05 אוגוסט 2013, 09:23
שרון כתב:אתם ממש לא יורדים לסוף דעתי. פארקר וחבריו הזדהו עם הקבוצה יותר מישראלים אבל מה הקשר. אני יוצא נגד ההתנהלות של ניהול הקבוצה . מי הסמיך את דני פדרמן להיות גנרל מנגר . רוצה לשחק שישחק בסוני פליסטישן,למה בקבוצה של המדינה? ממתי הוא מבין משהו בכדורסל? האם זה שאבא שלו הבעלים זה הופך אותו לאיש מקצוע? זו הבעיה, זו התחושה . אם היו טועים אבל לפחות היה קו מחשבה איש מקצוע מוערך שמקבל החלטות, מילא אבל. והאמת שמאז שפדרמן בקבוצה ,שום הצלחה, רק כשלונות,איבוד דרך וזהות. כן הבעיה היא במינויים ובספונסרים אבל עדיין לא מאוחר להביע דיעה להציג מחאה.
05 אוגוסט 2013, 11:50
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:שרון כתב:חברי פורום יקרים. לפני שאתחיל אקדים אני לא ילד,אני עשרות שנים אוהד הקבוצה ומנוי למשחקים, עוקב אחרי הפורומים השונים ופשוט עכשיו החלטתי שהגיע הזמן למעשה. לאחר שנה איומה של חוסר הזדהות עם הקהל חשבתי שיבוא השינוי חשבתי אפילו לא לחדש את המנוי אבל לצערי הקהל חידש את המנוי מבלי שהקבוצה היתה צריכה לתת דין וחשבון על דרך הניהול בשנים האחרונות. לא כל שנה צריך להגיע לפיינל פור אבל נמאס שחושבים שאנחנו מטומטמים,מביאים שחקנים בשקל וחצי ואומרים לנו כמה הם טובים. מי הסמיך את דני פדרמן להיות ג'נרל מנגר? מאיפה הוא מבין בכדורסל? אולי משפחת פדרמן היא חלק מהבעלים של הקבוצה אבל זה לא צעצוע שנותנים לילד. קבוצת כדורסל שייכת לאוהדים לא פחות מאשר לבעלים. הגיע זמן לעשות מעשה, מי מכם שבפורומים אחרים אשמח לשיתוף פעולה של כולם, לחתום על עצומה שתגדיר מחדש שהקבוצה היא של האיהדים. שיחתימו שחקנים ישראלים , גם אם אליהו לא כל כך שומר או נעימי לא כל כך נחמד אבל הגיע הזמן שיבינו שהקבוצה היא לא צעצוע של פדרמן או רקנטי.די.מספיק. תחזירו לנו את הקבוצה,את ההזדהות איתה. מספיק כבר עם הלוגנים ההיקמנים ושאר שכירי החרב. ויפה שעה אחת קודם. אם מנהלי הקבוצה לא יתעוררו יתכן ולא תהיה הזדמנות נוספת. זה גם הזמן לפנות לספונסרים של הקבוצה , תדרשו הזדהות תדרשו סמלים תפסיקו להיות ארנק וכסף טיפש. חברים נראה לי שזה ממש רגע לפני, רגע לפני שמכבים את האור על ההסיטוריה המפוארת.
האם גם פארקר , שאראס , בסטון , ניקולה , מוריס , פארגו , פרקינס , איידסון....הם גם שכירי חרב ?
אם כן אז אני מעדיף קבוצה של שכירי חרב בצמרת היורוליג מאשר קבוצה ישראלית בתחתית היורוקאפ....
כמו שאמרו לך , אם גם אתה חידשת את המנוי אז מה בדיוק יעזור עצומה ?
למשפחה של חבר שלי היה עשרות מנויים (23 ליתר דיוק ) במשך יותר מ-20 שנה , והשנה הם חידשו רק 7 מנויים !!! זו מחאה !!! . הבעיה שמכבי ימכרו את המנויים שנשארו בקלות....
לפחות אני מקווה שהדבר הטוב שיצא מהעונה האחרונה זה שיהיה תחלופה של קהל ויבואו חברה צעירים שחיכו למנוי במקום הרבה קרישים ותיקים ועייפים...
זאת בדיחה, נכון?
כל הכבוד להם, קיצצו בשליש את כמות המנויים שלהם. ממש כיכר תחריר.
05 אוגוסט 2013, 11:53
05 אוגוסט 2013, 11:57
MTA2311 כתב:ונראה לך שלפדרמן אכפת למי הוא מוכר מנויים? הוא היה מוכר גם לאוהדי הפועל מנויים בשביל למלא את האולם.
המחאה צריכה להתחיל בשלטים ובשירים נגד ההנהלה.
05 אוגוסט 2013, 12:57
05 אוגוסט 2013, 13:15
שרון כתב:המחאה של לשרוק בוז להנהלה עם תחילת העונה היא לא רצינית. אני לא מצדיק את התנהלות של אוהדי ביתר י"ם או הפועל ת"א בכדורגל אבל לפחות הם הצליחו להראות את דעתם ואוהדי מכבי, כלום!
אם למישהו יש קשר לעיתונאי לעניין אותו בזה זה יהיה נחמד, אם חמישהו רעיון אחר זה גם יהיה נחמד.
הורסים לנו! את הקבוצה, חתכו את התקציב שלה בחצי, קנו את המניות של רענן כץ מתקציב החברה, חשבנו שעם כניסת השותפים החדשים יהיה תקציב גבוה יותר לקבוצה, לא קרה. הגיע הזמן לעשות מעשה אחרת כבר בשנה הבאה ירושלים תהיה הגוף הרציני בכדורסל הישראלי.
ויפה שעה אחת קודם.