27 מרץ 2012, 21:49
27 מרץ 2012, 21:52
27 מרץ 2012, 21:54
27 מרץ 2012, 21:56
Maccabikid כתב:הבעיה היחידה היא שגם אם נעלה לפיינל פור אני לא רואה אותנו עוברים את החצי גמר..
27 מרץ 2012, 21:57
itay92 כתב:Maccabikid כתב:הבעיה היחידה היא שגם אם נעלה לפיינל פור אני לא רואה אותנו עוברים את החצי גמר..
ולפני שהסדרה התחילה ראית שאנחנו נעבור את פאו??
קצת אמונה בקבוצה שלך...
27 מרץ 2012, 21:59
27 מרץ 2012, 22:02
LIAV10 כתב:למה מי זה אנדריי קריליינקו?
27 מרץ 2012, 22:03
27 מרץ 2012, 22:05
27 מרץ 2012, 22:07
27 מרץ 2012, 22:08
MTA2311 כתב:אני בטוח שגם פאו כבר עשו השוואת לצסקא, אחרי המשחק הראשון שבוע שעבר. הסדרה הזאת עוד רחוקה מלהיות גמורה, מדובר פה באובראדוביץ', דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט. לנצח אותם 3 פעמים ברצף, כש2 משחקים בהפרש של 48 שעות, זאת משימה מאוד( מאוד) קשה.
27 מרץ 2012, 22:16
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:אני בטוח שגם פאו כבר עשו השוואת לצסקא, אחרי המשחק הראשון שבוע שעבר. הסדרה הזאת עוד רחוקה מלהיות גמורה, מדובר פה באובראדוביץ', דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט. לנצח אותם 3 פעמים ברצף, כש2 משחקים בהפרש של 48 שעות, זאת משימה מאוד( מאוד) קשה.
למה כל פעם חוזרים על הניצחון ברצף הזה? צריך ללכת משחק משחק. כמו שניצחנו "ברצף" את קאחה, ופאו ניצחו את בארסה, וכו' וכו', צריך ללכת משחק משחק.
חסר לנו ניצחון אחד בנוקיה על פאו. אפשרי? בהחלט. לא צריך לחשוב מה היה. ניצחון אחד וזהו. רק שינצחו!
27 מרץ 2012, 22:24
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:אני בטוח שגם פאו כבר עשו השוואת לצסקא, אחרי המשחק הראשון שבוע שעבר. הסדרה הזאת עוד רחוקה מלהיות גמורה, מדובר פה באובראדוביץ', דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט. לנצח אותם 3 פעמים ברצף, כש2 משחקים בהפרש של 48 שעות, זאת משימה מאוד( מאוד) קשה.
למה כל פעם חוזרים על הניצחון ברצף הזה? צריך ללכת משחק משחק. כמו שניצחנו "ברצף" את קאחה, ופאו ניצחו את בארסה, וכו' וכו', צריך ללכת משחק משחק.
חסר לנו ניצחון אחד בנוקיה על פאו. אפשרי? בהחלט. לא צריך לחשוב מה היה. ניצחון אחד וזהו. רק שינצחו!
כי זאת סדרה, ואי אפשר להתעלם ממה שהיה קודם. אין אמירה יותר קלישאתית מ"צריך ללכת משחק משחק". אתה משחק מול אותה קבוצה 4 פעמים בשבוע וחצי, המאמנים כבר מכירים אחד את השני בעל פה, השחקנים מכירים אחד את השני בעל פה, וכשאין כבר הפתעות קשה לנצח קבוצה 3 פעמים ברצף. לא יעזור כלום.
27 מרץ 2012, 22:28
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:אני בטוח שגם פאו כבר עשו השוואת לצסקא, אחרי המשחק הראשון שבוע שעבר. הסדרה הזאת עוד רחוקה מלהיות גמורה, מדובר פה באובראדוביץ', דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט. לנצח אותם 3 פעמים ברצף, כש2 משחקים בהפרש של 48 שעות, זאת משימה מאוד( מאוד) קשה.
כי זאת סדרה, ואי אפשר להתעלם ממה שהיה קודם. אין אמירה יותר קלישאתית מ"צריך ללכת משחק משחק". אתה משחק מול אותה קבוצה 4 פעמים בשבוע וחצי, המאמנים כבר מכירים אחד את השני בעל פה, השחקנים מכירים אחד את השני בעל פה, וכשאין כבר הפתעות קשה לנצח קבוצה 3 פעמים ברצף. לא יעזור כלום.
כל משחק זה סיפור אחר. כמו שמכבי נראו כמו קבוצת ילדים במשחק הראשון, והיו אדירים בשני.
בסופו של דבר, איך שלא נחשב ונסובב את זה, נשאר לנו משחק אחד לנצח. נראה לי מיותר לחשוב מה היה, כי מה שהיה היה. נגמר. לא לחשוב שבגלל שכבר ניצחנו, אז יהיה קשה לנצח.
יש משחק אחד, צריך לבוא באנרגיות, ולנצח!
27 מרץ 2012, 22:29
27 מרץ 2012, 22:30
Maccabikid כתב:הבעיה היחידה היא שגם אם נעלה לפיינל פור אני לא רואה אותנו עוברים את החצי גמר..
27 מרץ 2012, 22:54
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:אני בטוח שגם פאו כבר עשו השוואת לצסקא, אחרי המשחק הראשון שבוע שעבר. הסדרה הזאת עוד רחוקה מלהיות גמורה, מדובר פה באובראדוביץ', דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט. לנצח אותם 3 פעמים ברצף, כש2 משחקים בהפרש של 48 שעות, זאת משימה מאוד( מאוד) קשה.
כל משחק זה סיפור אחר. כמו שמכבי נראו כמו קבוצת ילדים במשחק הראשון, והיו אדירים בשני.
בסופו של דבר, איך שלא נחשב ונסובב את זה, נשאר לנו משחק אחד לנצח. נראה לי מיותר לחשוב מה היה, כי מה שהיה היה. נגמר. לא לחשוב שבגלל שכבר ניצחנו, אז יהיה קשה לנצח.
יש משחק אחד, צריך לבוא באנרגיות, ולנצח!
המשפט הזה ממחיש בדיוק את מה שאני אומר.
ציטוט של דיוויד בלאט:"אני עכשיו חושב רק על המשחק ביום חמישי ואיך לנצח את פאו שלוש פעמים ברציפות". אין מה לעשות אסף, עם כמה שכולנו היינו רוצים לחשוב שאפשר להתעלם ממה שהיה ולבוא כמו חדשים במשחק הבא, זה פשוט בלתי אפשרי. זה כמובן לא אומר שאי אפשר לנצח, אבל זה רק מוסיף לקושי הקיים.
27 מרץ 2012, 23:00
מכביסט27 כתב:Maccabikid כתב:הבעיה היחידה היא שגם אם נעלה לפיינל פור אני לא רואה אותנו עוברים את החצי גמר..
למה לחפש בעיות בכל דבר? קודם שנעלה לפיינל פור, שזה יהיה הישג עצום בפני עצמו לקבוצה שנבנתה כאן השנה.
צסק"א? תאמין לי שגם הם מפחדים ממכבי. שתי הקבוצות הן מפאר הכדורסל האירופי, אם נעלה לא נבוא לשם כדי להיות תפאורה זה בטוח..
מכבי מוכיחה לי בסדרה הזאת שגם אם אתה אנדרדוג ואין לך ביתיות זה לא משנה כלום.
28 מרץ 2012, 00:46
מכביסט27 כתב:Maccabikid כתב:הבעיה היחידה היא שגם אם נעלה לפיינל פור אני לא רואה אותנו עוברים את החצי גמר..
למה לחפש בעיות בכל דבר? קודם שנעלה לפיינל פור, שזה יהיה הישג עצום בפני עצמו לקבוצה שנבנתה כאן השנה.
צסק"א? תאמין לי שגם הם מפחדים ממכבי. שתי הקבוצות הן מפאר הכדורסל האירופי, אם נעלה לא נבוא לשם כדי להיות תפאורה זה בטוח..
מכבי מוכיחה לי בסדרה הזאת שגם אם אתה אנדרדוג ואין לך ביתיות זה לא משנה כלום.
28 מרץ 2012, 04:38