אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 יוני 2013, 07:48

אדגר פו כתב:
yzafrir כתב:אולי אני שוחט פרה קדושה אבל באותה מידה גם מיזרחי צריך להתנתק מהבעלות במכבי . מבחינה כלכלית גם הוא לא מספיק חזק כדי לשדרג את הקבוצה .
הוא צריך להתמנות לנשיא המועדון ולנהל אותו אבל כשכיר ולא כבעלים שצריך להזרים כסף מהבית....

נו, בדיוק צירפו שני שותפים חדשים כדי להזרים את הכסף הזה ומזרחי וויתר על חלק נכבד מהאחוזים שלו, זה לא בהכרח יביא לשינוי כי מי ששולט עדיין שולט והשיטה היא אותה שיטה.

זה בדיוק ההבדל בין מזרחי לפדרמן.
פדרמן לא נותן כסף לא רק כי הוא לא יכול אלא גם בעיקר כי הוא לא רוצה גם אילו היה לו.
מדובר על אידיאולוגיה מסוימת.
כולנו יודעים שאם לשמעון היה הוא היה עושה כל שניתן עבור הצלחת המועדון שזה כמובן מה שנמצא אצלו בעדיפות ראשונה.

בסופו של דבר זה הכל עניין של אידיאולוגיה ודרך, וזאת של הפדרמנים אינה הדרך המכביסטית ששמעון התווה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2013, 11:30

פדרמן כרגע לא נותן כי אין לו . כשהיה לו ידע לתת יפה מאוד .
באותה מידה יכול מאוד להיות שגם שימעון הוא בין המתנגדים להגדלת התקציב כי אין לו .
אם אחד השותפים רוצה להגדיל את התקציב אז או שכולם מוסיפים את החלק היחסי או שהוא פשוט צריך לתת את זה כתרומה , ואני לא מכיר את הפרייאר שיסכים...
אני כעיקרון חושב שכל מי שלא יכול לשים כסף מהבית צריך לעזוב את הבעלות על הקבוצה גם אם קוראים לו מזרחי ( שמבחינתי יכול להמשיך להיות מנהל בשכר...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 יוני 2013, 11:34

אם כך, כולם צריכים לעזוב את מכבי כי לאף אחד כבר אין כסף. אולי הדיץ או הריץ הזה ישתלט בסוף על העסק. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים