יורובאסקט: ישראל נגד אוקראינה - חמישי, 15:30, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורובאסקט: ישראל נגד אוקראינה - חמישי, 15:30, ספורט5

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 19:14

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
CYellow7 כתב:הלפרין בביקורת מרומזת על שיבק: ”אנחנו לא מספיק מוכנים לרמה הזאת”.
ממש חוצפה שהשחקנים האלה מעיזים לדבר בכלל. חבורת אפסים.

תראה, צריכים להיות הוגנים. פעם כועסים עליהם כשהם לא מדברים ופעם כועסים כשכן...

מבחינתי אפשר להאשים את השחקנים עד מחר ובצדק, אבל אלה השחקנים, ואותם אי אפשר להחליף. דבר ראשון חייבים להעיף את כל הצוות המקצועי ולחשוב טוב מי מחליף אותם.
יש לנו את צביקה הפנסיונר, פיני העיתונאי ובלאט. שיתחננו לבלאט מבחינתי בכל כלי התקשורת... הבעיה עם בלאט ועם פיני, ששניהם לא ממש מחזיקים ואוהבים את השחקן הישראלי.

אם לא יילך, אז צריך לחשוב על צוות זר. להביא איזשהו רס"ר סרבי או סאדיסט רוסי, ולראות איך יילך.
דווקא חלוץ שאמור להיות נקי משיקולים זרים, יכול להוביל את כל המהלכים האלה.

קודם כל, אנחנו רואים עכשיו שדי בצדק.
אצל פיני ליאור נתן עונה מצויינת, ובלאט נתן ליוגב להיות רכז ראשון אצלו בקבוצה שנתיים, ככה שזה לא כל כך חד משמעי.

פיני לא יחזור לאמן בשביל להוביל נבחרת עם אלישי כדיר ויניב גרין. זה לא שווה את זה. גם בלאט כבר לא יאמן את הנבחרת אחרי מה שהעבירו אותו פעם שעברה שזה עלה על הפרק( ולדעתי הוא גם אמר את זה פעם).

אני הייתי הולך על מאמן זר.

מה זה "די בצדק"?? אתה אומר את זה כבר שנים, ואני רב איתך על זה, ובפועל אתה צודק ואני טועה... כנראה שאתה נמצא בחבר'ה של בלאט ופיני ואני בחבר'ה של שיבק וערן סלע...

תראה, אני לא מבקש מבלאט ומפיני לבוא לאמן את גרין ואת כדיר. לשני אלה אין מקום בנבחרת של בנק מס"ד בליגה למקומות עבודה.
הם יצטרכו לעשות גם שינויים פרסונליים בסגל. אבל גרין וכדיר זאת לא הבעיה של הנבחרת...

לגבי בלאט, אני לא סתם כתבתי שהם יצטרכו להתחנן. באמת להתחנן. ואולי גם זה לא יעזור.
אבל יכול מאוד להיות שצריך צוות זר, לא רק מאמן, אלא צוות. בעיקר כאלה שלא מכירים את המנטליות הישראלית, ואשכרה יבקשו מאדון כספי, כבוד ליאור והוד אוחיון לכופף ברכיים בהגנה.

לא נראה לי שתהיה בעיה למצוא מאמן זר כזה גם ברמה די גבוהה. סה"כ ישראל ידועה כנבחרת טובה ויציבה לאורך השנים, ויכולה בהחלט לחזור למקום טוב. מה גם שכרגע היא בתחתית של התחתית,
וזה תמיד טוב למאמן להגיע לקבוצה במצב כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 19:17

עכשיו שמעתי את הראיון של שיבק עם רסקין ופיני. האמת די חבל לי עליו.הוא נראה לי איש מאוד נחמד, אבל המצב כרגע הוא שהנבחרת הזאת חייבת בן אדם חזק, דומיננטי,
ואפילו דורסני בשביל להתמודד עם הפרימדונות. שיבק לא קרוב לזה אפילו, גם קטש לא, ואת אלפסי לא נראה לי שמישהו סופר בכלל.

זה לא שיש כאן חבר'ה כמו קטש, שפר, הנפלד וג'מצ'י, שגם בלי מאמן היו עושים את העבודה. מדובר כאן בחבורה חלשה, עם קו אחורי הכי חלש שראיתי בכל חיי במדים כחול-לבן, עם קו קדמי
קשיש ואיטי ועם 0 שחקנים בכושר אישי למעלה מבינוני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 05 ספטמבר 2013, 19:23

אם לא יכולים לשים בראשות הנבחרת את צביקה שרף במקרה הסביר או בלאט/פיני במקרה הטוב, חייבים להתכוונן על מאמן זר. רוב המאמנים בליגה שלנו הם או בדיחה או לא בשלים כרגע לאמן נבחרת לאומית.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ספטמבר 2013, 19:46

er79 כתב:אם לא יכולים לשים בראשות הנבחרת את צביקה שרף במקרה הסביר או בלאט/פיני במקרה הטוב, חייבים להתכוונן על מאמן זר. רוב המאמנים בליגה שלנו הם או בדיחה או לא בשלים כרגע לאמן נבחרת לאומית.

לפי דעתי אם יביאו מאמן דמוי-איבנוביץ' השחקנים הישראלים יעשו שביתה איטלקית וישחקו חרא בכוונה עד שיביאו להם בובה כמו שיבק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 05 ספטמבר 2013, 19:55

jol9 כתב:

מבחינתי אפשר להאשים את השחקנים עד מחר ובצדק, אבל אלה השחקנים, ואותם אי אפשר להחליף. דבר ראשון חייבים להעיף את כל הצוות המקצועי ולחשוב טוב מי מחליף אותם.
יש לנו את צביקה הפנסיונר, פיני העיתונאי ובלאט. שיתחננו לבלאט מבחינתי בכל כלי התקשורת... הבעיה עם בלאט ועם פיני, ששניהם לא ממש מחזיקים ואוהבים את השחקן הישראלי.

אם לא יילך, אז צריך לחשוב על צוות זר. להביא איזשהו רס"ר סרבי או סאדיסט רוסי, ולראות איך יילך.

לדבר ולרמוז על כישלון של המאמן זה שתי דברים שונים. ואם איך שהלפרין נראה, הוא צריך לסתום ולא להאשים אחרים.

ורס"ר סרבי צריך להביא כדי שיאמן ילדים ולא את הבוגרים.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 20:01

CYellow7 כתב:
jol9 כתב:

לדבר ולרמוז על כישלון של המאמן זה שתי דברים שונים. ואם איך שהלפרין נראה, הוא צריך לסתום ולא להאשים אחרים.

ורס"ר סרבי צריך להביא כדי שיאמן ילדים ולא את הבוגרים.

שני הדברים שאמרת נכונים...

לגבי רס"ר - כנראה שלא רק ילדים צריכים ללמד רס"רים, אלא גם בוגרים. בלאט הוא לא רס"ר, אבל הוא היה מוציא עליהם את כל העצבים, ולא היית רואה הפקרות כזאת כמו היום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ספטמבר 2013, 20:08

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2013, 20:17

אני בשוק שהוא עדיין לא התפטר.
לא ציפיתי ממנו להתפטר בשידור חי, אבל ראבאק, כבר עברו כמה שעות. גם אם אתה בטוח ב100% שזאת לא אשמתך, בתור מאמן נבחרת אתה האחראי הראשי למחדל הזה. תעשה לעצמך טובה, ועוף הביתה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 ספטמבר 2013, 20:23

MTA2311 כתב:אני בשוק שהוא עדיין לא התפטר.
לא ציפיתי ממנו להתפטר בשידור חי, אבל ראבאק, כבר עברו כמה שעות. גם אם אתה בטוח ב100% שזאת לא אשמתך, בתור מאמן נבחרת אתה האחראי הראשי למחדל הזה. תעשה לעצמך טובה, ועוף הביתה.

כן... גם אני קראתי את הכתבה הזאת וזה הרגיש לי באמת מוזר. אולי מישהו צריך לרמוז לו... איפה האחריות? איפה הגבריות?

אבל יש לי תחושה, שיגיע בסוף איזה ניצחון מקרי במשחק חסר חשיבות, ואז יתחיל קמפיין להשארתו של שיבק, כאילו מדובר בפיל ג'קסון, שפשוט חווה שני משחקים לא טובים.

תתכונן לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גיא » 05 ספטמבר 2013, 20:27

כמו שאמר שם מישהו, הייתי מעדיף לראות שחקנים כמו מורט רוט ובר טימור בנבחרת. טימור כדי לגדל שחקן ורוט בגלל התשוקה.
גיא

הודעהעל ידי felix_r » 05 ספטמבר 2013, 20:43

מישהו מהמגיבים ברשת נתן רעיון יפה: פיני גרשון כבר בסלובניה, אז אולי יתחלף עם שיבק בתפקידים ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 05 ספטמבר 2013, 21:56

אוף כמה שכספי הזה הוא בלון נפוח ומנופח ... לא סובל אותו שחצן ויהיר שמעלה עובש על ספסליי האנ בי איי , הוא שהתחיל את תרבות ה 'לא מגיע לנבחרת כי צריך להתכונן לאנ בי איי ' והנמושה השניה מקל פשוט דוחים אותי , אני את כספי ומקל לא הייתי מחזיר לנבחרת ואם כבר הייתי שולח אותם להשתלמות דווקא אצל אייל ברקוביץ מהכדורגל שעם כל הפה והאגו הענקיים והקריירה הדיי מרשימה באירופה מעולם לא היה מוכן לוותר ( אפילו אם היה פצוע ) גם על משחק ידידות נגד פפואה גינאה , אני יודע שזה לא ממש קשור לשיבק וזה אבל לי זה ממש עושה בחילה עכשיו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי itai7 » 05 ספטמבר 2013, 22:42

טיוס שוחרר ויטוס כבר מחר לישראל.
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 ספטמבר 2013, 22:54

itai7 כתב:טיוס שוחרר ויטוס כבר מחר לישראל.

אי אפשר לשחרר גם את שיבק ולשים אותו על מטוס?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 ספטמבר 2013, 00:05

Holiday_Armadillo כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2676081

כל מילה בסלע. מסכים ב 100% עם הכתבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות