yzafrir כתב:מכבי התקיימה והייתה קבוצה מצליחה לפני פדרמן והיא תיהיה כזאת גם אחריו....
זה בטוח....
הבעיה שלנו היא לא לפני ואחרי פדרמן, אלא בזמן פדרמן....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:מכבי התקיימה והייתה קבוצה מצליחה לפני פדרמן והיא תיהיה כזאת גם אחריו....
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:מכבי התקיימה והייתה קבוצה מצליחה לפני פדרמן והיא תיהיה כזאת גם אחריו....
זה בטוח....
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:מכבי התקיימה והייתה קבוצה מצליחה לפני פדרמן והיא תיהיה כזאת גם אחריו....
זה בטוח....
השאלה היא מתי תקופת פדרמן הולכת להסתיים ויש לי הרגשה שזה הולך ומתקרב...
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:מכבי התקיימה והייתה קבוצה מצליחה לפני פדרמן והיא תיהיה כזאת גם אחריו....
זה בטוח....
yellowaura כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:מכבי התקיימה והייתה קבוצה מצליחה לפני פדרמן והיא תיהיה כזאת גם אחריו....
זה בטוח....
האמת שאני מסכים...
אני חושב שפדרמן מנסים להאחז בקרנות המזבח כדי לא לשדר פניקה שתשפיע על העסקים שלהם...ברגע שיתחיל פרסום שלילי + יהיה להם תירוץ לגיטימי שלא נראה כמו חולשה עסקית הם יצאו ממכבי. כמו שכץ מצא בזמנו תירוץ (שהסיבה האמיתית הייתה שפשוט הספיק לו ונמאס לו להוציא כסף על מכבי).
הרגשה שלי עוד שנתיים כבר יהיו בעלים חדשים. נקווה שיהיו בעלי ממון ואהבה למשחק.
felix_r כתב:yellowaura כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:מכבי התקיימה והייתה קבוצה מצליחה לפני פדרמן והיא תיהיה כזאת גם אחריו....
זה בטוח....
האמת שאני מסכים...
אני חושב שפדרמן מנסים להאחז בקרנות המזבח כדי לא לשדר פניקה שתשפיע על העסקים שלהם...ברגע שיתחיל פרסום שלילי + יהיה להם תירוץ לגיטימי שלא נראה כמו חולשה עסקית הם יצאו ממכבי. כמו שכץ מצא בזמנו תירוץ (שהסיבה האמיתית הייתה שפשוט הספיק לו ונמאס לו להוציא כסף על מכבי).
מה שכתבת על כץ זו שטות אחת גמורה. כץ לא עזב אלא הועזב. הוא נדחק החוצה על ידי פדרמניה. אחרי שעזב את מכבי הוא חילק עוד מלא כסף לכל מיני קבוצות בארץ סתם בשביל הכייף. ככה שלא הייתה לו שום בעיה בלהשקיע כסף במכבי.
yellowaura כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:מכבי התקיימה והייתה קבוצה מצליחה לפני פדרמן והיא תיהיה כזאת גם אחריו....
זה בטוח....
האמת שאני מסכים...
MTA2311 כתב:אחי, פדרמן חייב משהו כמו מיליארד שקל, נראה לך שעזיבה של מכבי זה מה ש"ישדר פאניקה על העסקים שלהם"? העסקים שלהם לא יכולים להיות יותר בפאניקה ממה שהם עכשיו.
MTA2311 כתב:yellowaura כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:מכבי התקיימה והייתה קבוצה מצליחה לפני פדרמן והיא תיהיה כזאת גם אחריו....
זה בטוח....
האמת שאני מסכים...
אחי, פדרמן חייב משהו כמו מיליארד שקל, נראה לך שעזיבה של מכבי זה מה ש"ישדר פאניקה על העסקים שלהם"? העסקים שלהם לא יכולים להיות יותר בפאניקה ממה שהם עכשיו.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אחי, פדרמן חייב משהו כמו מיליארד שקל, נראה לך שעזיבה של מכבי זה מה ש"ישדר פאניקה על העסקים שלהם"? העסקים שלהם לא יכולים להיות יותר בפאניקה ממה שהם עכשיו.
הוא חייב יותר משני מליארד, אבל מי סופר?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אחי, פדרמן חייב משהו כמו מיליארד שקל, נראה לך שעזיבה של מכבי זה מה ש"ישדר פאניקה על העסקים שלהם"? העסקים שלהם לא יכולים להיות יותר בפאניקה ממה שהם עכשיו.
אתה רציני??
אני לא מבין את זה. איך יכול להיות שהאיש הכי חזק במועדון כמו מכבי חייב יותר משני מיליארד שקל, ורק פורום צהבת על 50 גולשיו מוצא לנכון לציין את זה?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אחי, פדרמן חייב משהו כמו מיליארד שקל, נראה לך שעזיבה של מכבי זה מה ש"ישדר פאניקה על העסקים שלהם"? העסקים שלהם לא יכולים להיות יותר בפאניקה ממה שהם עכשיו.
אתה רציני??
אני לא מבין את זה. איך יכול להיות שהאיש הכי חזק במועדון כמו מכבי חייב יותר משני מיליארד שקל, ורק פורום צהבת על 50 גולשיו מוצא לנכון לציין את זה?
במאי האחרון דורג תלם לסוכן מספר אחת בארה"ב על ידי האתר "הופס-הייפ" כאשר באמתחתו לא פחות מ-42 שחקנים, 12 מתוכם שחקני אולסטאר, שישה בעלי חוזה מקסימום ושווי משכורות כולל בעלות של למעלה מ-274 מיליון דולרים.
"במידה והזכויות על המניות יועברו אלינו באופן רשמי, אתרום לירושלים דרך הניסיון והקשרים הבינלאומים שלי בכדורסל. יש לי גישה לשחקנים בכל העולם, כולל אלה ב-NBA ואשתדל להנחית בהפועל את השחקנים הטובים בשוק בין אם מדובר בצעירים מבטיחים שעשויים להשתלב בליגה הטובה בעולם בעתיד או שחקני NBA בהווה שמחפשים להינות מכדורסל מחוץ לגבולות ארה"ב ואוכל לשכנע אותם שאין מקום טוב יותר מאשר לגור ולשחק כדורסל בבירת ישראל. אני רוצה לתמוך בהפועל ולהשתתף במלאכה בכל דרך אפשרית, ומאמין כי הדברים שאביא יותר מהם לשולחן יהיו בפן הפיננסי וכמובן בגיוס שחקנים מן השורה הראשונה בעולם", אמר תלם בהתייחסו לפועלו הצפוי כחלק מהבעלים.
"מכבי היא אוצר לאומי ואחד מהמועדונים הגדולים בספורט העולמי ותמיד הייתי אוהד של הקבוצה", ציין תלם.
תלם סיפר כי אף נסע לצפות בצהובים במסגרת פיינל פור היורוליג ואף לבש את צבעי הקבוצה וצעיף כחול-צהוב.
rc4991 כתב:ראיון עם אלן תלם שצפוי להיות אחד מבעלי הפועל ירושלים:
http://www.one.co.il/Article/219690.htmlבמאי האחרון דורג תלם לסוכן מספר אחת בארה"ב על ידי האתר "הופס-הייפ" כאשר באמתחתו לא פחות מ-42 שחקנים, 12 מתוכם שחקני אולסטאר, שישה בעלי חוזה מקסימום ושווי משכורות כולל בעלות של למעלה מ-274 מיליון דולרים."במידה והזכויות על המניות יועברו אלינו באופן רשמי, אתרום לירושלים דרך הניסיון והקשרים הבינלאומים שלי בכדורסל. יש לי גישה לשחקנים בכל העולם, כולל אלה ב-NBA ואשתדל להנחית בהפועל את השחקנים הטובים בשוק בין אם מדובר בצעירים מבטיחים שעשויים להשתלב בליגה הטובה בעולם בעתיד או שחקני NBA בהווה שמחפשים להינות מכדורסל מחוץ לגבולות ארה"ב ואוכל לשכנע אותם שאין מקום טוב יותר מאשר לגור ולשחק כדורסל בבירת ישראל. אני רוצה לתמוך בהפועל ולהשתתף במלאכה בכל דרך אפשרית, ומאמין כי הדברים שאביא יותר מהם לשולחן יהיו בפן הפיננסי וכמובן בגיוס שחקנים מן השורה הראשונה בעולם", אמר תלם בהתייחסו לפועלו הצפוי כחלק מהבעלים."מכבי היא אוצר לאומי ואחד מהמועדונים הגדולים בספורט העולמי ותמיד הייתי אוהד של הקבוצה", ציין תלם.
תלם סיפר כי אף נסע לצפות בצהובים במסגרת פיינל פור היורוליג ואף לבש את צבעי הקבוצה וצעיף כחול-צהוב.
אתם קולטים איזה מעצבנת ההנהלה שלא הביאה אותו כשותף?
הוא הבעלים המושלם:עשיר,סוכן שחקנים(וזה אומר שיש לו קשרים טובים שיעזרו לו וגם שהוא יודע לנהל משא ומתן),אוהב את המדינה ואת הקבוצה וגם בן אדם רציני
כנראה שזה היה טוב מדי עבור פדרמן שהעדיף שותפים שיהיו רק ארנקים פראיירים
אני כל כך מקווה שהוא יהיה הבעלים שלנו תוך כמה שנים (רצוי בפחות) במקום פדרמן
yzafrir כתב:rc4991 כתב:ראיון עם אלן תלם שצפוי להיות אחד מבעלי הפועל ירושלים:
http://www.one.co.il/Article/219690.htmlבמאי האחרון דורג תלם לסוכן מספר אחת בארה"ב על ידי האתר "הופס-הייפ" כאשר באמתחתו לא פחות מ-42 שחקנים, 12 מתוכם שחקני אולסטאר, שישה בעלי חוזה מקסימום ושווי משכורות כולל בעלות של למעלה מ-274 מיליון דולרים."במידה והזכויות על המניות יועברו אלינו באופן רשמי, אתרום לירושלים דרך הניסיון והקשרים הבינלאומים שלי בכדורסל. יש לי גישה לשחקנים בכל העולם, כולל אלה ב-NBA ואשתדל להנחית בהפועל את השחקנים הטובים בשוק בין אם מדובר בצעירים מבטיחים שעשויים להשתלב בליגה הטובה בעולם בעתיד או שחקני NBA בהווה שמחפשים להינות מכדורסל מחוץ לגבולות ארה"ב ואוכל לשכנע אותם שאין מקום טוב יותר מאשר לגור ולשחק כדורסל בבירת ישראל. אני רוצה לתמוך בהפועל ולהשתתף במלאכה בכל דרך אפשרית, ומאמין כי הדברים שאביא יותר מהם לשולחן יהיו בפן הפיננסי וכמובן בגיוס שחקנים מן השורה הראשונה בעולם", אמר תלם בהתייחסו לפועלו הצפוי כחלק מהבעלים."מכבי היא אוצר לאומי ואחד מהמועדונים הגדולים בספורט העולמי ותמיד הייתי אוהד של הקבוצה", ציין תלם.
אתם קולטים איזה מעצבנת ההנהלה שלא הביאה אותו כשותף?
הוא הבעלים המושלם:עשיר,סוכן שחקנים(וזה אומר שיש לו קשרים טובים שיעזרו לו וגם שהוא יודע לנהל משא ומתן),אוהב את המדינה ואת הקבוצה וגם בן אדם רציני
כנראה שזה היה טוב מדי עבור פדרמן שהעדיף שותפים שיהיו רק ארנקים פראיירים
אני כל כך מקווה שהוא יהיה הבעלים שלנו תוך כמה שנים (רצוי בפחות) במקום פדרמן
אני כלכך מקווה שדני קליין ישווה את ההצעה של החבורה של תלם ויחזיר לעצמו את הבעלות על ירושלים .
אני מעדיף שתלם לא יהיה שם כי זה באמת יכול לסכן את ההגמוניה שלנו בכדורסל הישראלי....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים