MTA2311 כתב:ולדעתי כל תפיסת המצב שלך בהקשר הזה היא סתמית ופשטנית.
קחו בכיר במקצוע x, תנו לו לנהל את מקצוע y והכל יהיה בסדר. זה הרי לא nasa( למרות שבתור מח"א לשעבר יהיה הרבה יותר טבעי אם הוא ינהל אותה). אז לא. הדברים ממש לא בהכרח עובדים ככה.
כל הבעיות שציינת הן מקצועיות נטו. כמו בכל מקום אחר, מעורבים גם אינטרסים ופוליטיקות. זה אומר שצריך להביא לפה איש צבא ש"יעשה סדר"? אני בספק רב.
כשאני התכוונתי סתמי, זה לזה שאתה אומר " יש בעיה מקצועית חמורה, ומישהו צריך לטפל בה"
זה לא משפט שיש מאחוריו איזה משהו אמיתי, כי מה אנחנו כבר מבינים לגבי מה שהולך שם?
יכול להיות שהבעיה באיגוד היא בעיה פרסונלית. יכול להיות שהבעיה היא בסדרי עדיפויות של הקצאות המשאבים. יכול להיות שהבעיה היא ביכולת גיוס כספים מול הדרגים
הפוליטיים. יכול להיות
בשביל לשפר את כל אלה, אתה לא צריך את פיל ג'קסון או פט ריילי. אפשר להסתפק באנשי ניהול טובים, עם קשרים במקומות הנכונים, ראייה מערכתית וחוסר מעורבות פוליטי קודם.
הרי לשיטתך, אנשי צבא לשעבר לא יכולים להתברג בשום תחום ובשום מקום באזרחות, כי הם מבינים רק בצבא. עובדה שזה לא נכון.
מנהלים בכירים עוברים מארגון לארגון, מכניסים שינויים ומשפרים. לפעמים זה גם יכול ללכת הפוך, אבל זה בכלל לא בטוח.
אני לא מציע שמי שלא מבין ולא מכיר תחום מסויים, יהיה אוטוריטה מקצועית פתאום בתחום הזה, או לצורך העניין, אני לא מציע את חלוץ כמאמן ראשי לנבחרת, או אפילו כאחראי המקצועי באיגוד.
אבל כיו"ר, כמנהל, שאמור לשפר את האיגוד ולהבריא אותו, אין לי שום בעיה איתו.