Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

דמונד מאלט

29 מרץ 2012, 22:13

פשלת סקאוטינג די מביכה של מכבי. לא יודע מי האשמים פה(את בלאט לבד קשה להאשים. יש לו מספיק דברים אחרים לעשות בעונה הזאת), אבל זה ממש לא מסוג המקרים שאפשר לפטור ב"נו זה אמצע העונה ואת מי כבר היה להביא". מכבי ידעה מהשנייה שפארמר חתם על חוזה שהוא פה לטווח זמן מוגבל. ועדיין הכי טוב מכמעט שלושה חודשים שפארמר היה פה שמכבי הצליחה למצוא היה גארד בן 34 בלי הגנה ובלי עמדה מוגדרת לרמות האלה. וזה כשבלאט התנגד בקיץ להחתים את שאראס באותו גיל, ועם רזומה ויכולת עדיפים בהרבה. כבר היה עדיף קומבו גארד שהיה נותן דקות מנוחה סבירות ללאנגפורד. לא ברור בכלל.

Re: דמונד מאלט

29 מרץ 2012, 22:16

מה יש לפתוח עליו אשכול? את מי כבר היה אפשר להביא?

29 מרץ 2012, 22:17

האמת? היה עדיף כבר קומבו גארד מהמחנות. מאלט נראה כמו גוראן ירטין, אפילו פחות מזה.

29 מרץ 2012, 22:20

הפאשלה היא לא דווקא בבחירה בו אלא בזה שלא הביאו מלכתחילה שחקן ליום שפארמר יעזוב .
כשהביאו אותו באמת לא יכלו להביא אף אחד אחר בסכומים המצחיקים שמכבי הקצת לעניין...

29 מרץ 2012, 22:21

שחף כתב:האמת? היה עדיף כבר קומבו גארד מהמחנות. מאלט נראה כמו גוראן ירטין, אפילו פחות מזה.

מה הוא כבר עשה היום שגרם לך לפתוח ת'רד? כולה עלה ל3 דקות בשביל לזרוק ואולי להוציא משהו מהמשחק, וגם קלע שלשה אחת.. אין הרבה מה להאשים אותו במצב שנוצר, בכמות הדקות שהוא מקבל, ובניצול הלא טוב שבלאט עושה בו. סך הכל הוא דווקא נראה בחור חיובי, ותמיד עם אנרגיות, גם אחרי משחקים רצופים שהוא לא משחק. לא עושה פרצופים. הוא צריך להיות המחליף שלאנגפורד על הספסל, פניני צריך להיות המחליף של סמית', ופאפאס ואוחיון יסגרו את עמדת הרכז. בלי ניסויים מטומטמים, ובלי בורשטיין

29 מרץ 2012, 22:25

אני חושב שבין מיליון הניסויים שבלאט עושה אם אפשר היה להריץ אותו כמחליף של לאנגפורד לאורך יותר זמן בלאט היה עושה את זה. העניין הוא שהאיש חלש פיזית יחסית למספר 2 ולא שומר כל כך. שתי התכונות האלה בעייתיות לשחקן ספסל. בעיני לעמדה כ''כ חשובה היה צריך להחתים שחקן שעושה יותר מ"לא לעשות פרצופים כשהוא על הספסל".

29 מרץ 2012, 22:30

אם כבר לפתוח תרד על מישהו זה על פניני שהעונה הזאת פשוט לא הופיעה אפילו פעם אחת .
ועוד היו פה כאלו שנה שעברה שחשבו שהוא צריך להיות ה-3 המוביל של מכבי....
אפשר להתנחם בזה שלפי כל הקריירה שלו אז שנה הבאה תיהיה לו עונה טובה כי כל הקריירה יש לו עונה אחת טובה ואחת גרועה....

29 מרץ 2012, 22:33

שחף כתב:אני חושב שבין מיליון הניסויים שבלאט עושה אם אפשר היה להריץ אותו כמחליף של לאנגפורד לאורך יותר זמן בלאט היה עושה את זה. העניין הוא שהאיש חלש פיזית יחסית למספר 2 ולא שומר כל כך. שתי התכונות האלה בעייתיות לשחקן ספסל. בעיני לעמדה כ''כ חשובה היה צריך להחתים שחקן שעושה יותר מ"לא לעשות פרצופים כשהוא על הספסל".

הוא חלש פיזית, ובגלל זה הוא צריך להיות הSG המחליף, כי יוצא שכשהוא על המגרש, גם הרכז המחליף על המגרש, ופאפאס הוא שחקן שיכול לשמור גם מספרי 2 ו3, כך שמאלט יוכל להיות SG, אבל לשמור את הרכז, כך שבעיית הפיזיות שלו תהיה פחות משמעותית. חוץ מזה, זה בטח ובטח שעדיף על בורשטיין

29 מרץ 2012, 22:37

ממתי שחקן זר שבא למכבי באמצע העונה - גארד או לא, מצליח? זה לא קרה וזה גם לא יקרה, ולמי שהיו אשליות שזה יקרה - חי בסרט.

29 מרץ 2012, 22:44

yzafrir כתב:אם כבר לפתוח תרד על מישהו זה על פניני שהעונה הזאת פשוט לא הופיעה אפילו פעם אחת .
ועוד היו פה כאלו שנה שעברה שחשבו שהוא צריך להיות ה-3 המוביל של מכבי....
אפשר להתנחם בזה שלפי כל הקריירה שלו אז שנה הבאה תיהיה לו עונה טובה כי כל הקריירה יש לו עונה אחת טובה ואחת גרועה....

לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל בעונה הזאת אתה צודק לגמרי. פניני פשוט זוועה.

29 מרץ 2012, 23:45

פניני כשהוא במשבר הוא במשבר עד הסוף..
יש שחקנים שפשוט לא נכנסים להם הכדורים אבל כשפניני במשבר אין טבעת אפילו..הכל איירבול..
אני זוכרת לפחות שלושה מקרים של איירבול ממנו השנה..

30 מרץ 2012, 00:05

גם העונה הקודמת של פניני לא הייתה טובה. אנשים שוכחים את זה, כי סיום העונה שלו היה מצויין.

30 מרץ 2012, 05:20

asafb96 כתב:
שחף כתב:אני חושב שבין מיליון הניסויים שבלאט עושה אם אפשר היה להריץ אותו כמחליף של לאנגפורד לאורך יותר זמן בלאט היה עושה את זה. העניין הוא שהאיש חלש פיזית יחסית למספר 2 ולא שומר כל כך. שתי התכונות האלה בעייתיות לשחקן ספסל. בעיני לעמדה כ''כ חשובה היה צריך להחתים שחקן שעושה יותר מ"לא לעשות פרצופים כשהוא על הספסל".

הוא חלש פיזית, ובגלל זה הוא צריך להיות הSG המחליף, כי יוצא שכשהוא על המגרש, גם הרכז המחליף על המגרש, ופאפאס הוא שחקן שיכול לשמור גם מספרי 2 ו3, כך שמאלט יוכל להיות SG, אבל לשמור את הרכז, כך שבעיית הפיזיות שלו תהיה פחות משמעותית. חוץ מזה, זה בטח ובטח שעדיף על בורשטיין

צודק. בטח ובטח ובטח בלי בורשטיין. לגבי מאלט, הוא סקורר בקנה מידה יורוליג וקורה לו מה שקורה לרבים וטובים במכבי: הלחץ מכריע. לונצ'אר דוגמא מצויינת להמחיש זאת.
אין לי טענות אליו. שיסיים ויחזור לבלגיה ואיתו טל.

30 מרץ 2012, 09:29

שחף, אתה יעצת כאן להחתים אותו ואף התגאת בזה.
אני אפילו זוכר שפירגנתי לך ואמרתי שאם הוא נכשל אתה אחראי. :)

30 מרץ 2012, 09:32

אני לא סקאוט של מכבי ואמור להיות לה קצת יותר מידע ונתונים עליו מאשר לי. מודה? טעיתי. חשבתי שהבחור רכז. הוא לא כזה בכלל.

30 מרץ 2012, 09:45

עוד אחת מההחתמות ההזויות של מכבי בשנים האחרונות...

30 מרץ 2012, 09:46

שחף כתב:אני לא סקאוט של מכבי ואמור להיות לה קצת יותר מידע ונתונים עליו מאשר לי. מודה? טעיתי. חשבתי שהבחור רכז. הוא לא כזה בכלל.

זה ידוע שהשחקן הזה לא רכז. הבנאדם בן 34 וזאת ממש לא השנה הראשונה שלו באירופה. הוא אף פעם לא היה רכז.

30 מרץ 2012, 09:54

לא הזוי בכלל, מכבי מחתימה לפעמים שחקנים של 200 או 300 אלף דולר באמצע עונה וזה אף פעם לא עובד.

30 מרץ 2012, 09:55

yarinsaky כתב:לא הזוי בכלל, מכבי מחתימה לפעמים שחקנים של 200 או 300 אלף דולר באמצע עונה וזה אף פעם לא עובד.

אני בטוח שהיו יכולים למצוא שחקן יותר מתאים, עם קצת יותר סקאוט.

30 מרץ 2012, 10:00

יכול להיות, אבל סיכוי נמוךש זה יעבוד במכבי. היסטורית זה פשוט לא עבד אף פעם במכבי .
במקרה של מאלט פשוט חיפשו מתחת לפנס, דבר שקורה הרבה בשנים האחרונות עם כל מיני שחקנים שהצטיינו נגד מכבי.

ד"א , מספיק ששתי שלשות שלו היו נכנסות אתמול והיו מכתירים אותו כשפן החדש.
פרסם תגובה