טופ 16, מח' 1: סיינה vs מכבי ת״א - חמישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 1: סיינה vs מכבי ת״א - חמישי, 21:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2012, 22:42

jol9 כתב:זאת לא קבוצה חלשה יותר ממכבי של אדלר. וגם לא מחלק מהקבוצות האפורות והבינוניות של מכבי בשנות ה-90, שלא עשו שום דבר עם עצמן.

זאת בהחלט אחת הקבוצות החלשות ביותר מאז תחילת המילניום.

לדעתי היא יותר חלשה מהקבוצה של אדלר שהיה לה את ג'מצ'י והנפלד ומרסר. לקבוצה הזו יש את אליהו וזהו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2012, 22:42

~Box & 1~ כתב:
roy1000 כתב:
אני חושב שכולם די צפו את הבעיות שיהיו בטופ 16. לא ממש הפתעה.

זו הקבוצה הכי חלשה של מכבי שאני זוכר ב- 30 השנים האחרונות. בשנה נורמלית, הקבוצה הזו בכלל לא הייתה מגיע לטופ 16, אבל הבית המוקדם המצחיק דאג לזה.

אני לא בטוח שהיה כל כך קל לצפות שהקבוצה תראה ככה.
העניין הוא שהיו כמה שחקנים חדשים שהוכיחו את עצמם בעבר ואף אחד לא חשב שהם ידרכו במקום כל כך הרבה זמן (מדלי, שרמנדיני)
ועוד מספר שחקנים שהובאו בלית ברירה ומתוך חנק.
כשמועדון פועל מתוך גישה של תקציב מהנמוכים באירופה והשם "מכבי" יציל לבד את המצב, לא מגיעים רחוק.
צריך להשאיר כאן שחקנים טובים מאוד למשך מספר שנים, זו הדרך.
כרגע אני לא יכול להצביע על אף שחקן שאני רואה אותו צריך להיות כאן כמה שנים, לעומת אולי שון ג'יימס היקמן והשחקנים הצעירים.

מישהו אמר את זה כאן לא מזמן.
השם "מכבי" היום הוא כבר לא כזה שיגרום לשחקנים לבחור בה בשביל פחות כסף, או להישאר בה לצורך העניין.
היה פעם במכבי בן אדם שכבר לא איתנו, והושמץ לא מעט בכל מקום אפשרי (חלק בצדק כנראה). בכל אופן, הוא היה דואג לשחקנים ממקום פנימי
ואמיתי, וכמה שזה נראה מצחיק, זה כן עזר להשאיר ולהביא לכאן שחקנים, שהיום לא יסתכלו לכיוון הזה בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 27 דצמבר 2012, 22:42

~Box & 1~ כתב:
misha כתב: לפתוח עם תומאס אני עוד יכול להבין כדי לשמור את ג'יימס מעבירות על ההתחלה, אבל למה אתה מחזיר אותו למשחק במחצית השנייה לאיזה חצי רבע בו רק קיבלנו בראש, אחרי שהוא נראה כמו מישהו עם איי קיו של מתחת ל-0 במחצית הראשונה?

כי אתה חייב "סנטר" כשג'יימס עושה עבירות.

להזכירך הוא יצא ב-5 עבירות למרות שתומאס קיבל יחסית הרבה דקות.

כנראה לא שמת לב אבל כל הדקות של תומאס במחצית השנייה היו ביחד עם ג'יימס בתחילת הרבע השלישי - 5 וחצי דקות בהן סיינה רק הגדילה את הפרש. אחרי שתומאס נראה איך שהוא נראה במחצית הראשונה, לא היה לו שום מקום על הפרקט (בטח לא על חשבון ליאור. וזה לא שליאור הבריק, פשוט תומאס היה תאונה מהלכת), הוא רק הזיק לקבוצה עם השטויות שעשה. אפילו פלאניניץ' אחרי אימון וחצי נראה יותר מתואם ממנו. בכלל, ההרכב שעלה למחצית השנייה רק תקע אותנו עוד יותר בבוץ.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2012, 22:43

roy1000 כתב:
jol9 כתב:זאת לא קבוצה חלשה יותר ממכבי של אדלר. וגם לא מחלק מהקבוצות האפורות והבינוניות של מכבי בשנות ה-90, שלא עשו שום דבר עם עצמן.

זאת בהחלט אחת הקבוצות החלשות ביותר מאז תחילת המילניום.

לדעתי היא יותר חלשה מהקבוצה של אדלר שהיה לה את ג'מצ'י והנפלד ומרסר. לקבוצה הזו יש את אליהו וזהו.

קבוצה מול קבוצה, אין לאדלריסטים שום סיכוי. הקבוצה ההיא היתה מפורקת ומסוכסכת מבפנים, כשהשחקן הכי חשוב שלה מושבת כל העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 22:47

NY boy כתב:
הנקודה שלי היא שיש שחקנים שמכבי צריכה כן להתאמץ כדי להשאיר אותם מספר שנים.
יתכן והיום שון ג'יימס נכנס למשבצת הזו, אבל מדאיגה אותי העובדה שבכל המשחקים בהם שון ג'יימס מצטיין מכבי מפסידה.

זה נובע בעיקר מהעובדה שג'יימס מקבל הרבה יותר כדורים ומשחקים עליו הרבה יותר כששאר השחקנים לא מתפקדים, בעיקר הגארדים. כשהגארדים מתפקדים, קולעים מבחוץ, עושים יותר, אז ג'יימס נדרש לקחת פחות על עצמו ולהיות יותר משלים. בנוסף לזה שזה גם כבר לא ממש נכון, ג'יימס משחק טוב כבר כמעט חודשיים, לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל ברוב המקרים מכבי ניצחה. 2 המשחקים הבולטים זה המשחקים נגד סיינה, שהיו משחקי השיא שלו ומכבי הפסידה אותם, אבל הוא בטח לא אשם בהפסדים. הוא לא אחראי ליכולת האנמית של הגארדים ולחוסר יכולתם לקלוע.

בלאט צריך למצוא את הדרך לאיזון בין ניצול טוב יותר של ג'יימס לבין המשחק עם הגארדים, אבל הבעיה העיקרית היא שבקו הגארדים שלנו פשוט קשה מאד לדעת לפני המשחק מה תקבל מכל שחקן וככה מאד קשה לבנות מדינה ועוד יותר לבנות יציבות.

כשהתייחסתי למדד ההפסדים מול ההצטיינות שון ג'יימס התכוונתי למשחקי היורוליג כמובן.
מסכים איתך לגבי חוסר היציבות של הגארדים. יש פה שאלה של איכות שחקנים מול אימון נכון שלהם.
בשנה שעברה היה את התירוץ שמשחקים בליגה אדריאטית ואין את הזמן לאמן,
מה התירוץ צריך להיות השנה?
~Box & 1~

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 22:50

misha כתב:
~Box & 1~ כתב:
misha כתב: לפתוח עם תומאס אני עוד יכול להבין כדי לשמור את ג'יימס מעבירות על ההתחלה, אבל למה אתה מחזיר אותו למשחק במחצית השנייה לאיזה חצי רבע בו רק קיבלנו בראש, אחרי שהוא נראה כמו מישהו עם איי קיו של מתחת ל-0 במחצית הראשונה?

כנראה לא שמת לב אבל כל הדקות של תומאס במחצית השנייה היו ביחד עם ג'יימס בתחילת הרבע השלישי - 5 וחצי דקות בהן סיינה רק הגדילה את הפרש. אחרי שתומאס נראה איך שהוא נראה במחצית הראשונה, לא היה לו שום מקום על הפרקט (בטח לא על חשבון ליאור. וזה לא שליאור הבריק, פשוט תומאס היה תאונה מהלכת), הוא רק הזיק לקבוצה עם השטויות שעשה. אפילו פלאניניץ' אחרי אימון וחצי נראה יותר מתואם ממנו. בכלל, ההרכב שעלה למחצית השנייה רק תקע אותנו עוד יותר בבוץ.

יכול להיות שאני לא זוכר בדיוק מתי תומאס היה ביחד עם ג'יימס,
אבל כשעומדת בפניך האפשרות לבחור בין ליאור שמאבד כל התקפה שנייה את הכדור ומקבל סלים מרגיזים מאוד מתחת לסל/בלי ריבאונדים,
מול תומאס שלפחות מספק מטריה אווירית מתחת לסל אבל אפס יכולות התקפיות וגם בילבול בהגנה, הבחירה נעשית מאוד לא קלה.
שום הרכב שלא תשים היום יתן לך בעיקר כאבי בטן.
~Box & 1~

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 22:53

jol9 כתב:
~Box & 1~ כתב:
roy1000 כתב:
אני חושב שכולם די צפו את הבעיות שיהיו בטופ 16. לא ממש הפתעה.

זו הקבוצה הכי חלשה של מכבי שאני זוכר ב- 30 השנים האחרונות. בשנה נורמלית, הקבוצה הזו בכלל לא הייתה מגיע לטופ 16, אבל הבית המוקדם המצחיק דאג לזה.

אני לא בטוח שהיה כל כך קל לצפות שהקבוצה תראה ככה.
העניין הוא שהיו כמה שחקנים חדשים שהוכיחו את עצמם בעבר ואף אחד לא חשב שהם ידרכו במקום כל כך הרבה זמן (מדלי, שרמנדיני)
ועוד מספר שחקנים שהובאו בלית ברירה ומתוך חנק.
כשמועדון פועל מתוך גישה של תקציב מהנמוכים באירופה והשם "מכבי" יציל לבד את המצב, לא מגיעים רחוק.
צריך להשאיר כאן שחקנים טובים מאוד למשך מספר שנים, זו הדרך.
כרגע אני לא יכול להצביע על אף שחקן שאני רואה אותו צריך להיות כאן כמה שנים, לעומת אולי שון ג'יימס היקמן והשחקנים הצעירים.

מישהו אמר את זה כאן לא מזמן.
השם "מכבי" היום הוא כבר לא כזה שיגרום לשחקנים לבחור בה בשביל פחות כסף, או להישאר בה לצורך העניין.
היה פעם במכבי בן אדם שכבר לא איתנו, והושמץ לא מעט בכל מקום אפשרי (חלק בצדק כנראה). בכל אופן, הוא היה דואג לשחקנים ממקום פנימי
ואמיתי, וכמה שזה נראה מצחיק, זה כן עזר להשאיר ולהביא לכאן שחקנים, שהיום לא יסתכלו לכיוון הזה בכלל.

נקודה מעניינת שמחזירה אותי לימים שבהם בתור אוהד היית בטוח שיש שחקנים בקבוצה שיעשו הכל בשביל להישאר בה.
להבדיל איידסון למרות שהתאים כמו כפפה ליד למכבי, ברח לספרד, פארגו התנהג כאחרון העבריינים וערק לארה"ב ועוד.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 27 דצמבר 2012, 22:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2012, 22:54

~Box & 1~ כתב:
misha כתב:
~Box & 1~ כתב:

אבל כשעומדת בפניך האפשרות לבחור בין ליאור שמאבד כל התקפה שנייה את הכדור ומקבל סלים מרגיזים מאוד מתחת לסל/בלי ריבאונדים,
מול תומאס שלפחות מספק מטריה אווירית מתחת לסל אבל אפס יכולות התקפיות וגם בילבול בהגנה, הבחירה נעשית מאוד לא קלה.

הבחירה צריכה להיות מאוד קלה, וגם אם בחרת לא נכון, אפשר לתקן אחרי דקה או שתיים, ולא אחרי 6 דקות, כשההפרש כבר נושק ל-20...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 27 דצמבר 2012, 22:55

jol9 כתב:
~Box & 1~ כתב:
misha כתב:
~Box & 1~ כתב:

הבחירה צריכה להיות מאוד קלה, וגם אם בחרת לא נכון, אפשר לתקן אחרי דקה או שתיים, ולא אחרי 6 דקות, כשההפרש כבר נושק ל-20...

ואז יש את הטענה שבלאט מבצע יותר מדי חילופים
ולא נותן מספיק הזדמנויות לשחקן
~Box & 1~

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2012, 23:02

jol9 כתב:קבוצה מול קבוצה, אין לאדלריסטים שום סיכוי. הקבוצה ההיא היתה מפורקת ומסוכסכת מבפנים, כשהשחקן הכי חשוב שלה מושבת כל העונה.

יכול להיות. אני עדיין משפשף את העיניים כשאני רואה את היקמן, סמית' ותומאס לובשים צהוב. אם הייתה אומר לי לפני 3 שנים ששחקנים כאלה ילבשו צהוב, הייתי בטוח שאתה מתכוון לצהוב של חולון, כי כל אחד מהם היה יכול בקלות לשחק בחולון.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 27 דצמבר 2012, 23:02

~Box & 1~ כתב:
misha כתב:
~Box & 1~ כתב:

ראית אותו היום נותן מטריה אווירית? לא ממש. לבנאדם אין גם אינטלגנציה בהגנה, לא רק בהתקפה, ויכולת החסימה שלו לא שווה שום דבר ביורוליג.
ליאור גם במשחק לא טוב שלו כמו היום עדיין נותן לך 13/7/4 בזמן תומאס הציג מדד שלילי עלוב במיוחד והקבוצה הייתה תקועה אפילו יותר מהרגיל בדקות שהיה על הפרקט. אחרי מה שראינו ממנו במחצית הראשונה היה ברור שהבחור אאוט לגמרי אז אתה בטח לא פותח אתו את המחצית השנייה עם 5 וחצי דקות רצוף. אין פלא שנראינו איך שנראינו בלי יוגב וליאור ביחד על הפרקט.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 דצמבר 2012, 23:15

הפסד מאכזב של מכבי.
סיינה זה מגרש שמכבי הייתה צריכה לנצח. לא רק שלא ניצחה, אלא גם הפסידה בהפרש שכנראה לא יהיה אפשר למחוק בנוקיה וזה מאוד מסבך את מכבי.
אם לא תהיה תפנית מרשימה, אנחנו לקראת טופ 16 אפור מאוד. מכבי לדעתי מקומה שכקבוצה החלשה בבית יחד עם בשיקטאש.

לגבי דארקו פלאניניץ'- אי אפשר להסיק יותר מידי מהמשחק הזה, אבל אני אהבתי את השחקן. אגרסיבי, סנטר קרואטי קלאסי. מכבי תהנה ממנו, כנראה לא השנה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 דצמבר 2012, 07:45

~Box & 1~ כתב:

חילופים זה לא המטרה אלא האמצעי, כמו שאומרים.
לאף אחד לא היה איכפת אם בלאט עושה מליון חילופים והקבוצה היתה משחקת שוטף ונהדר ומנצחת.
הטענות על החילופים באות כשהחמישייה רצה טוב, ובלאט בכל זאת מחליף והמומנטום נהרס.

במקרה הזה הקבוצה שיחקה איום ונורא, כששני השחקנים היחידים שחושבים "קבוצה" ולא "אני" יושבים על הספסל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 דצמבר 2012, 07:50

roy1000 כתב:
jol9 כתב:קבוצה מול קבוצה, אין לאדלריסטים שום סיכוי. הקבוצה ההיא היתה מפורקת ומסוכסכת מבפנים, כשהשחקן הכי חשוב שלה מושבת כל העונה.

יכול להיות. אני עדיין משפשף את העיניים כשאני רואה את היקמן, סמית' ותומאס לובשים צהוב. אם הייתה אומר לי לפני 3 שנים ששחקנים כאלה ילבשו צהוב, הייתי בטוח שאתה מתכוון לצהוב של חולון, כי כל אחד מהם היה יכול בקלות לשחק בחולון.

הבעיה איתם היא לא שהם לובשים צהוב, אלא שהם הפכו לשחקנים מובילים שמשחקים 35 דקות למשחק.
היקמן טוב בהגנה ובחדירות - זה לא נותן לו שום מקום לשחק 36 דקות כמו אתמול, בטח לא כשהוא מחריב את משחק ההתקפה, ולא מסוגל לנפק
מהלך אחד נורמלי כשהוא מנהל את המשחק (וזה קרה לא מעט אתמול לצערי).

לסמית' דווקא אין לי טענות מיוחדות. הוא שחקן שמאוד תלוי בקליעה שלו, וכשזה לא הולך, אז זה לא נראה טוב, אבל הוא בהחלט שחקן שיש לו מקום במכבי,
אולי לא כשחקן של 35 דקות, אבל כסמול פותח, בהחלט כן.

תומאס מאוד לא יציב. יש לו משחקים טובים, שבהם אליהו מזין אותו בכדורים בהתקפה, וכשהוא מצליח להתמודד הגנתית בצורה טובה.
אתמול הוא קיבל כמה כדורים בפתיחת המשחק, מליאור, אבל לא תירגם אותם לנקודות. ברבע השלישי זה כבר היה פתטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 דצמבר 2012, 08:03

jol9 כתב:הבעיה איתם היא לא שהם לובשים צהוב, אלא שהם הפכו לשחקנים מובילים שמשחקים 35 דקות למשחק.
היקמן טוב בהגנה ובחדירות - זה לא נותן לו שום מקום לשחק 36 דקות כמו אתמול, בטח לא כשהוא מחריב את משחק ההתקפה, ולא מסוגל לנפק

לסמית' דווקא אין לי טענות מיוחדות. הוא שחקן שמאוד תלוי בקליעה שלו, וכשזה לא הולך, אז זה לא נראה טוב, אבל הוא בהחלט שחקן שיש לו מקום במכבי,

תומאס מאוד לא יציב. יש לו משחקים טובים, שבהם אליהו מזין אותו בכדורים בהתקפה, וכשהוא מצליח להתמודד הגנתית בצורה טובה.
אתמול הוא קיבל כמה כדורים בפתיחת המשחק, מליאור, אבל לא תירגם אותם לנקודות. ברבע השלישי זה כבר היה פתטי.

אלו כולם שחקנים שיכלו למצוא את עצמם בחולון או בראשון בקונסטלציה אחרת. רמת הכישרון שלהם לא מתאימה למכבי ואני בכלל נגד הרעיון של להביא זרים כרול פליירים. מכבי אמורה להביא 4-5 זרים בטופ של אירופה והשאר צריך להיות ממולא ע"י ישראלים.

זה פשוט מגוחך שהקבוצה שמכניסה הכי הרבה כסף באירופה מביאה שחקנים מצחיקים כאלה ועוד יותר מצחיק שאתה (ואוהדים אחרים) מוכנים לקבל את זה כאילו זה גזירה משמיים.
roy1000

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 28 דצמבר 2012, 08:56

jol9 כתב:
~Box & 1~ כתב:

חילופים זה לא המטרה אלא האמצעי, כמו שאומרים.
לאף אחד לא היה איכפת אם בלאט עושה מליון חילופים והקבוצה היתה משחקת שוטף ונהדר ומנצחת.
הטענות על החילופים באות כשהחמישייה רצה טוב, ובלאט בכל זאת מחליף והמומנטום נהרס.

במקרה הזה הקבוצה שיחקה איום ונורא, כששני השחקנים היחידים שחושבים "קבוצה" ולא "אני" יושבים על הספסל...

מה שנכון נכון.
מדיניות החילוף ברגע השיא של השחקן היא בהחלט מדיניות שיש לבחון אותה מחדש. (מבחינת בלאט, מבחינתי היא מזמן מיצתה את עצמה)
~Box & 1~

הודעהעל ידי yzafrir » 28 דצמבר 2012, 12:55

מה שהכי עצוב לי בהפסד הזה , זה שהפסדנו לקבוצה שנחשבת לסמרטוטיאדה של הבית . לדעתי סיינה פחות טובים אפילו מבשיקטאש .
אז מה זה אומר עלינו ? מה שאמרנו כבר בקיץ , שזה הסגל הכי חלש של מכבי ב-10-15 שנה האחרונים ורק נס יגרום לזה שמכבי יהיו בהצלבה .
יש בקבוצה רכז אחד (אוחיון ) שבכל מצב נורמאלי הוא יכול להיות רכז מחליף מצויין אבל העונה הזאת הוא הרכז הפותח לטוב ולרע . כמובן שזה עדיף מאשר שהיקמן ירכז .
כשאוחיון על המגרש אז לפחות גם לוגן וגם הקימן ניראים יותר טוב עד כמה שהפוטנציאל הלא גבוהה שלהם מאפשר להם .
עמדה 5 , עם כל הכבוד לג'יימס ו למשחקים הטובים שלו נגד היריבות בבית המוקדם (כולל את המשחק נגד סיינה היום) הוא עוד לא פגש יריבה אמיתית שתחזיר את כולם לפרופורציה . זה יפה לעשות את המספרים האלו נגד תומאס רס שהוא נגר מארץ הנגרים שנתן על ג'יימס את משחק חייו . אבל מול סנטרים קצת יותר רציניים (ואני אפילו לא מדבר על הבכירים באמת ) הוא כבר לא יחזור על התפוקה שלו מהשלב הראשון .
מכבי השנה היא פשוט קבוצה רעה שאפילו דיויד פדרמן האופטימי כבר לא יכל להחזיק את זה בבטן .
אפשר להשאר אופטימים אבל אני מעדיף להיות מציאותי ולחשוב כבר על השנה הבאה (ופלאנניץ' זה חשיבה בכיוון הנכון ) .
אתם עדיין חושבים שיש סיכוי לעלות מהמקום 3-4 ? אני חושב יותר שמכבי תאבק על מקמות 6-7....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 28 דצמבר 2012, 13:01

כמה צריך לקשקש על סנטרים נורמליים? ג'יימס לא יפגוש בהמשך סנטרים יותר טובים ממה שהוא פגש עד עכשיו. על פאקינג שלדן וויליאמס פנרבח'צה רצתה לשלם בייאווט ולקנות אותו בשביל לשחרר את באטיסט.
אני דווקא מעריך שג'יימס ימשיך להציג את השיפור והמספרים שלו גם בטופ 16 ויעמיד מספרים יותר טובים מהשלב הראשון, זה פשוט לפי קו מאד ברור בקריירה שלו שהוא משתפר ככל שהזמן עובר.
כבר ראינו אותו נותן הצגות במדי בני השרון על סופו והנדריקס שהיו אחד מהקווים הקידמיים הטובים באירופה, במכבי עם שחקנים יותר טובים אין שום סיבה שהוא לא יתן את זה.

אם הסנטרים שפגשנו עד עכשיו היו כל כך חלשים ולא טובים אז גם תומאס, שארמדיני, ובכלל כל השחקנים היו צריכים לחגוג ולא רק שחקן כמו ג'יימס.
NY boy

הודעהעל ידי yzafrir » 28 דצמבר 2012, 13:04

NY boy כתב:כמה צריך לקשקש על סנטרים נורמליים? ג'יימס לא יפגוש בהמשך סנטרים יותר טובים ממה שהוא פגש עד עכשיו. על פאקינג שלדן וויליאמס פנרבח'צה רצתה לשלם בייאווט ולקנות אותו בשביל לשחרר את באטיסט.
אני דווקא מעריך שג'יימס ימשיך להציג את השיפור והמספרים שלו גם בטופ 16 ויעמיד מספרים יותר טובים מהשלב הראשון, זה פשוט לפי קו מאד ברור בקריירה שלו שהוא משתפר ככל שהזמן עובר.
כבר ראינו אותו נותן הצגות במדי בני השרון על סופו והנדריקס שהיו אחד מהקווים הקידמיים הטובים באירופה, במכבי עם שחקנים יותר טובים אין שום סיבה שהוא לא יתן את זה.

אם הסנטרים שפגשנו עד עכשיו היו כל כך חלשים ולא טובים אז גם תומאס, שארמדיני, ובכלל כל השחקנים היו צריכים לחגוג ולא רק שחקן כמו ג'יימס.

אשרי המאמין....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 28 דצמבר 2012, 20:41

roy1000 כתב:
jol9 כתב:הבעיה איתם היא לא שהם לובשים צהוב, אלא שהם הפכו לשחקנים מובילים שמשחקים 35 דקות למשחק.

אלו כולם שחקנים שיכלו למצוא את עצמם בחולון או בראשון בקונסטלציה אחרת. רמת הכישרון שלהם לא מתאימה למכבי ואני בכלל נגד הרעיון של להביא זרים כרול פליירים. מכבי אמורה להביא 4-5 זרים בטופ של אירופה והשאר צריך להיות ממולא ע"י ישראלים.

זה פשוט מגוחך שהקבוצה שמכניסה הכי הרבה כסף באירופה מביאה שחקנים מצחיקים כאלה ועוד יותר מצחיק שאתה (ואוהדים אחרים) מוכנים לקבל את זה כאילו זה גזירה משמיים.

יש בזה משהו...

תראה, אני אומר דבר כזה. עזוב להביא 4-5 זרים שהם שחקנים ברמה גבוהה. אני מוכן להסתפק בג'יימס וסמית' שהוכיחו את עצמם במכבי, ובעוד 3 זרים טובים
שגם עולים הרבה יותר מהזרים שיש לנו היום.

סה"כ הכיוון הנכון לקראת העונה הבאה הוא לקחת את שני הישראלים המובילים לנו ולא להביא שחקנים על העמדה שלהם, ולהביא סקנד גארד ברמה גבוהה באמת (מהסוג של לאנגפורד),
וסנטר מהשורה הראשונה.
לעבות את הקו האחורי עם הלפרין/נעימי ואת הקדמי עם טיוס, ויש לך אחלה סגל, עם הרבה ישראלים, ומעט זרים אבל כולם טובים טובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־12 אורחים