היה טוב?
לפחות תנסו, מקסימום לא יהיה טוב אז תיפטרו מהחוזה.
פרסם תגובה